Nieuwe generatie iPhones maakt het leven in de auto makkelijker

Auteur: , 90 Reacties

Uiteraard is het niet nieuw. Maar nu Apple het doet is iedereen 'om'.

Apple

Een nieuw jaar , een nieuwe iPhone. De iPhone geldt als een van de meest populaire mobiele smartphones en wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende devices. Volgende maand komt de volkomen spiksplinternieuwe iPhone X dan eindelijk uit. Deze telefoon is zo ontiegelijk vooruitstrevend, dat de specs gelijk zijn aan die van de Samsung Galaxy S6 uit 2015. Meer hilarische reacties over de nieuwe telefoon vind je hier.

Overigens werd naast de iPhone X ook de eveneens ‘nieuwe’ iPhone 8 en 8 Plus geïntroduceerd. Zie het als de Golf onder de telefoons. Het ziet er hetzelfde uit als deze vorige editie, maar dat maakt niet uit want iedereen koopt ze toch wel. Voor de automobilisten onder ons bieden deze toestellen dan eindelijk een functie die ze kunnen waarderen: draadloos opladen. Nee, dat is niet nieuw. Al geruime tijd kan je Windows- of Androidtoestellen krijgen die met deze functie uitgerust zijn.

Er zijn telkens meer fabrikanten die nu bezig zijn met het integreren van Qi charging pads (vrij vertaald: laadmatjes). Je legt je telefoon erop en via inductie kun je je telefoon opladen. Dit heeft als voordeel dat je niet meer zit te hannesen met je USB-kabel. De rit in de auto is toch een belangrijk moment om je telefoon van voldoende sap te voorzien.

Er zijn nu al een aantal fabrikanten die deze ‘matjes’ al in de auto hebben liggen. Veelal kun je ze onderaan, bij de middenconsole, vinden. Opmerkelijk is dat bij auto’s van de Amerikaanse merken deze voorziening beter is te vinden dan auto’s die in Europa verkocht worden (de mat werkt ook gewoon voor Android en Windows toestellen). Aangezien de fanschare van devote Apple fans enorm is, wordt er verwacht dat andere automerken deze techniek snel zullen oppakken zodat we allemaal onze telefoon kunnen opladen zonder 3 seconden kwijt te zijn om een kabeltje te bevestigen. Wordt het leven toch nog makkelijk.90 reacties

Het is ook gewoon echt zo en ikzelf ben doe er vrolijk aan mee…
Ooit begonnen met een iPhone. Het ding vond ik prettig werken en ik ben dan zo simpel dat de volgende ook weer een iPhone moet worden. Gewoon omdat ik het apparaat goed ken en omdat ik het een prettig ding vind om te hebben. En zo gaat het telkens door. Niet dat ik bij elk jaar het nieuwste van het nieuwste wilt, maar wanneer ik mijn abonnement weer mag verlengen neem ik weer een iPhone. Noem me dom of wat dan ook, maar ik heb graag een iPhone. Net zo goed dat ik graag een Samsung TV wil omdat de vorigen ook zo prettig waren.
@viezefreddyw: merkentrouw, beter kan niet voor de fabrikant. Met de autokeuze is dat vast anders…
@onnes: Met de autokeuze is dat inderdaad anders. Gelukkig maar.
@viezefreddyw: echt niet. Eens BMW, altijd BMW.
@e38ossie: Hè, bah! Vooral de nieuwe. Vreselijk!

@2wheeler. Sorry, maar ik kon niet anders.
@viezefreddyw: Dat heb ik dus precies zo met Samsung. Ik ben ooit begonnen (qua echte smartphones) met een Galaxy S toestel en ben eigenlijk altijd blijven hangen omdat het zo fijn werkt. Ook lekker makkelijk dat je via je Google account alles, van contacten tot apps, meteen weer gesynchroniseerd hebt naar je nieuwe toestel als je overstapt. Simkaart erin, inloggen met je Google account en het enige waar je je nog over druk hoeft te maken is welke achtergrondfoto je gaat instellen. Dat zul je met iCloud van iPhone naar iPhone vast ook wel hebben.
@Edge: ook de achtergrond foto kun je mee overzetten, maar je bent natuurlijk vrij omdat zelf te beslissen, ook zonder nieuwe telefoon kun je er trouwens voor kiezen om een andere achtergrond in te stellen.
@viezefreddyw: ik ook hoor, heb er al genoeg voor geïnvesteerd. Kabeltjes, Apps, houders. Maar ik koop altijd een oud model nieuw voor/nadat de nieuwe uitkomt. Zodat de prijs ook heel erg gedaald is.
@viezefreddyw: werkt ook veel fijner samen met je andere apple producten.
@capibaro: correctie, als je eenmaal Apple producten gebruikt moet je niet meer willen connecten of switchen naar iets wat NIET van Apple is want het lukt toch niet. Van iets anders overstappen naar Apple werkt dan weer wel, heel bijzonder dat mensen daar in trappen.
@viezefreddyw: Ik was ook ooit zoals jij. Had de iPhone 5 op de dag dat ie uit was in NL. Ik was zo teleurgesteld dat mijn volgende tel een Android werd. Een van de betere keuzes die ik ooit heb gemaakt. Het is even wennen, maar het biedt zoveel meer dan Apple.
@berlinetta: Ik heb het juist andersom.. Het is maar net wat je prettiger vindt werken. Ik koop altijd op ebay een refurbished iPhone met 1 jaar garantie. Altijd tussen de 250€ en 300€. Beter kan niet, want de 6s doet precies hetzelfde als de 7 en waarschijnlijk ook de 8 ;) Die milliseconde sneller opstarten kan mij aan mn reet roesten
@caterpie: sneller is 1 ding maar zeker bij iPhone valt het op dat ze hun camera beter maken(dit is ook wel nodig tov Samsung). Heb zelf een4s, een 5s en een 7 en als ik zie hoe scherp en mooi de foto’s bij een Samsung van mijn vrouw en zoon zijn heb ik echt soms de indruk veel te betalen voor weinig.
Langs de andere kant is het ook wel zo dat het gebruiksgemak voor mij primeert op een Samsung. Persoonlijk vind ik een Samsung/Android nogal(begrijp me niet verkeerd) kinderlijk aandoen.
@berlinetta: Ik spreek misschien mezelf weer een beetje tegen, maar ik doe niet zoveel met een telefoon. Beetje bellen, beetje whatsapp, soms een YouTube-filmpje, beetje muziek luisteren en 85 keer per dag Autoblog openen natuurlijk. Werkelijk elke telefoon kan dat ontzettend goed tegenwoordig. Maar de iPhone heb ik altijd al gehad dus vind ik prettig werken.
@viezefreddyw: @caterpie: Het zit hem voor mij ook juist in de kleinere dingen. Androids bieden net die functies die het ietsje gemakkelijker maken en je hebt veel meer vrijheid om je tel in te richten. Daarnaast is de accu een groot pluspunt. Androids gaan altijd flink langer mee dan iPhones. Daarnaast komt Apple nu pas met functies die al jaren standaard zijn op Androids.

Maar goed, vroeger was ik een echte Apple-fan hoor. Vooral toen de Android-telefoons nog van die lelijke plastic dingen waren.
@berlinetta: Ohja, en de prijs. Ik vertik het om 1159 euro te betalen voor de basisversie van de nieuwste iPhone.
@berlinetta: hoezo, is de iPhone 8 geen nieuwe telefoon dan?
@rhellema: Voor het nieuwste vlaggenschip bedoel ik ;)
@berlinetta: oww, oké…helemaal helder. Dacht even dat je had gemist dat er nog een ander model was gelanceerd hahaha👍🏻
@viezefreddyw: alleen jammer dat deze Autoblog app voor iPhone niet zo goed is.
@viezefreddyw: precies dit ja, alleen gekozen voor een 6s ipv een 7 omdat ik een telefoon zonder headphone jack gewoon best dom vind ^^
@gitaarknul: ik heb nu een jaar de 7, oortjes erbij gekregen die gewoon in de LightningJack passen en een verloopstekkertje.
Ik moet zeggen, ik heb nog geen moment gehad dat ik m echt mistte.
@viezefreddyw: ik ben een paar jaar geleden met alles (computers, iPad, iPhone, Apple TV etc) overgestapt op Apple omdat het zo makkelijk met elkaar communiceert. En laten we niet vergeten: ooit was Apple revolutionair. Sinds Tim Cook aan de macht is, is het echter nieuwe dingen introduceren om het nieuwe dingen introduceren en gaat de usability alleen maar achteruit. Er komt een dag dat zelfs de meest verstokte fanboy Apple de rug gaat toekeren als het zo doorgaat.
@beefcake: Dat zou de geschiedenis zijn die zichzelf herhaald, met als grote wijziging dat dit keer Steve Jobs (helaas!) niet zou kunnen terug keren om de boel weer te redden.

Aankomende jaren zal er niet zoveel veranderen voor Apple. Ze hebben een enorme groep vaste fans/gebruikers en een kas waar alle andere bedrijven ter wereld jaloers op zijn. Daarnaast verkopen ze misschien minder producten, maar neemt de winst per product elk jaar toe.
@quincy: ik denk dat het nog wel eens mis kan gaan als deze trend doorzet. Zal niet direct zijn, maar op den duur wel. Mensen ergeren zich aan het minder gebruiksvriendelijk worden van apparaten. Als Tim Cook zo doorgaat, kan het gevaarlijk worden. Als een ander merk er slim op inspeelt, kan het de nagel aan de doodskist worden voor Apple.
@viezefreddyw: Ik ben juist het compleet tegenovergestelde. Ik kan me uren vermaken achter de computer op zoek naar (op dat moment) het beste product wat binnen mijn budget past. Vele reviews lezen, van de vakpers en van échte gebruikers. Zo heb ik een iPhone gehad (eens maar nooit weer) en diverse merken Android-toestellen (inmiddels een OnePlus 3, praktisch dezelfde kwaliteit als, soms zelfs beter dan de toptelefoons van Apple en Samsung, maar dan voor de helft van de prijs). Maar ook bij tv’s, begonnen met Philips (toen de beste), daarna mijn eerste flatscreen een plasma-tv van Panasonic (toen de beste) en inmiddels een LED-tv van LG (nu de beste). Met auto’s wederom hetzelfde, heb Duits, Italiaans en Zweeds gereden. Het enige waar ik merktrouw in ben is mijn vrouw, hoewel ik graag uren achter de pc… ow, wacht…
@Henk_he: en ga je dan voor PornHub of Youporn 😉
@Henk_he: schitterend :p
@viezefreddyw: ooit begonnen met iPhone. Daarna overgestapt naar HTC en daarna naar Samsung.

Nou, gewoon lekker terug naar de iPhone. Imo werkt niets zo prettig als een iPhone. Het werkt altijd goed en heb nog nooit ergens last van gehad, in tegenstelling tot de Samsung (s7). Blijft mij verbazen dat de specificaties van een iPhone minder zijn dan een nieuwe Samsung oid maar de iPhone imo prettiger werkt.

Het apparaat heeft niet de beste specificaties, niet de beste camera, loopt overal achteraan maar werkt perfect.

Grappig ook dat heel veel mensen die in een telefoonzaak werken een iPhone hebben. Die zullen er wel verstand van hebben ;)
O, afgaande op het plaatje dacht ik dat Apple een soort slot had ontwikkeld zodat je je telefoon niet kan gebruiken tijdens het rijden. Maar nee, gewoon wireless-charging. Zo 2014.
@str8six: dat icoontje is niet voor draadloos opladen. Het is het icoontje voor ‘automodus’.. dit is eigenlijk hetzelfde als het maan icoontje maar dan ‘superinnovatief’
@str8six: Dat is wel typisch Apple. Heel erg innovatief is het allemaal niet, maar als je Apple zelf mag geloven zijn ze pioniers van de smartphonemarkt. Betekent overigens niet dat ze geen goede toestellen maken, verre van zelfs, maar dat hele sfeertje dat eromheen hangt vind ik niet zo fijn.
@edge: waar zeggen ze dat dan?? en wat voor sfeertje??
leg es uit..
@lekkaah: Nja, de hele houding van Apple tijdens de presentaties. Ze doen behoorlijk elitair en presenteren hun “innovaties” alsof ze het wiel opnieuw hebben uitgevonden terwijl dat meestal niet zo is. Moeten ze niet doen, hebben ze helemaal niet nodig. Iedereen weet dat Apple goede toestellen maakt en de koning van de gebruikerservaring en de support (qua updates en dergelijke) is, hamer daar lekker op en niet op iets als draadloos laten volgens een standaard die je een aantal jaar na de andere grote merken pas implementeert.
@edge: waarom niet?? voor zover ik weet is Apple de 7 na grootste bedrijf ter wereld.. dat was 10 jaar geleden heel anders, snap niet waarom men zich daaraan kan ‘storen’ (net als de schrijver van het artikel, zo lijkt). Je wordt niet gedwongen om het te kopen, en daarbij is er zeker geen sprake van een monopolie o.i.d. (giga concurrentie) Kritiek op een bedrijf als bijv. de NS zou ik nog begrijpen.
@lekkaah: Dus omdat Apple het op 7 na grootste bedrijf ter wereld is, mogen ze zich zo gedragen als @Edge beschrijft? Interessante theorie.

Alhoewel ik de meeste keynotes van Apple probeer te kijken, deel ik de mening van @Edge. Apple blaast in hun presentaties hoog van de toren, wat ook wel typisch Amerikaanse manier van presenteren is. Bijvoorbeeld in de laatste keynote, waar Philip zegt dat de Super-AMOLED schermen nu pas goed genoeg zijn voor de iPhones. Totale onzin, Super-AMOLED schermen zijn al zeker de afgelopen 2 jaar goed genoeg voor de iPhone standaard (zoveel is er afgelopen 2 jaar niet in die schermen voor telefoons veranderd, anders dan de vorm). Maar ja, dan zou de presentaties een opsomming van totale teleurstellingen worden.

Desondanks ben ik van mening dat iPhone’s op dit moment nog steeds de absolute top is van de smartphone markt (dit terwijl ik zelf geen iPhone’s meer neem, maar elk jaar kijk wat ik het meest interessant vind). En aangezien @willeme schrijft dat de specificaties van de iPhone X hetzelfde zijn als die van Galaxy S6 uit 2015, kan je duidelijk merken dat hij mee gaat met al die onwetende mensen die dat roepen. Qua functies kan je het met de S6 vergelijken, maar qua specs is de iPhone al jaren de benchmark voor iedere smartphone maker om te verslaan (en tot op heden nog niet gelukt).
@quincy: je spreekt jezelf tegen.. een bedrijf moet haar product toch verkopen?? Hij gaat toch niet roepen koop mijn product met techniek uit 2015.. dat het enorm enorm uitvergroot wordt in de media is een ander verhaal
@quincy: Het is nu eenmaal zo dat de hardware specs van de iPhone X overeenkomen met de Galaxy S6 uit 2015. Dat is nu eenmaal zo. Zet je de specs van de Galaxy S8 ernaast dan is het verschil best groot.

Nu is het zo dat IOS een bijzonder ‘licht’ systeem is en met minder specs net zo snel is. Maar feit is dat veel noviteiten van de iPhones bij andere merken al een tijdje mogelijk zijn.

Dat maakt voor mij niets uit, ik blijf lekker bij mijn appeltje. Maar het is zeker niet hoogstaand of baanbrekend qua specs.
@str8six: Zo’n slotje op ’t gebruik van een telefoon zou ook wel erg raar zijn geweest, aangezien ze ook Apple Carplay hebben. Zou dan meteen compleet waardeloos worden.
Aan de andere kant verbaast het me wel dat Apple noch Android de automodus uit Windows Phone niet hebben afgekeken. Dat is een (uitschakelbare) optie die alle meldingen behalve binnenkomende gesprekken onderdrukt. Berichten worden wel binnengehaald, maar je krijgt geen melding/trilling/popup, ook niet tijdens het navigeren wat wel zo rustig is.
Apple, te duur voor wat je krijgt. Al het geld gaat bij Apple naar marketing en design…
@shadowbroker: nee hoor,er gaat ook heel veel geld naar de aandeelhouders.
@w0o0dy: zeer crimineel.. kapitalisme afschaffen..
@lekkaah: dat is jouw tekst niet de mijne. Wel denk ik dat mensen zich wel erg graag geld uit de zak laten kloppen in het geval van Apple.. maar goed Mini verkoopt ook goed, net als Audi. Dus het hoort erbij kennelijk.
@w0o0dy: idd, zoveel achterlijke mensen.. je zult je vast eenzaam voelen op deze planeet..
@lekkaah: beter een selecte groep mensen met waardering over en weer dan een schaap dat niet beter weet dan achter de herder (marketing) aan te hobbelen. Maar ik merk dat je slecht kunt hebben dat iemand zelf zijn koers bepaalt dus ik laat het hier even bij.
@w0o0dy: grappig, volgens mij heb je er zelf een beetje moeite mee dat lekkaahhh geheel eigen keuzes maakt wat niet binnen je gedachten over Apple past. Komt een beetje over als een “paranoid fandroid”
@w0o0dy: oneens, het is een voorkeur van werking van het OS. Heb Android gehad en Apple. Vond Apple echt een verademing qua gebruiksvriendelijkheid. Tja het kost wat maar het werkt ook wel erg prettig en imo beter dan Android. Maar dat is persoonlijke voorkeur.
@shadowbroker: Design?? De iPhone 6, 6s, 7 en 8 zijn nagenoeg identiek.
@jasperhallo: dat is in mijn ogen niet zo erg.. waarom iets veranderen wat bij heel veel mensen in de smaak valt?
Wat een afgunst voor iPhones zeg, maar ondanks de specs zijn ze net zo snel zo niet sneller en gaan ze even lang mee met 2/3 van de accu van de concurrentie.

Daarnaast is een iPhone van 2 jaar nog de helft waard en een Android topmodel van 2 jaar zit niemand op te wachten omdat ze geen updates meer krijgen.
@flutterby: Eens, de iphone 6s werkt na 2 jaar nog steeds top! Heb ik met mijn dure androids nooit gehad, altijd vastlopertjes. Vind dat gesloten systeem van iOS lekker werken
@caterpie: Zo heb ik 2 iPhones en een HTC gehad die na 2 jaar mankementen hadden. Dat heeft volgens mij niet zoveel met het merk te maken. Kan altijd gebeuren.
@berlinetta: Meestal ligt het aan de gebruiker ;)
@flutterby: Haha dat zou zeker kunnen, maar ik ben wel zuinig op mijn telefoons. Heb er nog nooit een barstje in gehad.
@flutterby: ik vind het vooral netjes dat mijn iPad mini 2 nog steeds ondersteund wordt en nu lekker op ios11 zit te snorren. Dat ding is 3 generaties oud en inmiddels een jaar of 6?
“Opmerkelijk is dat bij auto’s van de Amerikaanse merken deze voorziening beter is te vinden dan auto’s die in Europa verkocht worden” – Echt opmerkelijk is dit niet. Een Amerikaan is gewoon te gemakzuchtig om een kabel in te pluggen
Na de 1e IPhone zijn alle “innovaties” van welke fabrikant ook, toch nihil? Het ronde display van Samsung was wel toppunt van nutteloze innovatie. Alleen de plaatselijke GSM-reparatie-shop had er wat aan. Die zag zijn omzet stijgen.
@willeme Nou weten we wel dat je een Samsung hebt die een paar keer per dag vastloopt en ondanks de overkill aan megapixels VGA-kwaliteit foto’s maakt, je lijkt wel een veganist die iedereen te pas en onpas moeten vertellen dat ie ”vegan” is, of een beter voorbeeld: @kennone die in elk artikel duidelijk moet maken dat hij een Volvo 850R heeft
@deuxmillecinqcentetcinq: Nope. Ik heb een gitzwarte iPhone 7 256 GB en ben voornemens die in te ruilen voor een Space Grey iPhone X GB. Ben een complete Apple Sheep ;-)
@willeme: Wat jammer nou, had me in die waan gelaten, je bent beter te verkroppen als Samsung-fanboy
@willeme: Het was extra leuk geweest als er nou “via Android app” naast je naam had gestaan ;-)
@Edge: hahahaha, ja. Eigenlijk wel. Maar helaas ;)
@2505: jij hebt zo te zien nog nooit foto’s gemaakt met een samsung toestel. Camera is sinds de S5 onovertroffen gebleven door andere merken.
@bartteeuwen: Dat is niet waar.. gebaseerd op zo’n beetje alle reviews die online te vinden zijn.
@amg65: Dan probeer het maar eens in de praktijk en leg de reviews even naast je neer. Weet hoe je de camera moet gebruiken en dan maak je met samsung telefoons prachtige foto’s. Mits je je toestel maar goed stil houdt (dat is dan ook gelijk een nadeel).
@bartteeuwen: Je bent echt de eerste die ik tegenkom die zegt dat structureel de camera’s van samsung beter zijn, dan bijvoorbeeld Apple. Dat is gewoon niet zo, en ja ook in praktijk geprobeerd. Maar goed, doet er niet toe verder ..
Ooit had ik altijd Nokia en hield ik altijd Nokia, toen had ik altijd Samsungs met klep, zonder klep, met schuif, zonder schuif, toen kwam de Blackberry uit, en eigenlijk mis ik die nog het meeste want wat was pingen chill toen ik blind kon typen op die dingen. Jammer genoeg verloor ook Blackberry en ben toen overgestapt naar een iPhone 4S, 5S, 6S en ben dus niet bepaald trendsetter maar meer een volger die de verbeterde versie koopt. Het is voor mij meer het gebrek aan echt goede alternatieven. Samsung is zeker niet slecht maar imo gelijkwaardig of te veel moeite om alles opnieuw aan te leren.
Samsungs zijn inderdaad goed op papier, jammer dat ze in de praktijk een stuk minder fijn werken dan iphones
De meeste van ons zijn al 5 jaar over de fanboy war heengegroeid. Zoniet de schrijver des artikels 😹
Er zijn nog andere merken dan Apple en Samsung!!
@shadowbroker: Motorola bijvoorbeeld. Zeker geen top product maar het kost maar 1/3 van een Apple of Samsung
Weet je wat een beetje het nadeel is van deze functie? Flitsmeister geeft ook geen meldingen…. Ik werk er nu een week mee (public beta) maar dat was ff remmen een paar keer…. ;-)
Ik heb een iphone5 gekocht toen hij net op de markt kwam. Doel was om er drie jaar mee te doen. Na drie jaar een nieuwe accu en gaan met de banaan! Na 4 jaar, ding deed het nog perfect! Sinds kort toch maar een nieuwe iPhone gekocht. Een SE. De iPhone 5 werd toch wel een beetje traag en word niet meer ondersteund. Apple is duur maar als je bijna 5 jaar met zo’n telefoon kan doen is het wel goed! Daarnaast ‘praten’ Apple producten wel erg goed met elkaar! Het werkt gewoon zonder gezeik…
@tatog:

Hier ook een SE, ideale telefoon. Compact, snel, en doe bijna 3 dagen op één lading.
@jack_abarth: ik heb nu (helaas) een SE van mijn werkgever. Heb zelf een OnePlus 3. Sorry, maar ik vind de bediening op zo’n 4,7″ scherm echt verschrikkelijk. Je hebt bijna een vergrootglas nodig en typen gaat zelden foutloos (ondanks de prima tekstvoorspelling). Maar het grootste bezwaar heb ik tegen iTunes. Iets simpels als muziek of foto’s op je telefoon zetten of er afhalen middels synchroniseren van bibliotheken is gewoon zo omslachtig.
Nee, dan liever mijn 5,5″ OLED-scherm en een simpele USB-aansluiting die je telefoon herkent als een externe USB-drive. Kopiëren/plakken, klaar.
@Henk_he: 4″ zelfs.
@henk_he:

Ik heb speciaal gekozen voor het kleine scherm, kan er goed mee overweg na een weekje wennen. Itunes is inderdaad een draak van een programma en ik vertik het ook te gebruiken. Dus dat probeer ik op te vangen met Spotify en een abonnement van 20GB per maand.
@tatog: iphone 6s en macbook air samen is gewoon briljant.
@neleev: en nog maar te zwijgen over de iPad en nog heerlijker de AirPort express. Simpel apparaatje maar werkt echt goed om de muziek van spotify naar mijn versterker te streamen. Apple TV vroeger wel handig maar door interactieve TV een beetje overbodig geworden.
Hier ook een ontzettende iphone fan, nooit anders gehad, tot vorige maand.
Overal goed ingelezen, en gekozen voor een Huawei P10, wat een toptoestel!!
Was wel even wennen maar vind het perfect nu, high end toestel voor de helft van het geld van Apple of samsung.
Heerlijk, zo’n iphone 7 met 256gb. Geen geheugenkaartjes meer nodig om het uit te breiden. Werkt ook allemaal prima icm android radio in de auto. Wel eens een samsung gehad maar werd zo flauw van het vastlopen dat ik maar een iphone heb gekocht. Liever nog een nokia vanwege de camera, zoals de 42mp op mn laatste nokia, maar die maken ze niet meer helaas
Dan heb je wel zo’n mooi matje in de auto, maar volgens mij moet je iPhones nog steeds aan de kabel hangen wil je gebruik maken van Apple Carplay.. Dus wat wordt er met deze techniek opgeschoten in de auto als de connecties tussen de twee apparaten nog steeds middels een kabeltje moet gebeuren?
@teerdz: Carplay kan tegenwoordig ook wireless. Het wordt wel zeer beperkt ondersteund en volgens mij BMW is een van de eerste.
Wat een bizar trieste comment sectie onder dit artikel… Als het niet zo zielig is, is het bijna lachwekkend als je je bedenkt dat het vooral volwassen kerels zijn hier..
Wat een treurnis. Gaat de nieuwe iPhone ook mijn billen afvegen?, want dat is ook zo lastig en gevaarlijk.
Autoblog die telefoons vergelijkt: >> Deze telefoon is zo ontiegelijk vooruitstrevend, dat de specs gelijk zijn aan die van de Samsung Galaxy S6 uit 2015

Smartphone reviewer die auto’s vergelijkt: Deze BMW M3 is zo ontiegelijk vooruitstrevend, dat de specs gelijk zijn aan die van de Toyata Auris uit 2015.
Lijkt me geweldig zo’n matje in je auto. Ik neem aan dat het dievengilde zich al aan het inlezen is in het spotten van auto’s-met-QI-mat-waar-nog-een-vergeten-iPhone-op-ligt. Ofzo.

Ik hou m’n telefoon wel in m’n broekzak als ik in de auto zit. Lijkt me veiliger…
Mij maakt het niet uit, al word ik erg opgefokt en woedend als ik zo’n samsung met android in mijn fikken heb. Oehhhhhhhr, raaaaaa, verschrikkelijk.

Rust keert terug, kalmte. I’ve got my iPhone. A phone without shit.
De schrijver van deze post is duidelijk geen Apple gebruiker 😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).