Opvallen met een Porsche 911 doe je zo

Auteur: , 20 Reacties

Je moet wat om op te vallen bij de betere Porsche meeting.

Wie weleens op een Porsche meeting is geweest, zal het wel zijn opgevallen. Met een gewone 911 val je niet meer op. In Amsterdam en Maastricht zie je de saaiste 911’s (altijd een Carrera 4S) in het grijs, zwart, donkergrijs, antraciet en rookzilver en lichtzwart. Heel erg leuk allemaal, maar op een meeting wordt je dan nauwelijks aangekeken.

Kijk, als je een ‘Exclusive’ lakkleur hebt gekozen of een setje bijzondere wielen, maak je al iets meer de blits. En als je in een Ruf of Singer komt aanrijden, hoef je niets meer uit te leggen. Maar er zijn contreien op de wereld waarmee je zelfs met die auto’s niet voldoende opvalt. Gelukkig heeft Oil Stain Lab daar een oplossing voor.

Porsche 911

Hun creatie is namelijk knotsgek te noemen. De basis is een buizenchassis met aan de voorkant de snuit van een klassieke Porsche 911. Ok, dat is nog niet zo bijzonder. Neen, het gaat er om wat er achter die 911 gebeurt. Halverwege ‘stopt’ de 911 koets en blijft het chassis over. Achter de voorstoelen ligt een V8, die ongetwijfeld episch gaat klinken.

Porsche 911

Net als de moderne 911 RSR heeft deze 911 een middenmotor. De achterbanden zijn extreem breed en steken flink naar buiten. Het geheel wordt afgemaakt met een enorme, platte taartschep. Bijelkaar doet het nogal denken aan liefdeskind van een klassieke 911 en een jaren ’70 Formule 1-auto. Oil Stain Lab is van plan om deze auto af te bouwen. Over zo’n 6 tot 9 maanden moet het project af zijn. Of de auto straatlegaal is (lijkt ons sterk), weten we niet, maar je steelt in elk geval de show op de Porsche meetings.20 reacties

Ik zeg niet snel heiligschennis, maar: heiligschennis
@rickvanbuuren: je bent wel de snelste en eerste😏 OT: vind het helemaal niks.
@rickvanbuuren: welnee joh. Aftermarket body setje, komt geen porschestukje aan te pas..
Monster van Frankenstein op wielen.
Kansloos concept. Kun je alleen mee het circuit op en meedoen aan een race? In welke klasse valt’ie? Nee leuk idee om als 3D render te maken maar alles behalve reëel.
@potjak: ik dacht ook, geef een gek een 3D pakket en er komt vanalles uit. Then again, als je je hersenspinsel realiteit kan maken: wie wil dat niet?
@davelepeef: eens :)
Mwah niet mijn ding!
Voor een one off project wel gaaf
Doe dan toch maar een Alfa Romeo 164 Procar.
Eindelijk weer iemand die buiten de lijntjes durf te kleuren. Een real-life hotwheels.
Hopelijk haalt dit project het, want de 3D impressies zien er heerlijk extreem uit.
Ik mis de HALO
Kijk dit vind ik dan weer grappig. Je moet niet alles zo serieus nemen. Maak plezier!
Foto 7 vind ik nog t mooist, daar is alles nog een beetje in proportie
Ach, als je toevallig tegen een 911 aanloopt waarvan de achterkant echt niet meer te redden is, waarom niet, lekker gek. Hier een goede voor opofferen zou ik wel echt zonder vinden.
Waarom? Gewoon: waarom?
@willeme is dit een JUDD V8?
Heerlijke kruising tussen Porsche en een F1 bolide.
Als de spiegels erdoor kunnen, kan de rest ook.
Het bewijs dat je niet altijd met “omdat het kan” weg komt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).