Oude baas drift zijn Porsche 356 graag door de sneeuw

Auteur: , 4 Reacties

Maak kennis met Jeff Zwart, ex-coureur, nu filmmaker en in zijn vrije tijd glijdt hij het liefst rond in zijn klassieke Porsche 356.

Oude baas drift zijn Porsche 356 graag door de sneeuw

Jeff Zwart werkte tijdens de introductie van de Porsche Cayenne aan een promotiefilm voor de nieuwe SUV. Het leek hem een goed idee om in het filmpje een paar shots van een Porsche 356 te monteren, maar voordat hij dat kon doen, moest er eerst een 356 aangeschaft worden.

Zo geschiedde het, Jeff kocht een Porsche 356 in Californië en gebruikte de auto tijdens het filmen. Dit vond hij zo leuk dat hij de Porsche na het filmen hield en er zelf mee ging rijden.

Nu is het voor Jeff vooral feest als het begint te sneeuwen. Dan pakt hij zijn 356 het liefst uit de stalling om lekker rond te hoonen. Ik geef hem groot gelijk, dit is beter dan achter de geraniums zitten!4 reacties

Mr. Zwart is ook bekend van zijn jaarlijkse uitstapjes naar een bepaalde berg in Colorado, waar hij vier jaar geleden een record zette in de Time Attack klasse met een Porsche 997 GT3 Cup.
don’t try this at home, he is a professional!
Geeft maar weer aan dat je geen belachelijk snelle wagen nodig hebt om aan je driving pleasures te komen:)
Deze meneer is een baas.

Onlangs heb ik zelf ook het genoegen gehad ook te mogen proeven aan het rijden in een 356 Speedster replica. Geen snelheid, weinig vermogen, een pruttelend en ploffend boxermotortje achterin. Uitermate vermakelijk kan ik zeggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).