Panini! Ferrari 488 legt het loodje in Utrecht

Auteur: , 69 Reacties

Not again...

Het lijkt een ware uitdaging om een Ferrari binnen de lijntjes te houden op ’s Lands wegen. De bestuurders van deze 360, deze California en deze 458 zijn daar op de harde manier achter gekomen. Vandaag is die lijst helaas uitgebreid: een Ferrari 488 GTB (rijtest) toucheerde met een Opel Astra en het resultaat is te zien.

Gelukkig is het voornamelijk materiële schade, beide bestuurders zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. De materiële schade valt echter niet mee, al hoeft dat tegenwoordig geen probleem te zijn. Het ongeluk vond plaats op de Herculesweg in Utrecht. De Astra kwam van een parkeerterrein afrijden, hierbij zag de bestuurder de Ferrari over het hoofd en boem. Bussen moesten omrijden en de politie moest het verkeer omleiden. Al met al natuurlijk doodzonde van de 488, maar zoals menig reaguurder zou zeggen: hij werd in ieder geval gebruikt.

Image credit: GinoPress.69 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Bij het stadion . Van een voetballer?
@rolov: Die oude heer op de foto is de eigenaar. Althans, ik zag een foto waar hij op de Ferrari een formulier invulde.
@rolov: Van een grijze postduif
@rolov: bij een boom. Van een vogel?
@rolov: de eigenaar is volgens mij een bekende uit de buurt. Heeft meerdere Ferrari’s gehad waaronder een 16m. Handelt er tevens ook in.
Best een klap geweest zo te zien
Typisch een ongeluk als gevolg van te zacht rijden, je ziet het steeds vaker! Maar wel heel zonde:-(
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Misschien een idee dat de kopers van een Ferrari een drivers cursus krijgen want een hoge bankrek staat niet garant voor goede driving skills
@maarten020: Heb je het artikel gelezen? De Astra is degene die dit ongeluk heeft ver oorzaakt.
@carfreakjim: in de categorie late reactie
@maarten020: je bedoelt categorie niet de hele dag aan je mobiel vastgeplakt zitten en hopeloos AB-reaguurder willen zijn?

Helder.
@volvonerdy70: je doet het 2e gedeelte van je nickname wel eer aan.
@carfreakjim: ja maar bizar dat ie een rode Ferrari over het hoofd ziet 😂
Misschien wel vervelender voor de Astra rijder, de eigenaar van de Ferrari heeft vast nog wel een andere auto in de stal.
via Android app
@amgoleole: het zal vooral vervelend voor de verzekering van de astra zijn. Die zal namelijk opdraaien voor de volledige schade aan de Ferrari.
@nvn1993: want?
@bmwfreak038: Want zoals in het verhaal staat kwam de Astra van een parkeerplaats af en zag de Ferrari over het hoofd. Verkeer dat van een uitrit of parkeerplaats af komt moet in Nederland altijd voorrang verlenen aan het overige verkeer op de doorgaande weg, zelfs als die van links of rechts komen. Dus Opel bestuurder zat fout.
@bmwfreak038: Artikel lezen?
If you can’t handle the horses, don’t drive them!
@venividivici: die vent in de Astra moet dus maar iets zoeken met minder paarden?
@venividivici: lees het artikel nog een keertje over, daarna mag je nog een poging wagen
@venividivici: ”De Ferrari werd over het hoofd gezien door de bestuurder van een Opel die van het parkeerterrein af kwam rijden.” RTV Utrecht
@mvdd: Ja begrijp ik, een Ferrari die als een flits rondrijdt zie je makkelijk over het hoofd…
@venividivici:
Is het nou niet handiger om gewoon toegegeven dat je het artikel niet hebt gelezen en al weer een zuur commentaar als een flits op Autoblog plaatst…

@venividivici: Waar heb jij gevonden dat de ferrari te hard reed?
Allebei de impact rechts voor gehad zo te zien. Invoegende Astra zag de Ferrari te laat omdat deze te hard reed? Al staat de Opel wel in een vreemde hoek… 🤔
@rynnus: in de rondte gegaan?
Wel leuk die bijpassende jas.
Ferrari is van een ouder echtpaar. Ze moesten uitwijken voor de Astra. Daar hoef je dus niet perse te hard voor gereden te hebben
@eefie: Als je niet hard rijdt in zo’n ding ben je hem niet waard imo.
@alcantara: en als ze harder hadden gereden, dan hadden ze ook geen aanrijding gehad 😂
@eefie: Horen die niet in een Renault Captur of Opel Mokka thuis?
@smoked: maar dan zien we te weinig (kapotte) Ferrari’s 😂
Te weinig vermogen, was geslipt op een banaan en kreeg hem niet meer recht (de Ferrari)
Volgens mij is de Ferrari misbruikt!
@dirkv: #metoo nu ook al doorgedrongen in de autoindustrie???
Klappper van de week
Dit is dus de James May van de lage landen.
Gelukkig was het geen bijzonder mooie Ferrari die maken ze namelijk al een paar jaar niet meer. Voor beide eigenaren is het even erg. Gelukkig is iedereen er relatief goed van af gekomen.
@gerjan: ‘Gelukkig was het geen bijzonder mooie Ferrari dia maken ze namelijk al een paar jaar niet meer’. Wat wil je nu zeggen?
Maar die Ferrari heeft vast wel aardig doorgereden op dat stukkie
@jeppie: klopt, ik stond op t parkeerterrein daar toen ik een auto met een leuk geluid vol gas hoorde optrekken. Ik draaide me om om te zien wat voor auto het was, en toen was daar al de klap. Voordat het ongeluk plaatsvond stonden ook auto’s en een bus stil op de rechterbaan. Denk dat die voor de Astra zicht ontnomen hebben op de lage Ferrari, en dan gecombineerd met de snelheid…
@tonyb: waar zijn je foto’s dan? Bel ff met politie-utrecht zou ik zeggen
@theblazerunner: er stond een groepje mensen bij de uitrit incl iemand met een geel hesje bij de slagbomen van de uitrit. Die stonden eerste rang en hebben ook verklaring afgegeven. Ik heb geen foto’s gemaakt.
Van een bekende verzamelaar zo te zien. Zonde.
Tsja, dat krijg als je op Groenlinks gaat stemmen! Paarden mogen niet meer op de openbare weg.
Ik zag net een uitgebrande Opel Astra op de E34..
@toyotaprius: Zag net een vlinder in m’n tuin…
@mopar: zowaar een bijzondere waarneming als jouw tuin hier in Nederland/België gelegen is.. in deze jaargetijde en natuurlijk moet de vlinder ook levend zijn..
@toyotaprius: nooit gezegd dat ik in Europa woon he…
@mopar: Praise the lord!
@mopar: goed punt
@toyotaprius: Misschien was het zo’n BYD V3, lijkt sprekend op een dagpauwoog, maar in z’n vlucht valt vreemd genoeg de typische dwarrelen van het kleine koolwitje op.
@baardmijt: dat is waar, was ook wat schemerig en de hulpdiensten moesten weer in de weg lopen terwijl we aan het ramptoeristen waren..
@toyotaprius: Ik begrijp er niets van.
Zo’n verraderlijk overzichtelijke uitrit en dan ook eens nog zo’n onopvallend felrode sportwagen; die ook nog is voorzien van een fluisterstille V8 + twin-turbo middenmotor…
Man man man, het moet toch haast onmogelijk zijn die niet te missen. Die Astrarijder móet echt met hele andere dingen bezig zijn geweest dan dat wat z’n primaire taak was: autorijden.
Opel rijders…. het zal wel aan mij liggen maar vaak zijn het niet de meest bekwame bestuurders… (kom maar met jullie reacties..)
@audiquattro71: onzin om te zeggen dat het aan opel rijders ligt.
Ik heb ook als een idioot gereden in een Opel, maar nu ik iets anders rij is er niets meer aan de hand.
Het ligt aan aan de Opels
Een echte Slopel dus.
Ik vind het voor die Opel net zo vervelend.
In Nederland zien mensen “”je vaak over het hoofd”” bij het invoegen – lees: die auto waar ik voor invoeg remt wel… Valt me enorm op in vergelijking met het verkeer in Belgie. Volgens mij denken die mensen dat ze in hun recht zijn als je ze links/rechts achter een tikje geeft?:-) Jammer soms dat GTA (spelletje) niet echt is:P
Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Het doet me helemaal niets om zo’n moderne turbo-Ferrari in de kreukels te zien liggen. Mijns inziens was de laatste echte Ferrari de 458 Speciale. En ja, ik weet dat de F40 ook turbo’s had, dat was een andere tijd.
@Jochempie: dat gevoel heb ik ook de laatste paar jaren. Eigenlijk best wel gek, immers ik heb zelf ook een prachtige Ferrari. Gelukkig hoef je ook geen fanboy te zijn van Ferrari om een mooie te kopen. Ik heb er wel degelijk een aantal jaren over gedaan, want ik heb ook een aantal mooie Porsche modellen gekocht en ik was eigenlijk wel degelijk van plan om weer een exemplaar aan te schaffen.
@barry355gtb: Ik smacht naar een 360 met een handbak. Tegen de tijd dat ik die kan betalen (zonder financiering) zullen ze wel anderhalve euroton kosten, maar such is life. Je moet er van genieten!
Als iemand een opel koopt, dan is dat al het bewijs dat men niet van auto’rijden houdt, anders koop je wel wat anders.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).