Polestar 1 nu beschikbaar in Nederlandse configurator

Auteur: , 36 Reacties

Stel nu deze gelikte auto samen.

Polestar 1 nu beschikbaar in Nederlandse configurator

Polestar heeft een Tesla-achtige strategie voor zijn auto’s. Het automerk zal alles online afhandelen. Er komen wereldwijd fysieke winkels waar mensen informatie kunnen krijgen, maar een traditionele showroom vol auto’s ergens op een industrieterrein zit er niet in. Polestar heeft de voorkeur voor winkelstraten om het winkelende publiek te benaderen.

Onderdeel van die online beleving is het aanbieden van een gelikte configurator. Na het samenstellen van de auto kan de bestelling meteen worden doorgegeven. Polestar heeft vandaag de Nederlandse configurator gelanceerd. Het werkt intuïtief, dat hebben we wel eens anders gezien bij autofabrikanten.

Je kunt een kleur selecteren, vervolgens wat details. De wielen, het interieur en daar is de samenvatting al. Heel uitgebreid is het allemaal niet. Prijzen beginnen bij 159.500 euro inclusief belastingen. Polestar verwacht tussen december 2019 – februari 2020 de auto te kunnen leveren.

Kleine geheugen opfrisser nodig? De Polestar 1 is een hybride. De auto komt met 2 elektromotoren op achteras en een tweeliter viercilinder verbrandingsmotor. Er is sprake van een systeemvermogen van 600 pk en 1.000 Nm koppel. Er is een 34 kWh accupakket aanwezig en met de Polestar 1 kan 110 kilometer (WLTP) volledig elektrisch gereden worden. Spelen met de configurator kan hier.36 reacties

lekker overzichtelijke configurator
Wat een geld. 1 polestar of 1 e-toen en nog een RS3 ernaast…ik weet het wel.
@ghost: Je wordt conducteur?
@ghost: e-tron voor de bijtelling en een groen zakelijk gezicht, TTRS voor het weekend. Of nog beter, een tweedehands R8 cabriolet. Lijkt mij een fijne deal.
Ze gingen deze toch alleen als lease aanbieden?
@gulli: nope. Zo werd het persbericht initieel gedeeld, maar daarna verduidelijkte Polestar zelf dat je de wagen ook gewoon kan kopen.
Prijzen vanaf 160K 🤣. Zullen ze er vast veel van verkopen.
5k voor matte lak, ze zijn niet goed daar,
en weer dat kansloze aanbetalen zonder dat er duidelijkheid is wanner dat ding geleverd wordt
@gove: 1 woord: priemiejum
Ik versta toch iets anders onder “intuïtief”.
@berlinetta: inderdaad, en alleen maar saaie kleuren.
€159.000,-…..dat zal een verkoop hit gaan worden!
@rike: Geld blijft wel rollen. Een Alfa vaak niet.
de prijs is toch wat aan de hoge kant, maar daar heb je imo toch wel (een van) de mooiste auto(‘s) van het moment voor!
Ik snap geen hol van die configurator. Ik zie alleen plaatjes, niks aan te passen.
@baklava: Maakt niet uit, je wilde er toch al niet echt 1 bestellen.
Lekkere configurator, je MOET blijkbaar een witte nemen.
@flatsixx: Je kan wel andere kleuren selecteren, maar voordat je doorhebt hoe dat moet, heb je alle levenslust al verloren.
@berlinetta: de andere beschikbare kleuren getuigen ook niet van levenslust.
@mashell: Nee inderdaad zeg.
@berlinetta: nou ja, “kleuren”…
5 shades of boring colors.
@flatsixx: beetje puzzelen maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. Verschrikkelijke configurator overigens..
@flatsixx: wit grijs meer grijs zwart
Niet premium dus….
Op android werkt de configurator best wel prima. Wel heel weinig keuze. Mijn configuratie: midnight blue, chrome accenten, diamond cut alloy rims, zwart interieur met lichte bekleding stoelen.
De leercurve van de configurator geeft al aan dat Polestar blijkbaar wil dat geen enkele klant hun product aan zal schaffen. De auto mag dan nog zo mooi zijn, een fatsoenlijke configurator in elkaar draaien is net zo belangrijk.
@dare2think: Overigens zijn er maar weinig merken met echt een goed werkende configurator. @AB: Wellicht eens een leuk idee voor een artikel? Wat zijn de beste en leukste configurators om mee te spelen.
De configurator heb ik net zo snel verlaten als de 0-100 tijd van deze Polestar.
@bsxc2: ik was gister ook binnen 3 seconden klaar….
Wat een lelijke bak zeg. En die prijzen…. niet normaal toch.
Wat is ze mooi he!
Ondanks dat ik een grote fan ben van de 2+2 coupe doet dit mij niets. Bij zo wel Ford, Chevrolet, Dodge, BMW, Audi, Mercedes-Benz,.. Koop je meer auto voor minder geld.
Klopt die Range?? 110 km
Hoe houd je een auto exclusief? Gewoon zo, veel te veel geld vragen voor een wagen waarvan de 4 deurs al verkocht wordt en eigenlijk mooier is. Man man man wat een geld. Ik snap het concept en business model niet maar goed, ik ben er wellicht niet slim genoeg voor. Anyway, voor dat geld koop ik een oldtimer targa en wacht ik op de nieuwe defender 👍🏻
Dit of een RS6 😅. Keuzestress?
Wat een prachtmachine, en wat een smak geld… Hoewel ik hem echt fantastisch vind zou ik mn geld toch anders besteden. Ik zou toch een mooie Carrera S of iets dergelijks uitzoeken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).