Porsche-adept Jerry Seinfeld heeft hem, de 918 Spyder

Auteur: , 18 Reacties

De 918 Spyder heeft zijn verkoopdebuut in de VS gemaakt, dus een uitbreiding van Jerry's Porsche-verzameling kon natuurlijk niet lang uitblijven.

 'What's the deal with lelijke oranje reflectors, right?'

De 60-jarige komiek, petrolhead en notoir koffiedrinker is al zijn hele leven aan Porsche verslaafd. Iets dat zich vertaalde in een indrukwekkende Porsche-collectie, bestaande uit zo’n 40 tot 50 exemplaren – niemand schijnt te weten hoeveel het er exact zijn. Van de eerste 911, 908/03 Spyder tot de Porsche 917 K uit de film Le Mans. Jerry heeft ze.

De sitcomlegende werd deze week met zijn toekomstige Porsche-klassieker gespot in het Californische Malibu, onderweg naar een koffietentje. Alsof Jerry letterlijk niets anders doet dan Porsche’s rijden en zichzelf cafeïne toedienen. In onderstaande video rijdt hij wat rond en wordt er een gesprek aangeknoopt met een paar spotters. Sympathiek van Jerry (totdat ze om zijn foto vragen).18 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Het blijft wel een hele dikke auto, die Porsche 918 Spyder, maar met die F-Type ben ik ook al tevreden.
Die filmer is wel een bloedzuiger zeg
Mooi in dat donkerblauw, ik had de remmen ook even mee laten spuiten in het blauw. Toch wat chiquer.
@gtwillem: maar dan ziet niemand meer dat je keramische schijven hebt…
Ach, die zitten op alle 918, dus waarom ook niet?
@awesome: Ik zou ook op een gewone 911 liever zwarte keramische schijven willen hebben. Ik wil keramische schijven omdat ik keramische remmen wil die goed remmen. Ik hoef niet dat iedereen dat ziet ;-)
@awesome: Alle hybride porsches hebben deze kleur van remklauwen, ook die met niet keramische remmen. Het is meer fluo groen, dan geel.
Voor mij is de 918 Spyder samen met de Huayra en P1 de hypercars van het moment.
@jmcclane: Vergeet je de laferrari niet, de echt hypercars zijn op dit moment 918 spyder, P1 en de laferrari.
@fastcars: Met de LaF heb ik niet zoveel, vandaar dat ik zei voor mij :) Die heb ik ingeruild voor de Pagani Huayra om het lijstje compleet te maken Veyron SS, maar die is al veel langer op de markt.
Ik vind het doodnormaal dat hij die foto niet wil. Als er iemand op je afkomt die je vraagt: “wil je met mij op de foto”, zeg je toch ook: “hoihoooooi”
@cbr600rr: nee, dan zeg ik gewoon dat ik dat niet wil..
Jammer dat de Ford GT40 ( rood/wit ) op de achtergrond zich er niet bij aansloot, was een mooi comboshot geweest. 918 Spyder heeft dan mijn voorkeur
Lekker chill, beetje in een van je Porsches rijden en koffie drinken. 918 word steeds mooier naar mijn mening, net als de LaFerrari. De P1 vind ik dan weer iets te hypermodern.
Mijn God. De hele dag worden gefilmd, gevolgd en gefotografeerd. Dat zo iemand niet regelmatig iemand keihard op z’n bek slaat mag een wonder heten. En wát een prachtige auto.
Wat een irritante lui, die aan het filmen/fotograferen zijn, in het begin dacht ik, die kerel in de Porsche beetje te arrogant, maar toen dacht ik, ik zou hetzelfde doen, gewoon negeren die lui, ze zijn best irritant
Vind de terugroep actie van porsche toch meer nieuws waarde dan het feit dat jerry er eentje heeft.
Waarom draagt George W. Bush zo’n lelijk wit Hurley shirt?
Supermooi de 918!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).