Priceless! Dude dist Beyoncé met een ouwe Porsche

Auteur: , 16 Reacties

De ster die groot werd met Destiny's Child poseerde zwanger en wel op een Porsche 914. Dat vraagt om een gepaste reactie.

Priceless! Dude dist Beyoncé met een ouwe Porsche

Beyoncé, een van de grootste popsterren van nu én de vrouw van niemand minder dan Jay-Z, met bijzonder weinig kledij op een Porsche 914. Tot zover niks bijzonders, ware het niet dat mevrouw momenteel zwanger is van een tweeling. Hoop gedoe, enórm veel likes op Instagram, uitzinnige tienerfans, een trotse Jiggerman; de kiekjes brachten nogal wat teweeg.

Christian O’Bryan, lolbroek en eigenaar van een rode Porsche 914, realiseerde zich plotsklaps dat hij exact dezelfde auto in de garage had staan. 1 + 1 = 2 en dus nam hij gekleed in z’n onderbroek een kiekje bovenop z’n klassieker.

De frisse bloemetjes op Beyoncés kiekje maakten plaats voor een paar dooie struiken en de dromerige wolkjes moet je er zelf even bij denken, maar alles bij elkaar is het resultaat goed voor een milde vrijdagavondglimlach. Well played!

Het kiekje leverde overigens in no-time meer dan een miljoen views en 1.000 comments op en Christian ging dan ook keihard viral. Voor de Porsche-adept die zich zorgen maakt over de staat van de 914: O’Bryan heeft in totaal drie van zulke auto’s. Dit exemplaar is met nog een andere 914 bestemd voor onderdelen, de derde Porsche rijdt gewoon.

Beyonce16 reacties

Hahaha dit is echt schitterend. Dat blauwe doek erachter ook gewoon. In alles is die foto gewoon de pauperversie van het origineel. Fijn zulke humor :)
Ik snap het origineel niet echt. Zal we aan mij liggen.
@silverarrow: dit is een dikke knipoog naar het verleden.
@silverarrow: jonghu, je moet toch aan iedereen laten zien, ga is mooi vinden dan
Dat verafgoden van die Beyoncé begint mij een beetje heel erg te irriteren. Vooral als je ook nog ziet dat Adele roept dat zij niet de Grammy had moeten winnen maar Beyoncé. Toen ik dat zag spoot er wat kots omhoog bij mij. Heb het weer ingeslikt dus zo erg was het allemaal niet, maar blijft het feit staan dat het belachelijke vormen begint aan te nemen.

Maar goed, dat gezegd hebbende is als man zijnde zo’n foto maken om “grappig” te zijn best wel triest. Maakt je meer een aandachtshoer dan grappig.
@Rick-dos: well that escalated quickly.. geen date vanavond? ;)

Zonder grappen, 95% van wat er gezegd wordt voor een camera is gelogen, dat kun je bijv alleen al zien aan wie er uiteindelijk in de politiek gekozen wordt, of naar de brexit bijv

Enige wat ik hoorde was dat brexit een ramp zou zijn en dat trump een geestelijk beperkte zou zijn, oh wacht… de npo liet 1 of andere geestelijk beperkte incest-redneck zien die heel boos was en daarom op trump stemde..

Tevens zou iedereen zijn loterijwinst afstaan aan goede doelen en ga zo voort
@lekkaah: Ik denk ook niet dat ze het echt echt meende maar het feit dat ze het überhaupt gedaan heeft daar krijg ik al jeuk van.
@rick-dos:
Maar wij hebben Jesse Klaver!
@desjonnies: En Geert Wilders. Vergeet Geert Wilders niet…
@Rick-dos: helemaal waar, die Beyoncé zingt als een jankende kat in het donker ……vind het maar niks
Haha held!
Heerlijk. oh ja quote Tupac: F&ck JZ!
Haha wat een held!
Hè mijn oude liefde. De auto natuurlijk
Haha geweldig dit, ik moest er om lachen :).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).