Quentin Tarantino’s gestolen Chevrolet na 19 jaar gevonden

Auteur: , 9 Reacties

Bijzonder vervelend, als je klassieke auto gestolen wordt. Het overkwam John Travolta met zijn 280 SL, en het overkwam Tarantino met de 1964 Chevy Malibu Super Sport waar Travolta's personage Vincent Vega in Pulp Fiction mee reed. Onlangs werd de rode cabrio weer teruggevonden, in (redelijk) goede staat.

Mia Wallace en Vincent Vega in de Malibu

Daarmee heeft Quentin Tarantino, wiens meest recente werk de film Refrigerator Django Unchained behelst, erg veel mazzel, het verging Travolta wat minder goed.

In 1994, toen Pulp Fiction nog geproduceerd werd, werd de Malibu (ster in de rijscene met Mia Wallace naar Jack Rabbit Slims, en de scene waarin Vega een shotje hero├»ne neemt) gestolen en er werd nooit meer iets van vernomen. ‘Jammer, auto weg’, zou je denken. Toch vond een oplettende sherrif in San Bernardino County de klassieker, die inmiddels gekloond was, toen twee mannen hem probeerden te strippen.

De politie heeft de regisseur nog niet kunnen bereiken met het nieuws, maar misschien leest hij kranten/autoblog.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
op dit soort artikelen op autoblog weet ik niet wat ik moet reageren!
@sandervolvo: Gewoon niet of anders, in wat voor trip keek jij pulp fiction?
@sandervolvo:

Het is niet zo dat je op alle berichten moet reageren ;-)
@timmr2: weet ik (-;
@sandervolvo: Even zeggen dat volvo’s veel beter zijn dan Chevy’s
Vaak alleen de verzekerings maatschappij die blij is, wat zeg ik nou? Die trekken ook alleen de schouders op.
@norge:

Zou jij niet blij zijn als ze zo’n wagen voor je terugvinden?
@Hupke: Als de verzekeraar toen een schade bedrag heeft uitgekeerd zijn die eigenaar van de auto.Weet niet of die blij zijn. Maar ik persoonlijk zou blij zijn.
@norge: Is het niet zo dat de auto dan officieel eigendom is van de verzekering als hij al is terugbetaald of dat de eigenaar geld terug moet geven? Anders kan je toch redelijk makkelijk (bijvoorbeeld) een lambo kopen, die door een vriend laten stelen, 5 jaar wachten en dan gratis geld!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).