Dit kost de Renault Talisman [21 procent bijtelling]

Auteur: , 4 Reacties

Goed nieuws voor de zakelijke rijders die hebben uitgekeken naar het nieuwe vlaggenschip van Renault, er zijn twee versies met 21 in plaats van 25 procent bijtelling.

Renault levert de Talisman vooralsnog louter met 1.6 diesel- of benzinemotoren. Bij de diesels heb je de keuze uit 110, 130 of 160 pk. Die eerste twee varianten zijn zuinig genoeg om ook volgend jaar nog in aanmerking te komen voor een lagere bijtelling, 21 procent om precies te zijn. Prijzen beginnen bij 30.590 euro voor minst krachtige diesel, die daarmee ook de goedkoopste Talisman uit het gamma is. De dCi 130 kost minimaal 37.090 euro, maar steekt voor dat bedrag ook een stuk ruimer in zijn spullen. De dikste diesel kost je minimaal 41.090 euro.

Bij de benzinemotoren -bij Renault TCe geheten- de keuze uit 150 of 200 pk, met vanafprijzen van respectievelijk 32.590 en 38.090 euro. Daar waar je bij diesels nog de keuze hebt uit handgeschakeld of automaat, hoef je in de TCe’s nimmer zelf te schakelen. De Estate kent in alle gevallen een meerprijs van 1200 euro ten opzichte van de sedan.

Vanaf december kun je je handtekening onder een koopcontract van een Talisman zetten, je krijgt je auto dan begin 2016 uitgeleverd. De orderboeken voor de Talisman Estate gaan iets later open, deze staat pas vanaf het voorjaar bij de dealers.4 reacties

*gniffel* ik las onderbroeken… :P

OT: mooie auto, ik ben benieuwd wat dat hogere uitrustingsniveau dan precies is
Schappelijke prijs voor een mooie, nette wagen.

T is dat ik zwaar Jappenfan ben, anders zou ik niet zo snel nee tegen de Talisman zeggen.
@toyotafortuner: Nou, dan wordt je toch gewoon ook Talismanfan?!
Erg mooie auto en zeker redelijke prijsstellingen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).