‘Ronaldo is nieuwe eigenaar Bugatti La Voiture Noire’

Auteur: , 37 Reacties

Hij heeft er de centjes voor.

Hoe maak je de allerduurste auto ter wereld? Simpel: je pakt een van de duurste auto’s ter wereld en gaat daarmee aan de slag. Je verandert wat dingen aan het koetswerk, monteert andere wielen en geeft het project een bijzondere naam. Vervolgens gooi je er nog wat pure winst overheen.

Het resultaat is de Bugatti La Voiture Noire. Deze zwarte supercar moet denken aan de Typ 57 SC Atlantic. Een gedeelte van de lijnen komen overeen, alhoewel dat percentage wel vrij klein lijkt te zijn. Ze hebben teveel hun best gedaan om te zeggen dat er geen verschil is, maar gevoelsmatig zijn de verschillen te klein om de enorme meerprijs te rechtvaardigen. Mocht je jezelf afvragen wat de verschillen nog meer zijn, die worden uitgebreid behandeld in dit artikel.

Bugatti La Voiture Noire '19

Er zijn maar weinig mensen die zich een La Voiture Noire kunnen veroorloven. Er zullen zelfs Chiron eigenaren zijn die 19 miljoen euro voor een auto nèt even te veel van het goede vinden. Aanvankelijk was de consensus dat Ferdinand Piëch de nieuwe eigenaar zou worden. Hij heeft aan de wieg gestaan van de wedergeboorte van Bugatti en heeft dankzij de verkoop van vele TDI’tjes voldoende kwartjes om over te gaan tot aanschaf.

Bugatti Type 57S Atlantic - La Voiture Noire '19

Maar er duiken nu hardnekkige geruchten op dat niet Ferdinand Piëch zich gaat ontfermen over de Uber-Bugatti, maar een voetballer. In tegenstelling tot 11 kwajongens uit Amsterdam speelt hij niet meer mee in de Champions Laegue, maar hij heeft een behoorlijke naam in het voetbal. Het is namelijk Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, beter bekend als Cristiano Ronaldo. De Portugees won menig maal de Beker met de Grote Oren en heeft de afgelopen jaren een behoorlijk vermogen opgespaard.

Bugatti Chiron - Cristiano Ronaldo

Hij staat daarnaast bekend als een Bugatti-liefhebber. Bij het winnen van het Europees Kampioenschap in 2016 deed hij zichzelf een Veyron Grand Sport cadeau. Ook heeft hij al een Chiron in zijn garage staan. Na wat onderzoek lijkt de bron van het nieuws het Spaanse ‘Marca‘ te zijn, een van de weinige kranten die niet onder de indruk waren van de rijkunsten van Max Verstappen. Of het waar is, is dus niet zeker, maar de kans is redelijk groot. Het zal overigens nog wel even duren voordat de La Voiture Noire afgeleverd wordt. Zo moet het interieur nog bekend gemaakt worden. De auto wordt pas verwacht in 2021.37 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gelijk heeft ie! Wat een brute, sinistere machine!
@str8six:

Klopt .. en al die mensen die em niet kopen hebben ongelijk ..
En dan alle 3 nog. Als je geld zou voor hebben zou ik het ook doen
@elemento:

Ja .. en een vette klokkie ..
Peter Mullin is een Bugatti liefhebber ..

Ronaldo is maar gewoon een consument ..
@lincoln: Dat je beide heren kent sommige mensen hebben het altijd goed hé
@g60gti:

Ik zou niet weten hoe Ronaldo er uit ziet ..
Weet dat hij voetbal doet maar kan geen club opnoemen waar hij dat deed ..
@lincoln: FC Urk
@lekkerlinksrijden:

Geloofwaardig ..
Dorp is tenslotte vele malen rijker dan heel Amsterdam en Rotterdam bij elkaar ..
@lincoln: Jij hebt vandaag weer de goede pillen geslikt volgens mij, maar dan voor de hele week…
@alex1589:

Je moeder was er idd goed over te spreken ..
@lincoln: Treurzak.
@aschja:

80% van jouw comments gaan over mij ..
Dus in vergelijking met zo een supergelukkig persoon zoals jij is iedereen tenslotte een treurzak ..
@lincoln: ddammmnnnnn
@lincoln: blijkbaar de blauwe pillen 😉.
-edit: nutteloze bijdrage-
Zou het? Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Bugatti een one-off voor CR7 bouwt, zonder dat Cristiano op de foto met die auto gaat of bij de onthulling aanwezig is. Cristiano Ronaldo is meer dan een voetballer, hij is een gigantisch merk op zich. Ik kan mij niet voorstellen dat Bugatti de kans om zijn naam en faam te gebruiken in hun marketingcampagne aan zich voorbij laat gaan.
@Edge: Als hij nu gesponsord zou worden door Bugatti, dan zou ik dat logisch vinden. In dit geval is het meer Ronaldo die Bugatti sponsort.
@Edge: Ronaldo is al enige tijd verwikkeld in een controverse, hij wordt beschuldigd van verkrachting en hij heeft een hoge afkoopsom betaald vanwege belastingontduiking. Zou u als Bugatti geassocieerd willen worden met Ronaldo terwijl dit alles speelt? Zijn beeltenis is reeds verwijderd van de FIFA 19 game.

De familie Agnelli zal het denk ik ook niet leuk vinden om hun sterspeler in een VAG-produkt te shinen.
@iphonistvongates: maakt niet uit, zolang niks is vastgesteld en het niet 100% zeker is zou ik het als Bugatti gewoon doen.
@Edge: ik denk dat de doelgroep van Bugatti ‘boven’ een voetballer staan.
@pindakoning: dat weet ik wel zeker.
Gaaf! Tja waarom ook niet? Als je het geld toch hebt, alleen als investering al een reden om hem te kopen! Ik neem toch liever die mooie oude!
Ding was toch voor meneer Piech?
Wat moet De Ligt dan wel niet rijden?!
@ikkr: Opel Kadett
Maar geen champions league finale 🤣🤣🤣
@roadster1976: aahh joh hij heeft zichzelf als genoeg bewezen door het al 5 keer te winnen. En 1 van de beste voetballers ooit te zijn. Zoveel records verbroken in zijn leven, om dan uiteindelijk als 34-jarige nu een finale te missen zal hij niet wakker van liggen.
Even z’n verdriet wegkopen, good for him.
Als CR echt zo’n baas is, koopt hij die Bugatti 57SC Atlantic, die kan hij met zijn vermogen ook makkelijk kopen. Waarom? Dan is hij geen patser meer maar een fijnproever!
De 56 ernaast doet 100 miljoen dollar dus de nieuwe is een koopje
Hebben ze nu de linkerwielen rechts gemonteerd en de rechterwielen links?
Dat ding ging toch ‘maar’ 11 miljoen kosten?
Ik hoor net dat Ronaldo aan salaris 30 miljoen toucheert, excl. sponsoring. Dus deze auto kopen zal neerkomen op een paar maandjes “being Ronaldo”. Vraag me alleen af wat de verzekeringspremie zal zijn. Diefstal hoef je niet mee te nemen in de polis. Want geen heler zal geintreresseerd zijn.
Overigens denk ik dat Ettore over z’n nek gaat ergens in car heaven over het huidige Bugatti. Vergelijk de Chiron (of Veyron) maar met de Atlantique. en qua design kan het huidige Bugatti zijn naam elk geval niet waarmaken.
Schijnbaar 16,5 miljoen volgens de telegraaf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).