Roshel Senator is een regelrechte tank

Auteur: , 18 Reacties

Voor als je meer vijanden dan vrienden hebt.

Het aantal bizarre en apocalyptische voertuigen lijkt ons de laatste tijd om de oren te vliegen. Het laatste nieuwtje in deze categorie is de Senator APC van het Canadese Roshel Defence Solutions. Vrij letterlijk komt het ding over als een soort tank voor de openbare weg.

Het exemplaar op de foto’s is een militaire variant, maar niet getreurd. Er komt namelijk ook een variant voor consumenten. De Senator APC is bestand tegen kogels met een .50 kaliber en de vloer van de auto kan niet opgeblazen worden met explosieven. Het beest kent een eigen filtersysteem, waardoor chemische, biologische, radiologische en nucleaire aanvallen geen effect zullen hebben. Er zijn diverse aansluitmogelijkheden voor heftig wapenspul op de Senator APC. Je moet wel zelf het benodigde materiaal kopen. Een feestje bouwen in de tank op wielen is geen probleem. Er is plaats voor 10 tot 12 inzittenden. De Senator APC is gebouwd op de aandrijflijn van een Ford F550 Super Duty en dat zie je vooral in het interieur terug.

Ben je met je Senator APC op pad en zijn er geen lantaarnpalen in de buurt? Geen probleem. Er zijn meerdere hoge resolutie warmetebeeldcamera’s aanwezig die zicht rondom geven. Bovendien zijn er genoeg lampen aanwezig om een rijdende Senator te spotten vanaf de maan.

De Canadezen hebben niet bekendgemaakt wat deze gepantserde gigant moet gaan kosten. Met de enorme mogelijkheden en een dikke 6.7 liter diesel onder de kap zal de Senator APC vermoedelijk geen voordelige jongen zijn.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lijkt me iets voor Dan Bilzerian
@duckmefaddy: want ? Hij kan dat betalen met het geld dat papa heeft gestolen van heel veel mensen? Of geloof je dat poker verhaal ?
@rolov: woah. Mis ik hier ff waar je naar toe gaat… ik wou alleen zeggen dat ik hem hiermee op Instagram zou zien patseren. Begin jij ineens over hoe hij aan zijn geld komt. Er zit toch iets dieps bij je volgens mij
M’n pa heeft vroeger ook een tijdje een Senator gehad. Zag er toch anders uit, maar ook redelijk onverwoestbaar…
Wordt ak47 en 3 bodyguards meegeleverd ?
Wat zou dat kosten op gele platen en hoeveel zou dan wel niet de BPM bedragen.
@kenner: grijskenteken…zakelijk rijden… niks aan het handje
@kenner: 12 personen, het is dus gewoon een bus voor streekvervoer!
Handig in Amsterdam West
Je hoeft nooooooooit meer je richtingaanwijzer aan te flippen, ze.gaan vanzelf aan de kant als ze dit monster zien …
@autodrome: anders er gewoon overheen rijden ^_^
Ik wil er 1
Niet gek voor in Antwerpen.
Heel stoer stuur ook dan opeens, jeetje wat een afknapper (niet dat ik ervoor in de race was;))
I tank you for the article.
Doet me erg aan een LAPV denken. Design ziet er goed doordacht uit. Geschutskoepel is wel wat ouderwets. Je zou vandaag de dag een remote station verwachten.
Ziet eruit alsof het rechtstreeks uit GTAV is komen rijden. Wat dik zeg.
Telt een Tomahawkraket ook als explosief? Dan wil ik die stelling wel eens uittesten namelijk 😊

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).