Samuel Eto’o naar Ajax? Dan deze supercars in Amsterdam

Auteur: , 17 Reacties

Het is nog een gerucht, maar het verhaal doet de ronde dat de transfervrije Samuel Eto'o in de belangstelling staat van onze landskampioen, Ajax. Ik zeg: doen. De beste man heeft namelijk erg lekkere auto's.

Ooit was Samuel Eto’o een voetballer aan de absolute wereldtop; hij speelde onder andere bij clubs als Barcelona. Na een paar jaar besloot de Kamoerenees zijn bankrekening te gaan spekken in schimmige ex-Sovjetrepublieken. Bij clubs als Anzhi schoof hij 20 miljoen euro per jaar.

Gevolg is wel dat de aansluiting met de wereldtop weg is, en momenteel is Eto’o transfervrij. Nederlandse media berichten nu dat Ajax interesse heeft. Niet dat onze landskampioen ooit een salaris kan of wil ophoesten dat hoog genoeg is voor de vedette, dus waarschijnlijk is het allemaal een wassen neus, maar vooruit, dromen mag, en zijn Veyron staat al klaar.

We hebben in onderstaande gallery nog even op een rijtje gezet wat er allemaal in de garage van Eto’o staat, voor wie in zijn mooie collectie wil neuzen. Hieronder een Mansory Siracusa, een Mirage GT, en natuurlijk zijn One-77. Maar ook een Xenatec Maybach, een zwarte LaFerrari en een V12 Zagato en naar verluid een AMG S Coupé. Dat zou ontegenzeggelijk een fijne aanvulling op het straatbeeld geven, nietwaar?

Foto credits: Autojunk (Mansory, Xenatech, Mirage, LaFerrari, Stallone, Veyron)17 reacties

Sorry smoke, ik weet niet wat je gisteren gedronken hebt maar het was desastreus voor je smaakpapillen.
De One-77 en Zagato zijn prima te behappen maar verder zie ik alleen verkrachte voetballershokken waar we er hier zelf al te veel van hebben….
@jrk68: indd , die voetballers hebben nou niet echt bepaald smaak
Van mij mag hij wegblijven, aan vergeten vedettes die zonodig hun zakken willen vullen in de meest achterlijke competities van de wereld om daarna terug te komen, zitten we niet te wachten.Next.
@sydney: jij zou natuurlijk nee zeggen tegen een salaris van 20 miljoen per jaar? Schijnt dat Samuel het een mooi project vind waar Frank de Boer mee bezig is. Zo’n speler is altijd een mooie aanwinst voor de competitie. Voor het salaris zal hij het waarschijnlijk niet doen.
@750i: Helemaal mee eens, wellicht is Eto als nieuw herboren en rijdt hij komend seizoen in een BMW i8 door Amsterdam.
@750i: Waar ik of hij ja op zouden zeggen heeft er helemaal niets mee te maken.Als hij dat met een potlood glazen geschreven plafond tekent, zet hij A; Ajax B; Zichzelf of C; Raffie voor lul.De club gaat lekker,is gezond en het verleden leert dat je vergane sterspelers niets wijzer wordt.Automotive/on Ik moet er morgen weer wat verkopen boys.Sleep tyde.
@sydney: creatief: tyde!! Beter dan teit…
Poeh.. Beetje voetballen kan veel opleveren.
@sir_smokalot het is een Mansory Siracusa*. overigens heeft Samuel ook nog een RR Wraith met aparte velgen.
-=edit: check=-
Wat een collectie zeg… Beetje tegen een bal aan schoppen.
Ik ga het niet over Eto hebben, maar…

Wat een foute mods op die wagens toch… (vooral dat neus van de Ferrari)
Toch wel vreemd als je ziet wie er allemaal in een Laferrari rondrijden. En helemaal als je ziet in welke kleurencombinatie (Vitesse rules)
Sjonge, wat een talent om auto’s te vernaggelen. Erg zonde.
Vergane glorie Wel een aardige Peer denk ik Zie hem nog op het WK een verdrietig jongetje (en zichzelf) troosten over de uitschakeling.
Ik mis een Bentley….toch wel de ultieme voetballersbak
Frans,Luxemburgs kenteken.Z’n ruitje ingetikt van de One-77,zonde zeg(zal ondertussen vast gerepareerd zijn)
Hij heeft ook een Wraith, welke ongelofelijk mooi is!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).