Samuel Eto’O rijdt deze Ferrari 458 Italia Mansory Siracusa

Auteur: , 25 Reacties

Als je een beetje kan voetballen, kan je ook een lichtgevende Mansory Siracusa rijden. Of is het een beter plan om toch maar één van je andere talenten te ontwikkelen?

Samuel Eto'o rijdt Mansory Siracusa Ferrari 458

Stel dat je bijvoorbeeld heel goed potgrond kan maken uit damstenen. Ik noem maar iets. Daar zul je waarschijnlijk nooit heel rijk mee worden, maar je kan wel iets, iets unieks, iets wat niemand anders kan. En omdat jij niet genoeg geld kan verdienen met potgrond gemaakt uit damstenen, omdat potgrond veel beter en goedkoper te maken is van, ehh, zand enzo, zul je nooit zo rijk worden als Samuel Eto’o. Die voetbalt namelijk voor Chelsea. En als je weet dat de schoonmakers van Chelsea al een Continental GT rijden en kaviaar eten bij de lunch, dan kan je ook wel inschatten hoe schathemeltjerijk je daar kan worden als je een beetje tegen een bal aan kan trappen. Maar goed, terug naar die potgrond, want dat idee is helemaal zo gek nog niet.

Want doordat je arm blijft zul je nooit het geld hebben om een Ferrari 458 aan te schaffen. Laat staan dat je genoeg knaken zult kunnen schrapen om het ding voor een exorbitante som geld door Mansory te laten verbouwen tot een Siracusa in fluorescerend geel. Met jouw armoede bespaar je dan dus heel veel mensen een fikse beschadiging van het netvlies. En dat is mooi, want dan beteken je iets voor de mensheid.

Begrijp me niet verkeerd, aardige jongen die Eto’o en ik mag hem graag een potje zien voetballen, daarin is hij absoluut beter dan ik. Maar wat de combinatie van goede smaak en auto’s betreft kan hij beter naar mij luisteren. Hij heeft zijn goede momenten, zoals met de Aston Martin One-77 die ik een stuk meer waardeer, maar dit is echt té erg.

Doet niets af aan het feit dat ik Bas wil bedanken voor de fijne foto’s zodat wij dit apparaat met jullie kunnen delen, ik hoop dat je lenzen niet blijvend beschadigd zijn kerel!25 reacties

Dit artikel verdiend een “nutteloze bijdrage” :)
Begrijp mij niet verkeerd, @CasperH;
ik vind de schrijfstijl van AB erg fijn om te lezen maar dit gaat een beetje te ver vind ik.
Anyways; Lekkere plaatjes Bas!
@thomcarspotter: mee eens!
@thomcarspotter: Mag ik vragen waar je hem te ver in vindt gaan?
@VeniVidiVici:ehh… tenenkrommende schrijfstijl?
@RRRobert: Humm… right…

Nou @CasperH niet meer doen hè, want sommige zeurpieten houden er niet van, foei!
Heel lelijk vind ik hem niet eens, beetje een twijfelgeval. Maar het zou niet mijn eerste keus zijn geweest..
Ik vind hem prachtig
Tering-jantje, een grote metafoor dit artikel!
Casper heeft gewoon gelijk. Sjonny Gay spoiler, dan ben je echt een geestelijke dwerg wil je dat op zo’n mooie auto plaatsen. De Gayle kleur is ook niet mijn keuze.
Eto o heeft vooral bij Anzi zijn zakken goed gevuld. En ja de 077 is een betere keuze die hij gemaakt heeft.
@Bo1972: inderdaad, was rond de 20 miljoen per seizoen.
Wat een lelijk ding.
Hij heeft hem wel netjes geparkeerd als hij z’n velgjes niet beschadigd heeft..
@eduardovich: Die koopt hij met zijn uurloon of rente van een uur
Wat een arrogantie, met je kan beter naar mij luisteren.
de neus, roostertjes, spiegels en bu,per spoilertjes zou ik gewoon lekker mee laten spuiten (rood) en ik als ferrari fan vind het een heel vet ding! bijna couch-build (!?)
of ga ik nu te ver?

met zijn salaris zou ik wel een 458 (m’n 2e dan hé :P ) bij mansory durven langs brengen!
Eto`o heeft wel meer als alleen deze wagen, dus voor z’n zoveelste wagen zou ik er ook best een halen. Misschien als je in je garage toch al een bugatti en one-77 enz. hebt staan, dan kan dit er wel bij.
Er is een heel leuk filmpje op Youtube. Daar sart hij de 077. En vervolgens slaat hij af en kan hij hem niet meer aan de praat krijgen. De opmerking ‘geestelijke’dwerg komt dan toch weer naar voren. Neemt niet weg dat je voor een topvoetballer geen intelligent wezen behoeft te zijn. En dat over smaak valt niet te twisten. Je kunt er hooguit van gaan kotsen!
Toen ik de 458 voor het eerst in het echt zag, was hij veel mooier dan op de foto’s. De metallic gele kleur die Ferrari zelf heeft, is erg fraai!!
Had van de russische voorzittr van vitesse kunnen zijn… ;) met de groeten uit de degradatiezone van 024 :-0
Ik heb het idee dat de een beter is in voetballen dan de ander in stukjes schrijven
ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is: een ferrari Enzo neus :D
Een Supercar kan alles hebben en iedereen hier zou hem graag op zijn staart trappen.
Deze kleur geel op een standaard 458 zou wel tof zijn, is toch een beduidend ander kleur geel dan die van de ‘standaard’ gele Ferrari’s. Mat fluorescerend geel? I love it!

Die roostertjes langs de koplampen, is dat om de remmen te koelen of de behuizing van de lamp? Kan me niet voorstellen dat iemand dat ‘mooi’ vindt.
Zet bij mij maar een 458 Speciale in deze kleur voor de deur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).