Schumacher krijgt voor 50ste verjaardag officiële app

Auteur: , 16 Reacties

Een lichtpuntje in een schijnbaar eindeloze tunnel van duisternis.

Schumacher krijgt voor 50ste verjaardag officiële app

Terwijl een enkeling weet in welke toestand Michael Schumacher zich nu echt bevindt, blijft de officiële Keep Fighting Foundation hard aan de weg timmeren om fans wereldwijd op de hoogte te houden. Tegelijkertijd persen ze er nu en dan een iniatief uit, om fans van de allergrootste Formule 1-coureur aller tijden te herinneren aan het magnifieke talent dat hij was en de dingen die hij in zijn jarenlange carrière wist te bereiken. Vandaag uit zich dit in de vorm van een nieuwe app, die wordt gewijd aan Hem.

Het is al een tijdlang bekend dat er, ter ere van de vijftigste verjaardag van Schumacher, een uitgebreide tentoonstelling in het leven zal worden geroepen, waarin allerlei memorabilia uit de carrière van Michael te zien zullen zijn. De Keep Fighting Foundation heeft recentelijk aangekondigd de handen ineen te hebben geslagen met het Ferrari-museum in Maranello. Nu is dit zonder meer een fantastisch project waarvoor vele fans ongetwijfeld af zullen reizen naar Italië, maar lang niet iedereen heeft daarvoor voldoende geld op zak.

Hierom heeft de Keep Fighting Foundation vandaag aangekondigd dat alle spullen die in de tentoonstelling voorkomen, tevens te zien zullen zijn in de speciale app. De app wordt gelanceerd op 3 januari, de verjaardag van Michael Schumacher, en zal vanaf dat moment beschikbaar zijn om te downloaden. Gebruikers van de app krijgen in zekere zin een virtuele tour van het museum. Het is vooralsnog niet duidelijk of er voor de app betaald zal moeten worden. Echter, zelfs als dit het geval is, komt de prijs niet in de buurt bij een reisje naar Maranello. En zelfs wanneer je wel van plan bent een bezoek te brengen, kan het downloaden van de app geen kwaad. Er staat immers voldoende spul in om van te smullen.

Schumacher krijgt voor 50ste verjaardag officiële app
Schumacher krijgt voor 50ste verjaardag officiële app16 reacties

Arme kerel ..
ook hij zei ooit “trek alsjeblieft de stekker eruit als ik een kasplantje word” ..
@lincoln: cashplantje
@harrie:

Clever maat ..
oprecht jaloers dat ik em niet verzonnen heb ..
@harrie: Neh niet echt. Als hij een cashplantje was dan zouden ze zijn huidige situatie volledig uitmelken en dat word niet gedaan.
@dees: Denk je dat er meer geschreven wordt als ze alles weten of als alle media speculeren over zijn toestand en alle mysterie die eromheen hangt?
@dees:

Wakker worden eitje ..
Zwitserse EN Duitse erfrecht belasting afdragen wil niemand ..
Een zombie in een stichting proppen is een betere optie ..
@lincoln: ik zou het wel lol vinden als Schumacher gewoon een autoblog accountje heeft. Nickname: Lincoln
Dat zou niemand geloven
@lincoln:
Je zou eerder denken dat zijn BV’s in de KvK van Monte Carlo ingeschreven staan…. dat is in ieder geval wat ik zou doen
@lincoln: beetje speler heeft idd wel een adviseur die weet hoe zijn geld zo lang mogelijk even veel zal blijven.
Nou daar zal hij blij mee zijn!
Michael als je hier mee eens bent steek je duim maar op………………………………
@maferick74: het blijft speculeren, natuurlijk. Misschien knippert -ie enkel nog met de ogen. Of heeft -ie zo’n eye-tracker, gekoppeld aan een spraakcomputer, zoals Stephen Hawking die ook gebruikte.

Ik word een beetje onpasselijk als ik marketing gelul hoor als …blijft de officiële Keep Fighting Foundation hard aan de weg timmeren om fans wereldwijd op de hoogte te houden. Want dat is nou precies wat er niet gebeurt. Ik respecteer de roep om privacy van de familie – maar ga dan niet als een schijnheilige zo’n persoonlijkheidsverheerlijking (3x woordwaarde) op touw zetten.
@maferick74: wie zwijgt stemt toe toch?
toon eens RESPECT voor deze held ipv dom te lullen!!
Wordt het een soort van Tamagotchi achtig spel?
Je zit jaren zo’n man te volgen, voor te juichen en mee te leven., en nu horen we er nooit wat van. Men kan toch wel iets meer los laten over zijn huidige situatie? Desnoods al append?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).