Scoop: Badr koopt dikke Brabus G63 6×6 AMG

Auteur: , 26 Reacties

Zo'n G-Klasse 6x6 is toch wel de ultieme bad boy, zeker als Brabus 'm nog even aanpakt. I came in like a roundhouse kick!

Brabus 700. Hij is een baaaad boy

Ok, sorry, deze konden we niet laten lopen… Ja, AMG krijgt maximale mocroliefde, en ja, Badr heeft deze Brabus aangeschaft, maar het was niet de kickboksert uit AmsterdaMarrakesh die hem kocht maar ene Badr Bin Saud uit…nou ja, 3 keer raden.

Badr 700

Toch lijkt het ons geen slechte voiture voor de prijsvechter: als de gnesh weer eens irritant doet, dan rij je gewoon over ze heen met je moeilijk lelijke two-tone Brabus.26 reacties

Had je me toch even tuk met Badr!
-1 voor het noemen van deze vechtsport gekkie. Ik lees graag nieuws waar hij, Jolante Wesley, Gordon, Peter R., J de Mol enz. enz. enz. niet in voorkomen.
@pomoek: Wist je trouwens dat er bij Wesley en Yo een inval is geweest in het kader van drugs?
@asmulders: Zijn groeihormonen ook drugs?
@ramshoek: haha! Snuif je dat?
Wat is een gnesh? Ik moest meteen denken aan een gnoe. Tenzij je in de savanne rijdt, kom je niet zo gauw een gnoe tegen.
@drugsrunner: Denk dat het te maken heeft met de politie.
@Benz65: Flauw…. Gewoon politie, dan kunnen we die artikelen, die vaak al lastig te volgen zijn, eens lezen zonder ons af te vragen wat het nou betekent.
‘Trapte’ er volledig in….
@Barryyy: Geeft niks. Je kan beter in iemands grap trappen dan ‘in’ iemands enkelgewricht…
Logische keuze, knalt lekker door de woestijd, benzine kost daar toch niets, smaak is in die contreien vooral ‘extra goud is altijd beter, er passen veel geiten achterop en de complete harem past er ook nog eens in.
Zijn er voor dit ding geen leuke velgies te verkrijgen? Vind deze echt niks
@gieltj: Vast. Maar dan ben je waarschijnlijk wel je bandenspanningscontrolesysteem kwijt. Je kan vanuit de auto je bandenspanning aanpassen, daar heb je wel zulke wielen voor nodig. Daarom rijden ze tijdens de Dakar ook niet op 24inch Forgatio’s…
@E34M5Touring: dat zal niet de enige reden zijn waarom ze niet op 24inch velgen rijden.
@MAB: Echt wel :p Zodra ze daar wat op gevonden hebben wordt Asanti hoofdleverancier, mark my words! ;)
Super dik… Ook handig om mee door de stad te gaan..
Especially? Zou niet mijn woordkeus zijn. Overigens top wagen natuurlijk.
Prachtig exemplaar 1 van de duurste versies in zijn soort. Maar je verwacht niks anders van iemand die tot de koninklijke familie van Saudi Arabie behoort
Goeie telegraaf titel, hits tekort?
Wist het al meteen, hari heeft lang niet genoeg centjes
Wel leuk om te zien dat menig 6×6 OOK nog langs brabus gebracht wordt. Moeten Audi en BMW ook niet in deze niche duiken? :p
Is die badr niet dood sinds 2004?
@thvmh: Er is er ook eentje die dood is sinds 2013. Die familie heet Saud en die koning ervoor, die in ’67 overleden was, die had al 20 kiddo’s. Dus dikke kans dat er nog wel een handvol Badr bin Saud’s zijn, die allemaal dik in de miljoenen zitten.
geenstijlll stylaaaa
In deze kleurcombo oogt hij zo goedkoop.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).