Scoor het voormalige optrekje van Rijkswaterstaat

Auteur: , 15 Reacties

Nog op zoek naar een afgelegen kantoorpand?

Rijkswaterstaat

Zoek niet verder. Dit bedrijfspand is omhuld door groen. Het gebouw werd gebruikt door Rijkswaterstaat, het was een zogenoemd ‘steunpunt’. Door heel Nederland zijn deze steunpunten van Rijkswaterstaat te vinden. Dit punt in Wognum (Noord-Holland) wordt niet meer gebruikt door de overheidsdienst en is nu te koop.

Het kantoorpand heeft een oppervlakte van 397 m2. Er is een garage, een werkplaats en er is één verdieping. Volgens de advertentie kan deze verdieping worden gebruikt als opslagruimte. In alle rust werken is er niet bij. Op het perceel is tevens een ambulancepost van Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord gevestigd. Verwacht dus zo nu en dan de nodige sirenes.

Een specifieke vraagprijs is er niet. In overleg met de makelaar kan een prijs worden afgestemd. Een voordeel is de enorme parkeerplaats die je erbij krijgt. Een nadeel zijn de ambulances die langs je geliefde bolide razen. Het object bekijken kan hier.

Rijkswaterstaat

Met dank aan @taaffert voor de tip!15 reacties

Wat moeten we hiermee op AB?
@volvov90: je auto’s stallen natuurlijk. We zoeken immers allemaal ruimte om een collectie aan te leggen.
@autoblogger: Wat ik met zo’n garage moet kan ik zelf ook nig net wel bedenken. Maar wat ik met zo’n informatieloos artikel op een autosite..
@volvov90: we geven hier op Autoblog al jaren tips over huizen/garages die te koop staan, je kan het gewoon overslaan als je het niet wil lezen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Oei dit is wel vet. Jammer dat die ambulance post er zit, anders was dit een mooie keet geweest voor jezelf en je tuning maatjes. En zouden er mooie verhalen ontstaan…
@ontploffer: kan nog steeds . Altijd de ambu vlakbij.
Grappig dat je dat zegt; de 1e foto deed me direct denken aan die scène uit 2 Fast 2 Furious dat ze met tientallen tegelijk uit de deuren komen stormen
Oh jeeez, daar heb ik nog eens m’n MR2 van de rotonde afgedrift:-/
Kijk: zo wordt het toch nog een beetje autonieuws;-)
Voor elke overhead deur een Toyota Prius!
Huidig pand ombouwen tot woonhuis.
Bejaardenhuis vestigen. Die horen de ambulances niet en het is handig mocht er een bewoner onwel worden, dat ze in de buurt zijn..,
Noord Holland tja…
Dat is niet zo populair. Als dit, daarentegen, in Brabant had gestaan 🙄
Veel binnenruimte voor de gewassen en buiten genoeg parkeerruimten de de E en S klasse.
Ideale stek voor het criminele volk onder ons …. Dekmantel voor de groei van geestverruimende plantjes, tevens geschikt voor opslag en distrubutie ….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).