Skoda plaagt met deze strakke crossover

Auteur: , 14 Reacties

Net als je denkt dat Skoda eindelijk een strakke crossover gaat bouwen, komen ze met slecht nieuws.


De Skoda Kamiq, Karoq en Kodiaq zijn nu niet bepaalde auto’s waar je kippenvel van krijgt als je ernaar kijkt. De Kodiaq RS is eigenlijk het enige van het trio dat een poging daartoe doet. Wat dat betreft oogt deze Skoda Vision In een stuk dikker. Helaas steekt het merk zijn tong uit, want wij krijgen deze auto helemaal niet.

De nieuwe Skoda Vision In is een SUV van 4,26 meter en gemaakt voor de markt in India. De productie start dit jaar en Skoda heeft geen ambitie om het model hier in Europa op de markt te gaan brengen.

De schetsen geven een voorproefje hoe de Vision In eruit komt te zien. Een daadwerkelijke onthulling laat nog even op zich wachten. Skoda presenteert de SUV over een maandje op de Auto Expo in New Delhi.

Het is altijd afwachten hoe het productiemodel er uiteindelijk uit gaat zien, maar dit studiemodel is alvast een smakelijk voorproefje. De SUV valt onder het INDIA 2.0 project. De Volkswagen Groep wil met dit project enkele modellen exclusief op de Indiase markt lanceren. De Skoda Vision In is het eerste model van dit nieuwe project. De Skoda & Volkswagen-modellen staan die India gelanceerd gaan worden komen op het MQB A0 IN platform te staan.14 reacties

Ik vind er weinig spannends aan (zeker als alle concepttrekjes weg zijn); goed dat die niet hier komt.
Als je alle concept trekjes er af haalt blijft er gewoon een 13 in dozijn cross-over over. Hou die maar lekker in India.
De voorkant ziet er knap uit maar de achterkant lijkt net te veel op een Big Mac
@thomassnelweg: big Mac uit de reclame of als je ‘m in handen hebt?
Deze mag rechtstreeks doorrijden naar de shredder.
Wat een zeurpieten hierboven . Ik vind hem erg geslaagd en vind het jammer dat deze niet hier te leveren is.
@dijan: makkelijker voor de zeurende personen om iets af te kraken hiero. Zelfingenomen mennekes die zelf een derdehands fordje rijden.
@barry355gtb: wat je nu eigenlijk zegt is: jij mag geen mening hebben want je bent zielig. Goed bezig man!

Nog slechter als het veelgehoorde ‘argument’ : dan koop je het toch lekker niet. Dat is ook zo zwak. Nee ik ga geen vw t-cross kopen, maar ik mag het ding wel lelijk vinden.
@grasvreter: Je bent toch wel met me eens dat commentaar van in de shredder wel overdreven is. Mening is oke ,maar zeg dat dan in normale waarden.Daarbij komt dat niemand zegt dat iemand zielig is. Precies wat je zelf zegt ;je mag iets lelijk vinden en niet kopen.
En het is al zo moeilijk al die Skoda Crossover modellen uit elkaar te houden.
@mashell: Het laatste waar ik mee bezig ben op straat is Skoda modellen uit elkaar te houden.
Er rijdt wel wat leukers rond dan dat.
Ik cross deze over.
Die duitsers doen ook niks anders dan concepten bouwen en de consument constant een worst voor te houden.

VAG ga nou eens fucking innoveren. In plaats van dit soort onzin spuwen.
Voorkant lijkt op een X5M

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).