Startech geeft gas met hippe Evoque op LPG

Auteur: , 12 Reacties

Een vers blauw kameleonverfje, dikke witte jetty's en een Union Jackje voor de versiering. Volgens ons heeft Brabus' zusje Startech weer iets nieuws om mee te nemen naar Frankfurt volgende week.

De bodykit is identiek aan wat Startech eerder ontwikkelde voor de Evoque, echter nu krijg je er een extra groot handvat aan de achterzijde bij. Voor de broodnodige downforce natuurlijk, want Evoques die bij het aanremmen met de achterwielen in de lucht stuiteren zijn helaas aan de orde van de dag (…).

Ze reppen zelf trouwens over een ‘LPG version’, dat zal dan de niet-egaalblauwe Evoque in de eerste vijf foto’s zijn. We zien in de andere versies een SD22 blokje voorin gemonteerd liggen. Dit betekent: 215 pk @ 3.500 tpm, 460 Nm @ 2.000 tpm, en 0-100 in 8,3 seconden.

Startech Evoque wit/beige

Heb je hem liever in het niet-blauw, dan kan dat natuurlijk ook. Het exemplaar dat Startech toont krijgt er ook een stuk MINI’esque dakversiering bij. Het blijft toch een beetje een fashion statement natuurlijk, zo’n Evoque.12 reacties

Leuk voor daddy yankee’s nieuwe videoclip. Gasolina part 2
@bempi: zo gay is die nou ook weer niet;) die evoque natuurlijk
Subtiele aanpassingen, ze hebben een tijd gehad….
Hij zal wel nodig zijn om brute downforce te geneneren, maar die spoiler maakt het toch wel erg lelijk.
Doe maar niet..
Kijk tuners. ZO tune je een auto. Geen bumpers die er spontaan af springen als je de eerst volgende drempel nadert en geen over the top kleuren… mooi gedaan Startech!
Interieur is mooi, maar stiknaden op de armsteun lijken me onprettig. Verder mag de vlag op het dak blijven maar hoeven de rest van de spoilers om mij niet.
Sla alsjeblieft die spoiler er vanaf
deze dingetjes staan gewoon al tekoop bij mijn duitse vrienden: http://home.mobile.de/CRDCARRESEARCHDEVELOPMENTGMBHCOKG#ses
Kleur: nee
Spoiler: nee
LPG: nee
@v12biturbo:

50 euro voordeel per tank nee?
Tering! Hadden ze een Mini willen hebben, hadden ze een Mini moeten kopen!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).