Stem op de mooiste Opel ADAM R2 en win een toffe prijs!

Branded content, 4 Reacties

Een stukje meerijden in een heuse rallyauto was nog nooit zo makkelijk verdiend.

Binnenkort verschijnt de Opel ADAM R2 aan de start van het WK Rally in Trier (19-21 augustus) en jij kunt mede bepalen hoe deze hete racer eruit komt te zien. Opel laat je kiezen uit een drietal dieren die een groot deel van de koets van de ADAM zullen verfraaien. De keuzes? Een zwarte panter, een adelaar of een tijger, prominent afgebeeld op de auto.

Uiteraard wordt de gekozen dierenprint aangevuld met de klassieke livery die je voorheen vaak zag op de racers van het Duitse merk. Wij vinden zelf de tijger het beste staan, al kan de panter er ook zeker mee door. De adelaar vinden we dan weer iets te ‘Murica, maar ieder z’n ding.

De Opel ADAM R2 zal worden bestuurd door Timo van der Marel, die tot nu toe in zijn klasse alle wedstrijden won in Nederland. De 1.6-liter motor heeft een vermogen van 185 bij 190 Nm aan koppel. Als jij er zelf achter wilt komen of zo’n rallybommetje een beetje vooruit komt, hoef je alleen maar even HIER te stemmen op het mooiste design. Onder de stemmers wordt een heftig ritje in de ADAM R2 verloot naast Van der Marel, tijdens de officiële shakedown voor het WK Rally 2016!4 reacties

De Panter voor mij.
En heb Timo en legende vader Jan nog gezien met de Adam tijdens de Zuiderzee rally.
Dit zal best wel af gaan, en met af gaan bedoel ik bij deze vooruit willen !
Beetje oude tijden toen Jan ven der Marel voor het ODTH reed. (Opel Dealer Team Holland)
Best leuk toch?
Ik vind de tijger wel vet
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Overigens wel een leuke actie; ik hou mij graag aanbevolen voor een ritje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).