Te koop: NL’se villa met ondergrondse parkeergarage

Auteur: , 29 Reacties

De garage is gevuld met een aantal klassiekers.

Er staat weer een zeer sappige villa te koop in Het Gooi. Voor ruim vijf miljoen euro krijg je de sleutels van een landhuis in Blaricum. De woning stamt uit 2006 en heeft onder andere een zwembad, negen kamers en natuurlijk het allerbelangrijkste: een puike garage.

De garage bevindt zich onder het huis en er kunnen meerdere voertuigen worden gestald. Op de foto’s zien we een paar klassiekers en wat tweewielers. De ruimte bevindt zich naast de ingang van het huis. Volgens de advertentie moet je er ongeveer 10 auto’s kunnen stallen. Heb je ook minder spannende auto’s in het bezit, dan kunnen deze op het terrein worden geparkeerd. Dankzij een ruime oprit is er voldoende plek voor de nodige bolides.

De precieze vraagprijs van het huis bedraagt 5.395.000 euro. De woning is op loopafstand van het centrum van Blaricum en Laren. Geïnteresseerden kunnen de advertentie hier bekijken.29 reacties

Ik vind dit eigenlijk best wel een leuk plaatje, ook van binnen wel. Alleen de keuken is mij een beetje te strak. Mocht ik ooit nog eens met mijn ouders, en de rest van de familie samen gaan wonen dan lijkt zoiets me wel wat. Dibs op de kelder, in dat geval.
Geen eigen tennisbaan? Nee sorry dan haak ik af..
Doe mij alleen maar die A Ford Woodie.
Schitterend ding!
hahaha! Dat interieur! Ikea meets the Xenos meets Frans Bauer! Nee dank u!
@pomoek: Je koopt het huis meestal zonder de inboedel. ;)
Aan al die chemisch afval vaten te zien, zou je bijna het vermoeden krijgen dat de eigenaar zijn brood op een illegale manier zou verdienen xD

Snap niet dat je zoiets meeneemt op verkoop foto’s van je huis, staat toch raar/slordig
@volvologisch: Is het oude huis van Ma Flodder. Moonshiner.
@volvologisch: Zo zie ik ook behoorlijk wat groene aanslag op de oprit en het terras, en ligt het grasveld er ook niet helemaal lekker bij. Dat zijn toch dingen die ik als verkoper zijnde even zou (laten) fixen. Een goed onderhouden grasveld en een schone oprit/terras geven toch een betere indruk.
@Edge: het lijkt erop dat er weinig zon op de stenen en het gras komt. Lastig om het gras dan goed te krijgen en houden.
@volvologisch: Ik denk dat het chemicaliën zijn voor het zwembad. Hoe dan ook, die zooi zou ik inderdaad niet op de foto zetten.
En toch lekker met de vouwwagen op vakantie..
Alsi k in deze klasse zou mogen shoppen, zou ik toch even verder kijken. Hoe mooi een huis van binnen ook kan zijn, een rieten dak is voor mij altijd een afknapper. Ik heb dan toch een soort angst dat het huis niet brandveilig is, ookal hoeft dat absoluut niet het geval te zijn. Maar goed, zo’n zelfde gevoel is ook de reden waarom ik nooit een cabrio met stoffen kap zal kopen zolang ik geen garage heb.
@edge: Doe niet zo bang joh! Geniet van het leven en zie nou niet gelijk overal problemen in!
De stijl van het huis, met dat rieten dak, vind ik erg mooi. Ook van voren ziet het er best goed uit. Alleen die garage (met dat hekje van buiten), achterzijde en het interieur zijn echt vreselijk. Dat interieur is iets te 1995 voor mij.
@e550: en de locatie is perfect.
Enige wat mij interesseert is die zwarte Jaguar mk II uit 1960.
Het huis is niet helemaal functioneel gebouwd. Als je de tuin in wilt lopen moet je eerst de trap af, of om het huis heen lopen…..niet handig als je met de barbecue bezig bent en je moet iets uit de koelkast halen.

Ik vind het leuk als je uit je huiskamer zo de tuin inloopt……
Zo’n oprit is superslecht voor je klassieker. Met een koude motor gelijk naar boven rijden is dodelijk. Verder wel erg veel koude materialen, zoals marmer, steen. Het lijkt wel een hotel!
@arnault16: koelwaterverwarming er tussen bouwen met een smartphone gekoppelde schakelaar ertussen. Dat pak je allemaal zo van de plank en dan ben je voor weinig geld klaar. Duurt een uurtje dan is de kou echt uit de motor.
De garage is niet de plek waar de klassiekers staan volgens mij.
@airc: volgens mij staan die voor de onderste ramen aan de achterkant van het huis.
Elke ochtend starten met een koude start, ik had het wel geweten.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Op zich wel een mooi huis, maar ik zou toch iets anders zoeken als ik zo’n budget had.
net even te duur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).