Te koop: villa. Eventueel met Lamborghini

Auteur: , 64 Reacties

"Natuurlijk, de woning moet u aanstaan. Maar mocht u toevallig ook nog auto- liefhebber zijn is het natuurlijk vanuit prive-oogpunt bijzonder interessant om een fraaie sportwagen in uw woningaankoop mee te nemen."

Voor de Funda-speurneuzen: we hebben er weer een die moeilijk van zijn stenen afkomt. Net als bij dit stulpje in Aerdenhout met een gratis Ferrari California en deze hut met een 550 Marranello wordt er een villa aangeboden waarbij men een leuk presentje ‘achterlaat’ in de verwarmde garage.

We laten de feloranje Lamborghini Gallardo Spyder, want daar gaat het hier om, zelf maar even aan het woord:

Mijn regelmatige bestuurder gaat verhuizen. Maar als het aan mij ligt blijf ik liever hier. Ik sta hier namelijk prima in mijn luxueuze dubbele garage van 50m2, die ik binnenrijd via de op afstand bedienbare elektrische deuren. Op de achtergrond speelt mijn favoriete muziek dat via een centraal geluidsysteem door de gehele woning in elke ruimte apart is geschakeld. Alle spulletjes om mij goed te onderhouden staan in grote, afgesloten opbergkasten. Wekelijks word ik binnen gewassen, met veel sop en water, dat keurig via de nagenoeg onzichtbare vloerputten wordt afgevoerd. Daarna ben ik lekker snel weer droog, dankzij de uitstekende vloerverwarming. Kortom, een luxere plek kan ik mij eigenlijk niet wensen.

Boem. Dat is hoe je een luxe aangeklede garage aanprijst in tijden van woningmarktcrisis. De rest van dit onderkomen aan de buitenrand van Deil is trouwens ook niet onaardig. Het huis is aangekleed met marmer, graniet, RVS, wortelnotenhouten deuren en veiligheidsglas. Er zijn zes slaapkamers, een badkamer, waskamer en drie zolderbergingen. Verder beschikt iedere ruimte over audiovisuele aansturing en heeft de woning dankzij maximale isolatie een maandelijkse energieverbruik van 275 euro (gas en licht). Voor een kast met een totale inhoud van 1.100m3, niet slecht.

De villa op de Frissestein 28 staat te koop voor €650.000 k.k. Prijs inclusief Lambo, waarover verder specs ontbreken, is onbekend. Slagje slaan? Ze hebben er een site voor opgetuigd: villa-lamborghini.nl.

Met dank aan Camiel voor de tip!64 reacties

Hahaha kijk die tv in de badkamer
650.000 is een hoop geld maar dit soort huizen kosten in Noordwijk aan zee 2 miljoen, en dan heb je ook nog een lambo er bij? Beste deal dacht ik zo. Maar ja Deil wie wil daar nou niet wonen-.-
@mightymike: ik vind 650.000 voor zo een huis eigenlijk best goedkoop. Versta me niet verkeerd, wil hier niet de rijke patser uithangen, maar in m’n zoektocht naar een eigen huis heb ik duizelingwekkende prijzen gezien voor heel wat minder.
@hollow: ja dat bedoel ik ook, best een flinke kast is het alleen de locatie is niet heel boeiend als je in de randstad woont
@mightymike: Mij lijkt het ook echt een koopje. Hier in de buurt kan dag makkelijk het dubbele zijn.
@mightymike: Ik vind het eerder behoorlijk duur.. hier heb je voor 150.000 euro minder een enorme woonboerderij..
@zender: gaat ook om de locatie . Ik kan ook over de grens een huis kopen voor 100.000 en een starterswoning in Noordwijk begint vanaf 200.000 (50m2)
@mightymike: Precies, hier zit je dan ook in the middle of nowhere.. uitzicht rechts 10km… uitzicht links 5km…
Prima. Ook de goeie kleur.
@lemans96: goeie ?!!
650 ton voor dit huisje en een Lambo die blijkbaar kan praten? Niet slecht.
@kapiteinaudi: je bedoelt zeker 6,5 ton? Maar inderdaad dat is een prima deal
@workhardplayhard: Prijs is alleen ZONDER de Lamborghini.
“Prijs inclusief Lambo, waarover verder specs ontbreken, is onbekend.”
@ardonjr: Inderdaad haha, maar incl. Lambo zal er ongeveer 100000 euri bijkomen gezien de prijzen voor een 2de hands Gallardo op autoscout
Ze kunnen er beter een fatsoenlijke tv voor in de badkamer bij kado doen.
Gaan we nu elke keer een post krijgen als er een huis te koop staat met extra wielen? Eerste keer was het nog wel leuk om te lezen, niet echt interessante of boeiende informatie dit.
@watermeloen: Vind ik wel. Interessante auto en interessant huis erbij. Leuk bericht.
@watermeloen: in tegenstelling tot de gemiddelde minderjarige reaguurder hier, zijn er ook reaguurders die al wat ouder zijn en ook een leuk huis zoeken. Een huis is toch echt belangrijker dan een auto. Ookal ben je nog zo’n diehard petrolhead. Tenzij je meisje het accepteert om op de achterbank van de auto te leven…
@Emile_Benz: kan me niet voorstellen dat hier zoveel mensen rondlopen met 650.000 om stuk te gooien op een huis en als je dat wel hebt is het van je makelaar nogal slecht dat je het via autoblog moet horen ;)

Maar leuk bericht, ben altijd wel voor een mooi huis met mooie auto
@Emile_Benz:
Helemaal gelijk, alleen zoek ik een huis op Funda en niet op Autoblog!
Kortom, dit bericht heeft hier niets te zoeken.
@Hubert: Bij een mooie auto hoort ook een mooie garage/mooi huis. Je kunt tenslotte je Gallardo Spider niet in je ouwe arbeiderswijkie, naast de snackbar parkeren.
Dus heeft dit bericht weldegelijk wat op Autoblog te zoeken. ;-)
@lemans96: weldegelijk?!!
@Emile_Benz: Als jij geinteresseerd bent in een nieuw huis ga jij op autoblog kijken? In dat geval vraag ik mij af wat jij met de gemiddelde reaguurder bedoelt.
@watermeloen: ja inderdaad vind zelf altijd wel leuk zulke huizen te kijken. Komt er een mooie auto bij is dat altijd +1
Het is wel te zien dat de mensen door hebben dat het verbod op koppel verkoop is opgeheven.

Belachellijk ding die wagen, die mag de eigenaar terug mee nemen, niet dat ik ooit het soort huis zou kopen waar een lambo eigenaar in gewoond heeft.
Er zijn ook banen waar je een auto bij krijgt, gaan we dat hier ook posten iedere dag?
Djiezus, zit ik hier nu op Funda of op Autoblog? Wat boeien mij die gasten die hun huisje niet kwijt kunnen? Zo meteen, een rijtjeshuis met gratis Fiat Panda?
Wat een ontzettend kil en saai huis zeg… Die Lambo getuigd dan wel weer van enige smaak :-)
Deil is nog steeds een kudtdorp hoor.. Je zit daarentegen wel in 2 min op de A2 en 4 min op de A15. Gewoon nog even doorrijden naar Brabant, daar zit minder gereformeerd volk. Ik denk niet dat ze het zo leuk vinden als je die V10 op zondag laat schreeuwen :)
Grappig om te zien dat de Lambo wel echt bij het huis hoort. Hij heeft foto’s van de auto ingelijst en in de garage gehangen.
Mooi huis, leuke auto, cheap-ass tv in de badkamer, hahah
Ik vind dit vergeleken met dat andere huis met die 550 dan wel weer een stuk interessanter. Ik bedacht me trouwens dat ik het huis wel overneem voor 3 ton en de auto ook voor 3 ton. Scheelt me weer in die overdrachtbelasting ;)
Nagenoeg onzichtbare vloerputten? Ahahaha, het eerste wat mij opviel aan de garage foto waren de 2 grote afvoerputten. Wel een heel kil en lelijk huis trouwens.
Heel mooi huis met een mooie auto! Had ik het geld maar……..
Dan ga ik liever voor dat pand met die Maranello, ik vind een dure Golf nu niet echt een unique selling point.
@jrk68: typisch weer.
@quattromeister:
Yep, het blijft typisch dat jij nog steeds geen respect kan opbrengen voor de keuze van een ander. Dat zegt dan weer meer over jouw bekrompen geest dan over de mijne.
Ik blijf mijn mening ventileren of jij het nou goed vindt of niet….
@jrk68: Je hebt het over respect terwijl je een lambo een golf noemt en quattro een bekrompen geest vind, waar zit jou respect dan?
@darkpluisje:
Genoeg is een keer genoeg.
Ik kan hier geen comment plaatsen zonder dat die jankebalk er bovenop moet duiken.
Dat is zijn enige doel hier. Ik heb hem nog niet op een inhoudelijke comment kunnen betrappen.
Dat ik het een dure Golf vind is mijn mening en die mag ik ventileren. Net zo als jij wat anders mag vinden en dat respecteer ik dan ook.
@jrk68: je hoeft ook niet bij elk bericht waar ook maar een beetje vag in voorkomt jou mening te uiten.. We kennen hem onderhand wel.
@quattromeister: volgens mij is ie gewoon een keertje loeihard aangereden door een vag product haha! Arme jongen
@jrk68: Nogmaals, je noemt iemand een jankebalk terwijl je het over respect hebt? Je walst altijd over autoblog alsof je een oude wijze vent bent maar je ziet niet waar je zelf compleet de mist in gaat. En ja je mag vinden wat je vind maar als je jou mening op een onrespectvolle manier overbrengt kan je er op rekenen dat mensen daar tegen in gaan, dat is namelijk de vrijheid van de rest van de mensen op deze wereld.
Quattro vind het weer typisch hoe jij reageert maar daar heb je totaal geen respect voor ook al zeg je ”jij wat anders mag vinden en dat respecteer ik dan ook”… Respect is iets wat je uit moet dragen, niet iets wat je hebt puur omdat je het zegt. Dat zou iemand van jou leeftijd toch moeten begrijpen.
@jrk68: mij een bekrompen geest noemen terwijl je zelf alleen maar kan zeiken… Grapjas.
@quattromeister:
Ik plaats tenminste nog inhoudelijke comments, oké niet altijd wanneer het over jouw favoriete onderwerp gaat. Daar zal je mee moeten leren leven. Niet iedereen is VAGgeil en blind voor hun mangelhaft qualität.
Niet iedereen laat zich zand in de ogen strooien door hun bijna perfecte marketing apparaat.

Even een voorbeeldje daarvan van deze week. AW plaatst een artikel over de slechte kwaliteit van Audimotoren, Binnen 1,5dag en 350 overwegent bevestigende reacties over die beroerde kwaliteit later is het artikel van de site verdwenen. Rara hoe zou dat komen. Check geenstijl.nl ff.
Dit soort kritische noten mogen best geplaatst worden en zijn weldegelijk inhoudelijk.
Ze staan jou misschien niet aan maar helaas voor jou draait de wereld niet om jou noch om mij.
Het is dus mijn vrijheid om dit te schrijven en aan de redactie om mij erop te wijzen als ze vinden dat ik een grens overtreedt. Dat is echter in al die jaren slechts een enkele keer voorgekomen dat ze het nodig vonden om een reactie van mij te editten.
So live with it of ga lekker op vagweek janken.
Wat een koude bedoeling zeg, daar binnen. Moet er ook nog vier ton bij om de boel een beetje gezellig te maken.
Beetje een Kamper interieur heeft die woning, vind ik.
@barryb:

Vooral met al die lichtgekleurde kasten en ikea laminaat :’) De leren bank is ook 3x fout. Valt me wel op dat er een Suzuki of Kawasaki in de ruimte achter de garage staat zonder achterwiel, meneer is dus wel een sleutelaar?
@jrk68 Wat ben jij een zeurkous zeg… Waarom al die frustratie nog op uw leeftijd? Negatieve energie is verloren energie…
@freddydevadder:
Geen frustraties hier hoor, ik kom lachend voor mijn mening uit.
Net of je uw rechtsgestuurde afgetrapte elise niet zou ruilen voor die lambo… Een een smart… liever dan nog een golf mk1 dan in zo een koekentrommel moeten rijden
@freddydevadder:
Je weet duidelijk niet waar je het overhebt, Die Lotus is nl. linksgestuurd.
Dat het niet jouw keuze is prima, om deze keuzes te maken moet je je hoofd boven het maaiveld uitsteken en dat is weinige gegeven in dit calvinistische bolwerk.
Ik heb tenminste het lef om mijn voorkeur om tezetten in daden en dit met jullie te delen doormiddel van foto’s.
Ik vraag mij dan ook af wat voor spannends er bij u in de garage staat….
@jrk68: Met nadruk op “in de garage” staan. Rij jij nog wel eens een rondje want vandaag heb je vanaf vanmorgen elk uur meedere comments geplaats. Moet je niet werken? Nee? Het is droog: ga rondjes rijden met je Smart!
@eklasse:
Dan heb jij je huiswerk dus niet helemaal goed gedaan. Dan had je geweten dat ik er weldegelijk enkele uren tussenuit geweest ben.
Dus ja, hij is de garage uit geweest vandaag, helaas was het net ff te koel en winderig om het dakje der af te gooien. Dat moet wachten tot het paasweekend vrees ik.
Dus maakt u zich vooral niet ongerust om mij….
CASH IS KING, these days…!
Verwarmt die Lambo eenmalig de garage?
kapot lelijk huis dat is echt geen stijl !!! al dr geld zit volgens mij in die lambo !!
@valentino1352: jaren 80 hahaha
Het zou me best grappig lijken als mijn ouders hun huis zo zouden verkopen. ‘Koop ons huis en je krijgt er gratis een 21 jaar oude Ford Orion bij!’ :p
Geef mij die auto maar en laat dat huis achterwege ;)
het huis ziet er zo vanaf de foto’s van buiten en binnen heel netjes uit niks mis mee
het is compleet niet mijn smaak maar het is wel een nette prijs 6,5 ton
Geen zwembad? Laat maar zitten dan…
Beetje jammer van zo’n zielig tv’tje in de badkamer. En dan niet eens een regendouche maar gewoon een klein douchekopje…

Nee, ik ben wel op zoek naar een stulpje, maar als dat er niet eens af kan, koop ik wel wat anders :-)
Mensen niet lullen, dit is gewoon een hele mooie woning en een prachtige wagen.

Jaloezie drukt het verlangen uit, zich met de benijde te meten en is als zodanig een compliment…………Jaloezie is een zinloze emotie……..

Succes met de verkoop van deze mooie woning + leuk kadootje!

De Johnster..
bij dit huis in Aerdenhout krijg je een Ferrari.. Ook niet verkeerd!
http://www.toplocaties.nl/nieuws/40222-villa-kopen-ferrari-kado/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).