Techart zet de Porsche Macan op 22 inch

Auteur: , 10 Reacties

Kan je je niet vinden in het design van het Macan-lichtmetaal in de Porsche-brochure? Dan biedt Techart een aantal alternatieven.

Met de Macan heeft Porsche een gegarandeerd succesnummer in handen. Het gaat nu zo goed, dat de eindmontage van grote broer Cayenne komende zomer naar Osnabrück, waar nu nog de Boxster en Cayman van de band rollen, wordt verplaatst. Dit gebeurt nu nog in Leipzig, maar daar heeft men de handen vol aan de Macan en de Panamera.

Er is dus een grote markt voor de kleine SUV, en een deel van de kopers staat niet onwelwillend tegenover een setje glimmend aftermarket lichtmetaal. Samen met een begeleidend schrijven van 3 kantjes, waarin niet minder dan 44 keer (we kid you not) het woord ‘TECHART’ voorkomt, presenteren de Duitsers een aantal velgdesigns die variëren van klassiek tot aardig ostentatief. Later dit jaar, we gokken voor de Essen Motor Show, zal Techart met een uitgebreider pakket voor de Macan komen.

Daarnaast levert Techart eveneens een interieurfix, voor wie dit nodig acht. Welke van de lichtmetalo’s vind jij het beste onder de Macan passen: de klassieke, de halfopen vijfspaker, of de geheel opengewerkte vijfspakers?10 reacties

En nu maar hopen dat er een Dacia Duster in de buurt is als je die molshoop tegenkomt..
@tupperware: En toch zou je liever in deze macan rijden dan in de duster.
@fejjie:
uh nee, liever geen van beide, ik heb niks met sufferdjes.
@fejjie: En ik zou het liefst hebben dat er een Macan over tupperware zou rijden.
Haha zo duidelijk geschreven door smoke weer :)
Nope, dan vind ik de velgen van Porsche zelf mooier
Een mooie bak, kan niets anders zeggen. Zie hem iig veel liever dan al die andere kleine SUV-tjes. Die klassieke velgen zijn lekker..
Mooie bak, prima ding, zitten ook nog wat mooie velgjes tussen.
Maar dat ding is gewoon echt veel te duur voor wat je er voor krijgt!
Eigenlijk best wel nice!
kunnen wel een paar grotere remmen in.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).