Tickets voor Spa-Francorchamps, we geven ze weg!

Auteur: , 237 Reacties

Nog geen tickets voor de F1-race in Belgie? Autoblog to the rescue.

Eau-Rouge

Dankzij Renault kunnen we twee setjes met tickets weggeven. Het gaat om 2 kaartjes voor vrijdag (tijdens de trainingen) en om 2 kaartjes voor de race op zondag! Via de reguliere weg zijn alle kaarten inmiddels uitverkocht, maar je kan er dus nog steeds bij zijn. Winnen is simpel, geef in de reacties bij dit artikel aan waarom jij, als doorgewinterde AB-lezer, recht hebt om die tickets te ontvangen. Meedoen kan tot morgen (woensdag 16 augustus) om 18u, daarna gaan we een selectie maken.

PS: mocht je uitverkoren zijn, dan nemen we contact op via het mailadres dat bij je account hoort!237 reacties

Lijkt me gaaf om de F1 eens van dichtbij te mogen ervaren!
Als F1fan en als lezer van autoblog een ervaring opdoen bij de F1 race der Lagen Landen is wel een mooie opsteker@gregor:
Aangezien ik vandaag jarig ben en ik een groot fan ben van de F1 zou ik de race graag eens willen bijwonen op het mooiste circuit van de hele wereld!
@dtcs: het feit dat je op je verjaardag op Autobog zit, verdien jij ze wel degelijk!
dat zou de MAX zijn !
@rap: ik wil niet naar België voor 5 ronden Max, geef ze maar aan iemand anders, geen dank
Ik heb er geen recht op maar wat zou ik ze o zo graag willen hebben!
@porschepet: waarom heb je er geen recht op? Iedere f1 fan en ab lezer heeft er recht op. Maar ik kan mij niet vrij maken, en kijk toch liever vanaf tv dus ik gun het je
Ik wil graag met eigen ogen zien of het net zo’n puinhoop is als vorig jaar…
Winnen is simpel? Scheelt weer dat ik simpel ben. You do the simpel math.
@unknown234: jammer, had je er simple van gemaakt dan had je ze gewonnen. Simpel zat 😉
Wat een gave actie! Denk dat het storm gaat lopen hier qua reacties :)

Ik zou het ongelooflijk leuk vinden om het Formule 1 circus van dichtbij te zien op Spa. Mooiste circuit (imo) op de kalender!
Omdat ik groot fan ben maar nog nooit bij een race ben geweest!
Zondag 27 augustus is mijn schoonmoeder jarig, moet ik meer vermelden?..
@roberto: ik vind dat we de winnaar voor zondag gevonden hebben! 👍
@nerekop: Alleen als hij bewijsmateriaal aanlevert :p
Omdat de frietjes op Spa zo lekker zijn.
@turboost: de grietjes?
@davelepeef: Nee, de frietjes. Het was geen typo.
Ik heb het gevoel dat de comments van dit artikel gaan lijken op van die Facebook winacties waarin iedereen z’n levensverhaal gooit….
@noflexzone: zie mijn reactie, je hebt overduidelijk gelijk. Maar toch proberen he ;)
Na jaren genieten op een oude Sony beeldbuis en later via de schraperige gierige gratis livestreams met bijbehorende adblockeromzeilende casino en datingsite reclames, zou het heel gaaf zijn om eens een f1 race van dichtbij mee te maken, maar Ome Duo betaald nét niet voldoende. Dus deze winactie biedt wel uitkomst!
Afgelopen zondag de 6 Heurs Moto gezien op Spa. Het geweldige gegil was mooi, maar – al dagdromend – zag ik Alonso en Vettel strijden om P1, bij La Source vloog Ocon van de baan. Het gegil van de fans kwam boven de motoren uit. Ik deed m’n ogen open en ik stond in bocht 1 te kijken naar tweewielers. Met groot verdriet, en gemis van de koningsklasse, besloot ik op YouTube maar een oude GP op te zetten. Dikke tranen over mijn wangen. Nog steeds ween ik nog na. Daarom, om mijn grote verdriet weg te drinken in benzine en decibel. Om tot een groot extase te komen. Voorts beloof ik plechtig voor jullie alles live te streamen.
@vonklausenburg: ik was een race aan het rijden op het Kartcircuit tijdens de 6 uren ☺️
@nemus: Tof! Hoe ging jouw race?
@vonklausenburg: Best wel goed. Het was geen professionele race, maar toch wel op niveau. Ben uiteindelijk als 9de geëindigd, en dat was naar mijn gevoel best goed. Heel erg mooi circuit ook, naast het ‘grote’ circuit. :-)
Moet ik dat uitleggen? Omdat Spa het mooiste circuit is en ik Max een keer op het podium wil schreeuwen!
Ik ben vorig jaar al geweest, en dit jaar komt het me helaas niet goed uit. Maar wel super tof dat jullie kaarten weggeven AB!! Leuke actie.
Omdat ik dit met mn opa, die formule 3 heeft gereden, bij zou willen wonen, verder gewoon omdat het mooi en gezellig is
De reactie is niet voor mezelf maar voor een ex-collega. Die is al heel erg lang fan van F1. Hij is laatst nog bij een race geweest en vond het prachtig. Miss dat hij bij deze ook aanwezig kan zijn. Zou hij en ik wel leuk vinden.
Omdat ik geen lulverhaal ga verzinnen maar wel graag heen wil.
Ik heb altijd al van dichtbij mee willen maken hoe duizenden mensen eerst in de file staan, in de rij aansluiten bij een parkeerplaats, de pisbakken overlopen en over het hele circuit te ruiken zijn, veel te veel betalen voor een hamburger en een biertje en dan ook nog klagen dat ze geen goed zicht hebben omdat er te veel Nederlanders aanwezig zijn.
Ik zou heel graag de kaartjes voor mijn broer en mij zelf winnen, vorig jaar hadden we kaartjes maar door familieomstandigheden niet kunnen gaan en dit jaar helaas naast de kaartjes gegrepen omdat het razendsnel uitverkocht was. Voor mijn broer zou dit echt een mooie verrassing zijn.
Omdat ik er gewoon bij moet zijn!!!
@xenonlampje: dan had je wel op tijd een kaartje gekocht.
Ik wil doodgraag race ingenieur worden binnen de F1. Ik ben nog vollop aan het studeren nu hiervoor en heb (spijtig genoeg) nog nooit een F1 race in het echt kunnen zien. Spa kunnen zien zou dus echt geweldig zijn! :D
Ach ja, waarom ook niet. Gewoon omdat het kan.
Omdat het wel prettig is om hopelijk op een regenachtige zondag middag feest te vieren in de Belgische ardennen🏆
het enige wat ik ooit gewonnen heb, is een puzzel van een papegaai tijdens de stoelendans.
Maar winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven!
Dus: Go Max!@hjhj: haha. Die puzzel is veel toffer, kan je van genieten wanneer je maar wil en met wie je wil…
Ik ga zelf met een vriend erheen en mijn vriendin wilt er ook heen, ik zou ze dus voor haar en haar beste vriendin wiens vriendje ook aanwezig zal zijn willen winnen :)
Ik wil graag winnen, indien ik win kan Lincoln .. niet winnen
@papa: Alleen al hierdoor wint @lincoln. Dik. Zonder er iets voor te hoeven doen.
@papa: troost je, @lincoln vindt de F1 maar overdreven. Die gaat liever naar de Historische Grand Prix op Zandvoort…
Geluk is met de domme. Geluk heb ik nooit, dus ik zal dan wel slim zijn. Nu hier wederom maar weer ff de bevestiging van krijgen :)
Ik zou graag een poëtisch, meeslepend en tranentrekkend betoog houden waarom ik deze kaarten natuurlijk zou willen hebben maar dat is niet nodig. Zoals iedereen weet ben ik de grootste F1 kenner en max adept hier. En ik zou iedereen blij/jaloers maken op Autojunk met mijn foto’s .
Na de pech van een Longinfarct (longembolie) maand terug, Het geluk dat het goed afgelopen is, zou ik met de kaartjes weer een positieve balans hebben met geluk.

Op naar MAXimaal herstel :-)
Mijn pa en ik houden heel veel van auto’s en het lijkt me super om hem met kaartjes te verrassen!
Omdat ik per 1 september na een studentenleven begin met werken, dus dan is het goede leven voor altijd over. Zo’n F1 race bijwonen geeft hopelijk genoeg goede herinneringen om de saaie kantoordagen door te komen.
Mijn vriendin heeft het aanrecht al en ik zoek nog een goed recht voor mijzelf. Dit komt als geroepen!
Lijkt wel tof om erbij te zijn.
Ik heb al een paar keer nee moeten zeggen dat het niet ging
Graag de tickets voor de race! Laatste maal in Spa dateert intussen van het fameuse inhaalmaneuver van hakkinen en schumacher met ertussen. Was in jaar 2000 indien ik me niet vergis maar ben intussen wel klaar voor een nieuw kippenvelmomentje!
@racingnotposing: was zonta die er tussenin zat ;-)
Mijn zoontje Mika is 2 geworden. Hij is nu al dol op race auto’s! Hoe gaaf zou het zijn dat hij over 16 jaar terug kan kijken op het mooie Spa weekend van 2017 terwijl hij op
de grid staat om Max Verstappen te gaan evenaren.
F1 volger en fan sinds 1994. Spa is een van de echte circuits. Een regenrace is extra speciaal.
Eau rouge… need I say more! Kaarten voor de vrije training aub! De race kijk ik thuis
Ik was tijdens Rallye Germania op Spa, en ik zag samen met een vriend voor me hoe de F1 auto’s door au rouge gingen, was bizar om te denken dat daar over 3 weken de F1 zou zijn. Helaas geen tickets kunnen krijgen dus hoop ik ze te winnen☺️
Ik ben nog nooit in België geweest.
Na vorig jaar zelf een paar rondjes op Spa gereden te hebben, wil ik wel eens zien of ze mijn tijden kunnen evenaren. Helaas had ik geen kwalificatie-knop, dus ik denk dat ik deze verlies. Maar graag zie ik dat met mijn eigen ogen.
Ik zou ze graag willen hebben. Ik kijk al sinds het debuut van Jos Verstappen elke race en zou het super vinden om nu na al die jaren, samen met mijn zoon van 6, naar een race van Jos zijn zoon, Max, te gaan kijken!

Hij zou het ook super vinden, want hij vindt Max geweldig!
Ik ben 27 augustus jarig (27-08-1981) en dit zou het ultieme verjaardags kado zijn. Samen met mijn vader naar de F1 om Max aan te moedigen en een vinkje achter m’n bucketlist. F1
wedstrijd zien met m’n vader.
Misschien kan ik verstappen dit seizoen nog een keer zien finishen dan, dit jaar alleen nog maar de uitval races kunnen kijken.
Kansloos gejammer hier. Koop ze dan als er zoveel emoties komen kijken bij het bijwonen van de wedstrijd. Koop dan! :)
@probono: helemaal mee eens. Als het gratis is e je kan iets winnen hebben mensen altijd een verhaal. Maar zelf hebben een jaar lang om er geld voor aan de kant te leggen en kaartje te kopen. Maar dat is te duur. Mensen die graag heen willen hebben al een kaartje andere mensen zijn geen echte lief hebbers en willen gewoon gratis heen.
Na het overlijden van opa en de tegenvaller kwa onderhoud van me Motor! Is benzine snuiven op de F1 een goede keerzijde. ✌🏼
Als ware autofanaat heb ik nooit de mogelijkheid gehad om een wedstrijd van dichtbij mee te maken.. deze kaarten zouden dan ook het mooiste cadeau zijn voor mij verjaardag een paar dagen later.
Omdat die ouwe van me is uitgenodigd en me al ruim maanden aan het plagen is dat hij nou toevallig wel zondag naar Spa-Francorchamps gaat, en nee niet de minste plaatsen. Doodleuk op Eau Rouge… en ik natuurlijk graag een nieuwe vriend als Renault wil!
Na een week herexamens zou dit de ideale ontspanning zijn.
Ik wil er al een aantal jaren heen gaan. Alleen ik ben steeds elke keer te laat met kaartjes kopen. Ik wil al altijd met mijn vader gaan en dit hem cadeau geven. Dit zou het perfecte cadeau voor hem zijn. Samen een dagje formule 1 kijken!
Omdat ik stiekem altijd moet Lachuh om die azijnpissers die op alles wat te zeiken hebben hier op Autoblog. Alles wat betreft mooie en nieuwe auto’s.. En nu door hun knietjes gaan helemaal tot op de grond met hun telefoon al in hun hand in de hoop dat……..
Niet voor mezelf, maar voor mijn opa die er al heel zijn leven van droomt om een gp race te zien. Hij vertelt me vaak over het ongeluk van senna met tranen in z’n ogen en over de gillende motoren van vroeger. Hem zou ik het gunnen om een gp op het mooiste circuit van dichtbij mee te maken, helaas was ik met mijn stomme kop te laat voor de verkoop.
Heb daar op 5 augustus nog gereden op ’t circuit, zo’n magische plek!
Merci Renault.
Ik wil graag onze eigen @thomcarspotter meenemen, omdat ik weet dat, net als bij mij, het bijwonen van een F1 race zeer hoog op de bucketlist staat. Een uitje van de 2 AJ topspotters zo gezegd.
Niet alleen kunnen we genieten van het lawaai en natuurlijk de stunten van onze Nederlandse held aanschouwen, we zullen ook vol plezier de kaartjes in onze camera’s volschieten. En daarna moeten we weer een moeilijke discussie aangaan over wie als eerste de foto’s mag uploaden :P
Daarnaast zal ik hem niet te hoeven overtuigen om met de Panda wat ritjes over het parkeerterrein te doen. Daar schijnen regelmatig zeer bijzondere wagens te staan!
@kuifje: Jaaaaa!
Omdat ik Max het allerhardst van iedereen aan ga moedigen en ik via andere kanalen geen kaartjes meer kan bemachtigen.
Het geluid van Formule 1 auto’s vinden mijn zoon en ik onweerstaanbaar, daar kan geen TV tegenop!
Zodat me vriendin eindelijk inziet dat formule 1 race wel degelijk leuker is dan gtst
Zou het zo gaaf vinden om dit cadeau te geven aan m’n pa, al ruim 40 jaar monteur en voor hem een jongensdroom die uit zou komen. Stoer om dit samen te mogen meemaken!
De enige SPA die ik ooit gezien heb staat bij ons in de koelkast.. zou graag mijn horizon verbreden op het gebied van SPA en AB kan daar goed bij helpen!
Ik ben nog nooit naar een F1 race gegaan. Lijkt me super super gaaf om twee kaarten te kunnen winnen. Ik ben benieuwd
Ik doe mee
Ik zou graag een zondag op Spa spenderen, dan hoef ik niet 2 uur naar Olav Mol te luisteren! 😋😉 Lijkt me gewoon super gaaf om daar bij te zijn!
Het is ontzettend gaaf en wilde er dit jaar graag heen gaan met mijn vader. Helaas was alles al uitverkocht en nu tickets proberen te regelen lukt niet of is te duur. Dit lijkt me de perfecte kans!
Ik heb nog nooit een F1 race gezien in het echt en het lijkt me super gaaf om Max in het echt te mogen aanmoedigen en zien racen. De sfeer met alle andere Nederlandse fans lijkt me ook heel gaaf.
Omdat ik heel heel graag live Vettel stof zie happen.
Mijn vader en ik zijn echte diehard F1 fans, en proberen elke wedstrijd samen te kijken. Doen we om ste beurt bij wie thuis we gaan kijken.
Maar helaas is er van in het echt gaan kijken nooit wat gekomen:( Helaas is het te duur om er even heen te gaan als je beide ook een gezin hebt. Vandaar deze poging!!
Uitgerekend dan is mijn schoonmoeder jarig! Laat mij als groot fanaat to the MAX gaan….. dank u!
Dit is echt iets voor mij. Mijn collega’s verklaren me voor gek, en zeggen dat ik er een keer over op moet houden. Maar ja, die drinken de hele dag alleen maar koffie. Sinds kort hebben we op kantoor ook nieuwe koffieautomaten, superdeluxe. Veel ophef en geklaag wel, de een vindt het te bitter, de ander kan er gewoon niet aan wennen. Anderen zijn er weer lyrisch over. Mij maakt het niet uit natuurlijk, want ik moet dat spul toch niet. Ik drink alleen maar Spa.
Omdat ik er in Oostenrijk bij was dit jaar en weer bij wil zijn. Had ik nog tegoed, heb Max niet op volle snelheid voorbij zien komen toen
Omdat ik een keer MAXimaal wil genieten en geen digitale TV heb. En nee, ik woon niet onder een hunebed…🖕🏻
Het zou weer fantastisch zijn om dit jaar de Grandprix van België te kunnen bezoeken, zoonlief is compleet gek van de Formule 1 en rekent dit jaar helemaal nergens meer op (dat hij überhaupt een grandprix bezoekt) Het zou een super verrassing zijn voor hem en een mooi cadeau voor zijn uitstekende prestaties van het afgelopen schooljaar.
Zou m’n broertje meenemen. Simpelweg omdat hij het niet kan betalen en er al jaren van droomt (net als ik).
Omdat ik gewoon de leukste nickname heb… :D
Om m’n broertje te verassen!
Omdat ze me nu op Marktplaats best een leuke cent kunnen opleveren.
Ik hoef de tickets niet.
Maar ok vind dat @desjonnies en @lincoln wel mogen winnen.
Waarom? Om de heerlijke reacties van beide personen. Alllebei van de oude stapel. Heerlijke annekdotes. desjonnies met een mooi verhaal van vroeger. Lincoln die zo heerlijk cynisch kan reageren en niet te vergeten de puntjes waar hij copyright lijkt op te hebben. Zulke mensen maken (naast de auteurs) Autoblog. Waarvan hulde.
Omdat de kaartjes zo achterlijk duur zijn en dat niet kan betalen zou ik graag een race willen bijwonen.
Ik ben mijn vader flink wat verschuldigd door mijn puberale gedrag van een aantal jaren geleden. Door zijn vader en hem ben ik al sinds mijn 6e een Formule 1 fan en autosport fan in het algemeen. Al jaren probeer ik het voor elkaar te krijgen om naar een F1 race te gaan, maar elke keer komt het er maar niet van. Nu wilde ik kaartjes voor hem kopen als 19 jarige voor de race op zondag, maar die zijn helaas uitverkocht en Duitsland werkt atm ook niet echt mee. Tevens is Spa het circuit waar alles begon, het is het circuit waar mijn opa, mijn vader en ook ik verliefd werden op de autosport. Het is mijn droom om naar de 2017 editie te gaan en om er over 30 jaar met mijn goed verdiende centen zelf te rijden in een amateurklasse. Ik lieg niet wanneer ik zeg dat autosport mijn leven is en francorchamps een plek is waar ik later graag zou willen wonen. Kortom lijkt het mij onwijs mooi om mijn vader met de zondag tickets te verrassen, om hem te zien staan daar op kemmel straight met een glimlach die komt door jullie, Renault en mijn kleine investering van tijd in het typen van dit bericht.
Omdat ik op die dag jarig ben ! En t een geweldig verjaardagscadeau zou zijn en dat nog welgezegd van mn favoriete auto netwerk en Renault uiteraard!
Toe dan maar, als het echt moet geef ze dan maar aan mij. Ik, die er niet heen wil uit vrije wil. Enkel omdat het moet. Omdat jullie z graag willen dat ik die kaartjes moest winnen zal ik gaan en verslag doen van het F1 gebeuren. Graag gedaan.
Anderhalve maand geleden is mijn vader op 60 jarige leeftijd overleden. (Zelf 25j oud)
Hij was dol op Spa en ons laatste uitje samen was toevallig ook naar Spa…
Kortom, ik zou dolgraag mijn fijne herinneringen aan hem willen versterken door kans te maken op deze geweldige prijs.
@stihl: Spijt me zeer voor je en ik wens je veel sterkte toe.
@sezz: Sezz, hartelijk dank voor je steunbetuiging! Volgende zomer ga ik alles op alles zetten op zijn old timer, een Jaguar E-Type series 1 cabrio uit 1967 in het rood te repareren. Op dit moment lekt de koppakking en zit er een deukje in de motorkap. Hopelijk rijdt ‘ie volgende zomer weer in glorie. Zal een moeilijk moment zijn om daar in te rijden…Het 6 in lijn motorgeluid alleen al brengt allerlei gevoelens naar boven.
@stihl: Veel succes met je project, foto’s t.z.t. op AB hopelijk :D
Ja te gek! Zal ik in ruil extra juichen voor Jolyen Palmer. Lijkt mij een win-win voor Renault!
Het lijkt me gewoon tof om Senna een keer in het echt te zien…
Ik wacht op ’t emailtje van jullie.
Omdat ik Max dan persoonlijk kan vertellen dat er wel degelijk iets te winnen valt met behulp Renault.
Omdat ik best mezelf wil opofferen om het verhaal van vorig jaar te checken. Zo erg kan het toch niet zijn?! https://www.autoblog.nl/nieuws/belgische-ab-lezer-vertelt-over-rampzalige-dag-f1-in-spa-90470
Omdat jullie dan een Nederlandse streaker over het circuit zullen zien huppelen
Altijd al een groot fan gewest van de F1, breng zelf veel tijd door achter de sim rig bij mij thuis. Steeds sneller proberen te gaan dan de vorige ronde. Maar bij een echte GP ben ik nog nooit geweest. Dit zou de perfecte kans zijn om de virtuele wereld te koppelen aan de echte!
Niet echt een reden waarom ik zou winnen, ik heb geen bijzonder verhaal of nog maar 2 maanden te leven. Maar proberen kan altijd toch?
Ehm, gewoon. Ga geen zielig Facebook verhaal ophangen. Ik wil gewoon daarheen!!!!
Omdat ik graag Spa drink
Omdat Vandoorne toch 1 Belgische supporter moet hebben tussen die zee van Oranje.
Ik zou er graag heen willen omdat ik met mn beste maat altijd f1 samen kijken en dat kunnen we dan nu een keer in het echt doen!
Ik zou ze graag willen winnen omdat ik dan samen met mijn dochter van 8 kan genieten van onze Max en alle andere helden.
Formule 1 eens in het echt zien ipv op de Duitse kijken. Kom maar op
Al sinds ik een klein jochie was die m’n ouders krankjorum maakte door mijn liefde voor auto’s en de autosport, heb ik mijn vader belooft om samen nog eens naar een échte race te gaan. Door omstandigheden is dat nog niet gelukt. Ik zou zo ontzettend graag mijn belofte bij die ouwe in te lossen..
Ik zou de kaartjes graag winnen. En per opbod verkopen. En het geld doneren aan stichting op kikker of doe een wens ofzo iets. Leuke stichting voor kinderen met zware ziekte. Ik las in de berichten hier boven dst er genoeg zijn die graag heen willen. Laat maar zien hoe graag. En tegelijk andere kinderen blij maken.
Ik doe graag mee!
Ik wilde al heel lang graag een keer naar Spa, en als dat dan ook nog eens tijdens de F1 is dan zou dat helemaal geweldig zijn!
Ik ben 17 jaar en nog nooit bij een formule 1 race geweest. Mijn droom was formule 1 coureur worden , dat is niet gelukt helaas maar een formule 1 race meemaken kan nog wel. Ik zou erg blij worden als het zou lukken
Geen idee wat Formule 1 is, dus ik heb ze nodig om meer over te weten te komen. Ik vermoed in ieder geval dat het iets met auto’s te maken heeft. :-)
Ik wil helemaal niet naar Spa. Ongeorganiseerde bende daar. Ik kijk liever op RTL Krombacher met 18 minuten reclame na iedere 7 rondjes.
Ik ben 16 jaar en wil graag met mijn vader voor het eerst naar F1 gaan, we zijn nog nooit naar een race geweest!
In ’97 voor het laatst naar een F1 race geweest, jawel…Spa. Pa verstappen in de Tyrrell Ford. Het lijkt me onwijs cool om exact 20 jaar later zijn zoon te zien rijden. En hopen dat hij het beter doet dan zijn pa die uitviel…
Vorig jaar samen met mijn vader na spa geweest, niet veel succes voor Max. Helaas nog geen kaarten voor dit jaar maar zou toch graag weer met pap willen gaan!!
Ik drink Spa bleu maar ik droom Eau Rouge!
Als AB lezer en tevens student is het vooral: kijken kijken niet kopen. Afwegingen tussen studieboeken en F1 tickets worden nogal snel gemaakt door de oudjes…
Omdat ik sinds een jaar een kind heb en wel toe ben aan een verzetje.
Een late reactie, wakker liggende van het feit dat je morgen een sollicitatiegesprek hebt en werkeloos je thuus zit te vervelen. Hopelijk deze maand goed nieuws
Lijkt me super gaaf! Samen met m’n broertje van 13 (die hard aan het sparen is voor z’n Red Bull pet) naar de F1, toch nog een soort vakantie :)
Er is geen enkele reden waarom ik ze zou moeten krijgen. Sterker nog, ik woon in Mexico op het moment dus ik ben niet in de buurt tegen de tijd, en ga hier de race al bezoeken. Desondanks denk ik dat mijn tweelingbroer en vader erg blij zouden zijn met de kaarten. Ik hoor het wel🙂
Omdat ik helemaal naar beneden gescrold heb om op de reactie button te drukken.
Lijkt mij een hele gave ervaring. Leuke actie!
Mijn zoontje van 3 jaar is helemaal weg van de F1. Elk weekend dat de kwalificatie en race is zitten we samen op de bank. Denk dat het geweldig is om met hem er naartoe te gaan.
Iedere keer als ik Formule 1 kijk, rijdt Max zijn race uit. De keren dat ik nier kon kijken viel hij uit. Wat zou er gebeuren als ik er bij ben?
Ik heb altijd al eens m’n oren kapot willen laten gaan. Als het dan moet, dan maar langs een F1 circuit.
Stuiter stuiter, boing boing
Mensen, als je nog nooit naar een F1 race bent geweest is het nu sowieso niet verstandig om te gaan met Max Mania.
Op zondag is het gewoon veel te druk om een goed plekje te bemachtigen met brons kaarten tenzij je om half 7 bij de poort staat.
Mijn vrouw en ik houden de Formule 1 voor gezien sinds Max bij Red Bull rijdt, wij wachten wel tot het nieuwe motoren regelement en hopelijk is de gekte rondom Max dan ook wel over zijn hoogtepunt heen.
Wel een mooie actie van Autoblog maar mocht het nog niet duidelijk zijn, ik heb GEEN interesse in de kaarten.
Ik ben op vakantie in Nederland op een CAMPING. Dat is al verschrikkelijk en verdien je het om even naar het buitenland te gaan. Genieten van de F1.
Voor het eerst met m’n zoon naar een F1 en dan Max live zien rijden ipv op de buis. En het voordeel is dat het maar 2.5 uur hier vandaan is.
Gelukkig ben ik één van de gelukkigen die wel kaarten voor 3 dagen heeft kunnen kopen. Ik ga genieten met vele fans met mij. Alle AB lezers die nog geen kaartje hebben veel succes. En volgend jaar weer een kans dus geef niet op!!
Ik heb eigenlijk geen slecht verhaal, en was dat ook niet van plan te geven. Iedereen hier wilt simpelweg winnen. Dus succes iedereen. En mezelf.. ☺️
Aangezien ik door verhuizing tijdelijk geen Ziggo heb, en behoorlijk last van afkickverschijnselen krijg ben ik bang dat een echte race maken het enige medicijn is…..
Omdat mijn automotive hart sneller gaat kloppen van al dat moois op het circuit!
Ik ben nog nooit naar een F1 race geweest. Ben begonnen met kijken eind jaren 70. Bijna geen race gemist! Techniek van de F1 zien veranderen na al die jaren in hybride. Wat ik persoonlijk een goede ontwikkeling vind. Spa is een prima baan om de F1 is van dichtbij te zien. Autoblog zou ik deze twee kaartjes mogen? Ik beloof uitgebreid verslag te doen over de race en de ervaring!
Ik volg de F1 eigenlijk pas sinds dit jaar, en de interesse om een race bij te wonen bestaat dus ook nog niet zo lang. Spa stond wel meteen op het verlanglijstje, maar ja, tickets zijn duur en ik ben vanaf nu een arme student..
Mijn zoontje van 7 zou dit zó geweldig vinden……
Maar natuurlijk wil ik nar Spa! Tijd om mijn zoontje verder de injecteren met het autovirus!
Omdat ik al wilde gaan. Planning al aangepast om na vakantie op de terugweg langs Spa te rijden. Helaas te laat met kopen van tickets😔
Max-imaal haalbare quality time moment voor formule één verslaafde vader en zoon!
Kijk al ongeveer vanaf mijn 10e levensjaar samen met mijn beste vriend naar F1. Hij is een Mercedes fan terwijl ik diehard Ferrari fan ben. Hopelijk kunnen we dan samen gaan en dan kijken wie er dat weekend gelijk heeft.
Ik ben een limburger van 19 jaar met donker haar die verzot is op auto’s en Verstappen met de achternaam heet. Dan kan ik zo’n F1 event natuurlijk niet missen
Max-imaal haalbare quality time moment voor formule één verslaafde vader en zoon !
Ik wil me net zoals op autoblog.nl ook in Spa-Francorchamps eens echt voelen als een Belg tussen allemaal Nederlanders.
Ik zou niet weten waarom iemand niet kaartjes voor de F1 van Spa zou willen winnen. Mooiste circuit van het jaar en dat mogelijk gemaakt door 1 van de meest iconische teams uit de historie van de F1 (Renault ja ;-)). Ik zou niets liever willen :-)
Ik ben vorig jaar dankzij jullie met m’n dochter van toen 5 naar DTM op zandvoort geweest, sindsdien heeft ze het te pakken en zit ze met papa op de bank en roept ze ‘Max Verstappen’ als er een rbr in beeld komt.
Ik wil haar dit graag een in het echt laten zien, ben tenslotte verantwoordelijk voor de nieuwe generatie autofans!
Na diverse keren de (oude) F1-auto’s live te hebben gezien tijdens de Bavaria City Race (jaren terug alweer) en iedere race te kijken, lijkt het me supergaaf om het eens in actie te zien tijdens een echte race! En hoe gaaf is het dat dit met onze eigen Max is!? Hopelijk blijft de RB13 heel, maakt MV geen fout in de eerste bocht en krijgen we een historische GP in België. Alle potentiële ingrediënten voor een hele gave race. Daar wil ik natuurlijk graag bij zijn!
Daar ik momenteel in de periode ben van mijn herexamens wil ik graag de vergelijking maken tussen de snelheid van F1 en de snelheid waarmee ik leer voor mijn herexamens. Er moet immers een objectieve maatstaf zijn, nietwaar? #LivingOnTheEdge
Ik zou heel graag met mijn zoon van 4 gaan. Ik doe erg mijn best om het auto virus over te dragen… dit zou hierbij heel goed helpen.
Ik zou graag de race gaan bekijken op zondag. Dan zit er toch zeker 1 Belg tussen die vrolijke bende Nederlanders…
Afgelopen weekend proberen om kaarten te bestellen. Ze zaten al in het winkelmandje, maar bij het afronden van de bestelling bleken ze niet meer beschikbaar. Dus net naast de pot gepiest.
25 jaar achter de kijkbuis gezeten en nooit op spa geweest, zou super zijn om een race mee te maken!
Lijkt me leuk om Max een keer van dichtbij te zien uitvallen…
Omdat het zo fantastisch uitkomt dat ik op donderdag een tentamen heb, vrijdag de trainingen zijn, ik zaterdag weer werk en zondag de race is!!
Helemaal naar Barcelona getogen in t voorjaar met zoonlief van 10 voor de eerste F1 tests. Helaas net Max gemist – Spa zou een prachtige herkansing zijn!
Omdat ik er vroeger als klein jochie met mijn vader ben geweest en dat nog altijd een van de beste dagen ooit is. Die dag zou ik graag nog eens willen meemaken!
Waarom ik de race wil bijwonen? Heb je even? Ik wil als F1-fan dolgraag met eigen ogen aanschouwen in hoeverre het thuisvoordeel van Vandoorne en het bijna-thuisvoordeel van Verstappen en Hulkenberg ervoor zorgt dat ze hun directe concurrenten verpletteren, ik wil getuige zijn van hoe spectaculair snel de F1-bolides Eau Rouge nu echt bedwingen, zien welk van de twee world champs (VET of HAM) de grootste stappen maakt naar de eindoverwinning, horen hoe de 2017-wagens klinken in real life, proeven hoe goed de Belgische patattekes smaken op Spa, de F1-sfeer voelen op race day, … en daar heb ik graag een lekker roadtripje vanuit de Randstad voor over.

Oh ja, ik heb nog nooit een F1-race bijgewoond, maar ben al jaren fan via de tv (en ja, ook al voor het Max-tijdperk).
Onderweg naar Zuid Frankrijk kwamen we bij een tussenstop een dikke Aston Martin Vanquish cabrio tegen van een Belg. Bleek het de buurman van Max Verstappen te zijn in België zo vertelde de man. Mijn zoon van 7 stond helemaal te glimmen naast de auto, waarop die man zegt tegen mijn zoon “dan moet je er natuurlijk wel even in gaan zitten!!”
Mijn zoon was zo trots als een aap met 7 lullen😃
De man vertelde ook nog onderweg te zijn naar de race met max op Silverstone.
Was een erg leuke en toevallige ontmoeting.
Ik weet zeker dat ik mijn jongen (en mijzelf😉) blij kan maken met die kaarten!
Ik heb Casper ooit een Kodiaq beertje gegeven, wellicht kan hij een goed woordje doen? :)
Zonder gein, het is fantastisch om erbij te zijn. Gokkend op een foutloze race ga ik zelfs een overwinning zien van Max!
Nog nooit een F1 race bijgewoond, lijkt me geweldig om die pure atmosferische motoren te horen gillen en de ongefilterde uitlaatgassen gemeng met verbrande banden te ruiken. Graag neem ik mijn opa mee die een nog grotere kenner is dan ik!
Het is natuurlijk geweldig dat je eerst thuis word opgehaald met een Rolls Royce Phantom SWB en vervolgens de lunch pakt bij Chiel bleu. Waarna je vervolgens naar de gereedstaande Guldstream G6 wordt gebracht die je op enkele tientallen kilometers van het circuit brengt. Het laatste stuk zelf mogen doen in de Ferrari laFerrari aperta, waarna je door Bernie wordt ontvangen, uiteraard met full acces passen. Je mee mag in de camera helicopter, de race kijkt vanaf de pitbox van een team naar keuze en tot diep in de nacht feest met pitspoezen en champagne showers.

Maar nee laat mij lekker zelf rijden en in de file staan en max aanmoedigen tussen de duizenden fans. F1 beleven zoals het hoort. Dus geef die kaarten maar aan mij!
Om de beste en leukste vader/zoon dag mee te maken in jaren.
Oeh Oeh, Ik wil wel gaan kijken! liefste op zondag want ik vind het zo leuk om uren in de file te gaan staan. Mag ik mag ik?
Al jarenlang kijken mijn zoontje en ik alle F1 races van de kalender. Al even lang hebben we de wens om samen een race bij te wonen. Door persoonlijke omstandigheden ontbreken mij echter de financiële middelen helaas. Is dit dan mss toch nog onze kans?
Fan vanaf baby en toch nog nooit live kunnen zien, Max maakt de race zondagen tegenwoordig zo spannend dat de buurman me letterlijk verstaat bij het commentaar wat naast Olav door mij wordt gegeven/geschreeuwd.

Lijkt me echt te gek!
Mijn dochter is fan van Max en ik ben fan van de F1, zou het heerlijk vinden deze eens van dichtbij te zien. Is als alleenstaande vader lastig te realiseren anders.
Omdat ik als Belg dan weet hoe het voelt om in Nederland te zijn zonder m’n eigen land te verlaten :p
Nog nooit een F1 race bezocht, dus zou mooi zijn om er een mee te maken met mijn maat.
Ik zou nog heel graag een keer voor de geboorte van onze eerste kleine een race willen meemaken met mijn vrouw die ik inmiddels ook racefan gekregen heb!
@jcs: En uiteraard maak ik er een mooi verslag van voor op Autoblog!
Zodat ik na uren in de file te staan een keer naar 20 stofzuigers tegelijk mag luisteren in plaats van 1 thuis door het geluid van de race heen ;)
In de schumacher tijd ooit eens met mijn vader als klein menneke daar geweest. Geweldig gave ervaring was dat!! Sinds toen geen f1 races meer in het echt bekeken. Aangezien mijn pa maandag de 21e jarig is zou het een geweldig cadeau zijn om te geven! We hebben alleen zondag feest dus dan moeten we voor de buis kijken. De vrijdag zou een optie zijn…
fingers crossed!
Ondanks dat ik reactie nummer 184 ben. Maak ik dan nog even veel kans op de kaartjes als de 1e 10 reacties op dit bericht?

Zo ja, dan wil ik graag mijn naamgenoot zien rijden
Omdat: m’n vakantie ferm naar de knoppen is, en ik wel een positief puntje kan gebruiken! Daarnaast is m’n pa volgende week jarig, en omdat we beide F1-fan/freaks zijn lijkt me dit het ultieme cadeau!

En verder omdat ik onze Stoffel, en natuurlijk Max wil kunnen toejuichen vanop het circuit ipv van achter de TV :-).
Ik zie mensen reageren die anders nooit reageren. Jammer
Zou de 1e keer worden dat ik het spektakel van dichtbij zou mogen aanschouwen.

Hopelijk kan autoblog hierin voorzien. 😘
Omdat ik F1 een keer in het echt wil zien
Als grote autofan en professioneel actieve person in de autosector ligt de motorsport me nauw aan hart.
Ondertussen zou ik graag eens met mijn zoon gaan kijken naar de F1, sind zijn 3de kent hij bijna alle automerken vanbuiten (ja het zit in de genen). Dus eens met hem naar het grote werk kunnen gaan is zeker iets op de bucketlist. een super vader-zoon moment.
Omdat ik @lincoln zo vaak heb afgezeken alhier, vind ik het niet meer dan logisch dat ik die kaarten krijg en dan samen met hem op Spa onder het genot van een biertje de race ga kijken.
Omdat ik altijd Renault heb gesteund op Autoblog, ook wanneer het technisch niet zo goed ging met Max….
Ik ben goed in de regendans, dus met mijn aanwezigheid heeft Max meer kans!
Ik zou graag de kaarten willen winnen om max te bekijken op deze mooie thuiswedstrijd (hopelijk met zon) om te kijken hoe ik hem eruit kan rijden. Dit alles uiteraard onder het genot van een bier. #gaanvoorgoud
De afgelopen drie en een half half heb ik als internationaal student de races afwisselend in Tsjechië en Frankrijk via belabberde streams en in mijn uppie kunnen volgen. Het lijkt me werkelijk zalig om de virtual reality fase meteen maar over te slaan en het spektakel “in real life” tussen gelijkgestemden te mogen bewonderen!
Al vanaf kleins af aan kijk ik met mijn vader naar de F1 en andere autoraces. Gefascineerd door de snelheid, mooie lijnen en ronkende motoren. Soms een elegante dans en regelmatig een heus stierengevecht, waarbij er maar 1 winnaar is. “Second is just the first loser”. Van F1 kijken op de bank ging het naar races bezoeken…. de allereerste de Marlboro Masters op Zandvoort met mijn vader. Het geluid van die Ferrari F1 V10’s, dat vergeet ik nooit meer. Maar ik was nog niet klaar, ik wil meer van dit! Verschillende bezoeken aan Zandvoort lagen in het verschiet.

Om nu de volgende stap te maken en te kijken naar de koningsklasse op HET circuit met mijn vader zou de ultieme droom zijn. Pure autosport historie, Eau Rouge op Spa… Kippenvel!

“Do not go gentle into that good night.. Rage rage against the dying of the ligth” 💪🏼🏎💨
Omdat ik extreem gelukkig wordt van de geur van Belgische friet met mayonaise in combinatie met de uitlaatgassen van deze geweldige racewagens
Ik wil het enige stukje goeie asfalt van België wel eens aanschouwen
Ik kijk al sinds 1992 F1, echter nog nooit een race live kunnen meemaken. Verder ben ik met regelmaat te vinden op Circuit Zolder (Belgie) om verschillende raceklassen te bekijken.
Net twee weken geleden n flink auto ongeluk gehad, ben nu net weer een beetje mobiel en even een stuk rijden is natuurlijk goed de schrik van je af te zetten.
En natuurlijk om de nieuwe auto te proberen in de heuvels!
Als doorgewinterd F1 fan zou ik natuurlijk al lang kaarten moeten hebben. Na vorig jaar echter bedacht ik mij dat ik geen zin heb om, zonder toezegging van Max dat hij dit jaar in ieder geval de race gaat uit rijden, al die uren in de file te gaan staan op de terugweg. Als Max mij nou persoonlijk kon overtuigen, of nog beter een heli regelde om die rot file op de terug weg te ontwijken, dan zou ik graag de tickets in ontvangst nemen. Is geen van beide opties mogelijk dan zie ik mij genoodzaakt dit jaar thuis voor de buis plaats te nemen.
Omdat ik zonet speciaal hiervoor een account aangemaakt heb.

Daarnaast komt mijn Ecuadoriaanse vriendin op 26 augustus naar hier voor iets langer dan een maand. Normaal gezien zou zij hier geweest zijn om mee te gaan naar de 24u van Spa Francorchamps, maar wegens enkele technische problemen is zij pas op 26 augustus in het land.

Wat meer kan ik geven op haar tweede dag in Belgenland dan het prachtigste circuit van Europa in de Ardennen, met een goe pak friet en schreeuwende motoren (hoewel schreeuwend …).
Omdat ik naast F1 dol ben op vlaamse friet..
Omdat ik nooit wat win echt nooit tis niet te geloven gewoon. Zo lang ik me kan herinneren kijk ik f1 maar niemand van mn vrienden/familie keek ook. Totdat ze lekker de succes supporter konden uithangen. Eindelijk had ik een aantal mensen zo gek gekregen om mee te gaan. Wat denk je? uitverkocht. ik kan het na 20 jaar wachten gewoon niet meer aan om nog een jaar niet naar spa te gaan.
Tof van Ab deze actie. Graag zou ik erbij zijn om een F1 race eens in het echt te bekijken. Kans dat Zandvoort ooit een race gaat organiseren lijkt mij nihil. Dan ga ik graag naar het mooiste circuit van de kalender. Het is iedereen gegund.
Ik wil wel maar kan niet, m’n schoonouders zijn 40jaar getrouwd jammer hoor.. Geef mijn portie tickets maar aan @fikkie (als hij hier bestaat ;-))

Ps mocht ik ze toch winnen, geef ik ze aan mn broer omdat hij al 12jaar geleden op Monza is geweest en nu weer eens iets positiefs zou mogen doen van mij (gezondheid)
Lijkt me erg gaaf eens een Formule 1 race bij te wonen, heb tot nu toe alleen nog op de TV de F1 gevolgd.
Als ik win mogen jullie een rondje mee in mijn trouwe oude honda civic!
Allereerst zou het natuurlijk waanzinnig zijn om de formule 1 uberhaupt te mogen zien, en dan ook nog eens met Max en op het mooiste circuit! Wat heb ik er voor terug gedaan? Al jarenlang jullie als enige lijst ge-whitelist op AdBlocker! Een compensatie voor al die minuten Hankook reclames zou zeker worden gewaardeerd :)
Ik zou er bij willen zijn om de logistieke chaos met onder andere het parkeren eens van dichtbij mee te maken.
Ik heb net mijn auto verlaagd, heb nieuwe vullingen in mijn gebit en mijn vrouw is 8,5 maand zwanger. Daarom wil ik graag testen of mijn vullingen wel vast zitten en mijn vrouw wilt graag bevallen. Dus een ritje door België lijkt mij ideaal om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Kan ik daarna lekker Formule 1 kijken. Wat een droomcombi..
Laat ik humble zijn. De vrije trainingen zou ik graag bezoeken op vrijdag. Mooiste dag, niet zo stervensdruk en de race kun je zondag lekker op de bank bekijken!
Omdat ik Max uitdaag voor ” wie houdt het langste vol..”
De Formuler 1 van dichtbij bewonderen is een jongensdroom die uit zou komen. Zeker het spektakel genaamd Max!
Het lijkt mij bijzonder guitig om heren op een Belgische weg bijzondere inhaalacties te zien uitvoeren, zonder dat ze daarbij richtingaanwijzers gebruiken. Het lijkt mij daarbij ook uiterst interessant om deze heren op het midden van die weg te zien rijden.
Al jaren een groot van van de Formule 1 na de Zandvoort race dagen is het nu wel eens tijd voor het echte werk. Is genoeg reden om ze aan mij de geven dacht ik zo
Als ik ze win dan kan ik 1 kaartje verkopen om eindelijk een zakcentje over te hebben om het langverwachte Autoblog donateurs kroontje te kunnen bemachtigen.
Eerlijke schaamtevolle reactie? Kijk sinds 1994 formule 1 en volg het op de voet maar ik ben nog nooit bij een race geweest. Bij deze een uitgelezen kans om dit excuus weg te poetsen met een beetje hulp :)
Ik kijk eerlijk gezegd nog maar 2 jaar F1, maar moet toch echt wel bekennen dat ik inmiddels verslaaft ben! Helaas ben ik al 4 jaar niet meer op vakantie geweest door een ernstig auto-ongeluk, en ook dit jaar zit er geen vakantie in maar een weekend of dag weg lijkt me echt fantastisch! Ik rijd nu net een jaar in een Cayenne Turbo en zou het echt super tof vinden om daarmee eens een hele lange afstand te rijden, en om dan een F1 race live te zien in Spa dat lijkt me echt geweldig.
Als ik win beloof ik mijn Italiaanse vrouw enkel spa te drinken, het hele weekend.
Behalve als Max wint natuurlijk.
omdat ik regen ga brengen op zondag, wil ik graag de vrijdag bekijken waar ik dat het beste kan doen
Ik zou het fantastisch vinden om m’n vader mee te nemen naar de race, hij heeft recent m’n collegegeld betaald en ik zou dit een geweldige en unieke manier vinden om hem daarvoor te bedanken!
Om mijn schoonmoeder het mooiste verjaardagscadeau te geven dat ze zich kan wensen, mijn afwezigheid op haar verjaardag.
Australië is een schitterend land met super relaxte inwoners. Daniel heeft ook die “no worries” uitstraling en daarom wil ik hem graag in het echt zien racen. Zeker na die pech in de laatste GP, in de eerste ronde eruit buiten zijn schuld om. Hij had anders grote kans op een podium finish. Ik hoop dat ik hem straks mag gaan aanmoedigen tussen de vele Limburgers Belgen.
Ik en mijn maatjes zijn al sinds een jaar of 5 elk jaar op spa te vinden tijdens de GP maar dit jaar wegens verhuizing niet kunnen waar maken om daar kaarten voor te bemachtigen. Op deze weizen zou het natuurlijk fantastisch zijn om er toch nog naar toe te mogen.

P.S. Mocht ik het niet worden Bocht 11 goede tip voor de gelukkige.
Gewoon om weer kijken wat voor chaos het daar is!
Ik heb mij dikwijls afgevraagd hoe de auto’s klinken als ze door eau rouge heen knallen met Max voorop.
Als echte Nederlander ga ik gratis of ik ga niet. Bewust geen kaartje gekocht dus en deze actie afgewacht. We gaan het zien.
Na jaren van moeilijkheden met diverse werkgevers zou het een mooie opsteker zijn kwa motivatie met het zoeken naar de volgende baan.
In de race zal het FIFO zijn, maar vandaag hoop ik dat jullie voor LIFO kiezen, want ik zou het super vinden om met een van de hekkensluitende reacties als groot F1 liefhebber de race-tickets te winnen. Erg benieuwd of nr 44 LH er een 1:44 uit kan persen en nr 33 Max Verstappen een 1:…, nou ja, wel realistisch blijven, ook een 1:44 neer kan zetten. Met steun van zo veel trouwe F1 fans (zoals ondergetekende) en zulke wagens kan het toch bijna niet anders dan dat baanrecords worden verbroken? Vergroot Vettel zijn voorsprong op Hamilton? Loopt Verstappen als hij niet weer pech heeft in op Ricciardo? Gaat Vandoorne vlammen in zijn eigen land? Ik zou het graag met eigen ogen willen bekijken. Dus Johee Johoo, kom maar door met die tickets.
Heb vorig jaar BOSS GP gezien, ben benieuwd of die v6’en echt zo slecht klinken.
Zou wel een leuk verjaardagscadeau zijn (31-8)
Altijd al gewild maar nooit uitgekomen of te laat geweest met kopen. Geweldig circuit zou een droom zijn.
Hey,
Alleen al omdat ik als Belg mega fan ben van jullie Autoblog en er sinds jaren elke dag naar kijk voor het slapengaan, er is geen betere blog dan die van jullie.
Ook dat ik door men vader de autosport genen heb doorgekregen en men oude makker er 60 wordt zou dit voor ons en top vader zoon verrassing kunnen zijn de we samen ten volle zouden kunnen beleven dankzij jullie!
Tevens ben ik (maar dit kan ik hier niet luid zeggen in België 😉) grote fan van jullie max!
Wat die man gedaan heeft in Brazilië tijdens de regen heb ik dagen nadien nog bekeken in slo mo!
Met recht en reden jullie grote held!
Een dagje samen metalen vader kunnen doorbrengen op de F1 wat een droom
Ik wil wel eens een verslag maken voor autoblog, en proberen Verstappen te spreken ben nog nooit bij een GP geweest wel bij WEC, ik wil wel ervaren of formule 1 beter is dan WEC. Ik zou graag die mogelijk willen krijgen, 2 kaartjes voor vrijdag is Graag om samen met mijn pa te gaan
Gezien het feit dat ik nog nooit op Spa ben geweest en ik groot F1 fan ben, geeft mij het meeste recht op die tickets! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).