Top Gear: Matt Le Blanc crasht wedding met Ken Block

Auteur: , 16 Reacties

De opnames voor het nieuwe Top Gear zijn in volle gang. In deze video's zien we dat er weer gewoon onderbroekenlol gescript wordt naar bestaand recept.

Top Gear weddingcrasht

Laten we eerlijk zijn: of je nou fan of hater bent, iedereen wacht op het nieuwe seizoen van Top Gear. Om het fantastisch te vinden, om teleurgesteld te zijn, om “Hate to say I told you so!” te roepen of om de boel ein-de-lijk volledig af te kunnen branden: iedereen wil het zien. Nu al wordt elk relletje opgeblazen tot epische proporties, of het nu gaat om de nieuwe presentatoren of de gekke strekken van de nieuwe host van de show, Chris Evans.

De mensen bij Top Gear zelf lijken in ieder geval alles op alles te zetten om niet teleur te stellen. Dat blijkt ook uit deze laatste video’s, waarin we naar verluidt Ken Block en Matt LeBlanc met de Hoonigan Ford Mustang een bruiloft zien verstoren. Allemaal gescript natuurlijk, maar dat was ook al zo ten tijde van Clarkson, Hammond & May. Het geheel werd in Londen gefilmd, in de buurt van de Tower Bridge.

Natuurlijk zijn we sceptisch, maar deze beelden tonen in ieder geval aan dat het programma niet volwassener lijkt te worden. Zie hier video één, en hier video twee.

Update: we krijgen van de BBC ook nog wat plaatjes doorgestuurd, die check je HIER.

Met dank aan Gio voor de tip!



16 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik hoop er het beste voor…
Ziet er niet heel spectaculair uit. Maar we gaan het meemaken. Wanneer begon het ook alweer?
@branko: welkom bij ‘the making of’ van Gymkhana.
Dat ziet er spectaculair uit door de videomontage. Als je daar de rauwe beelden van zou bekijken valt het allemaal zwaar tegen.
Zo’n show heeft tijd nodig om te groeien. De presentatoren moeten opzoek gaan naar hun confort zone. Erg lastig om een show te maken met zo’n history en succes….
Alles behalve een verrassing dat het gescript is. Is al jaren zo en zal ook jaren zo blijven.
via Android app
@viezefreddyw: ELK programma is gescript. Anders kijkt niemand meer.
@stfu: Dat begrijp ik zelf ook wel. We moeten alleen niet verrast zijn omdat Top Gear dit ook doet.
Kijk, lekker laag niveau gescripte rommel. Prima vermaak voor zondag avond.
Duidelijk verschil met voorheen ..

Voorheen was MB of Audi de hoofdsponsor ..
En nu Coca Cola ..
Hoewel veel azijnzeikers de show geen kans geven wil ik de eerste afleveringen toch graag zien. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Of gaat nu iedereen Amazon tv kijken? Geloof er geen bal van. Als de eerste aflevering is geweest hebben ook de afkrakers massaal gekeken. Al met al is het afwachten en misschien wordt het weer een succes in de loop van tijd.
Ik kijk er wel naar uit en zal pas beoordelen wanneer ik een paar afleveringen heb gezien.
Een saaie autoshow à la Fifth Gear zal het sowieso niet gaan worden. Ik verwacht wel leuk kijkvoer. Maar of het net zo leuk gaat worden als het oude Top Gear dat waag ik te betwijfelen. Aan de andere kant had dat oude Top Gear zijn beste tijd wel gehad. Een frisse wind kan veel goed doen.
@berlinetta: inderdaad, ik kerk het oude Top Gear al niet meer. De formule was behoorlijk voorspelbaar geworden. Ben benieuwd naar de twee nieuwe programma’s.
@berlinetta: Je houdt dus gewoon niet van autoshows? Want Top Gear kan je niet echt een autoshow noemen. Alleen de Stig en een star in een redelijk geprijsde auto valt daar nog onder, maar al die specials en roadtrips hadden weinig met auto’s te maken.
Goed verzonnen zeg. Lekker origineel ook.
Ik mag dat uiterlijk van Chris eland niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).