Toyota Auris: dit is de facelift

Auteur: , 15 Reacties

Toyota neemt niet alleen de nieuwe Avensis mee naar Genève, ze rijden ook een gefacelifte Auris de beursvloer op.

Toyota Auris Facelift

Het wordt binnenkort flink turen in je achteruitkijkspiegel om te kunnen onderscheiden of er nu een Avensis of Auris achter je rijdt. Beide wagens krijgen namelijk hetzelfde familiegezicht aangemeten en lopen dus weer keurig in de pas. Hoe de zaken er aan de achterzijde aan toe gaan, is nog even afwachten; Toyota is niet erg gul met het vrijgeven van foto’s en details. Verwacht in het interieur geen schokkende veranderingen. Het infotainmentsysteem is wat groter, waardoor het klokje een andere plek kreeg en er komen ongetwijfeld andere sierstripjes en stofjes voor op de stoelen beschikbaar.

Toyota belooft ons nieuwe motoren, zowel diesel als benzine, maar houdt verdere informatie nog even onder de pet. Reken er maar op dat ook van de gefacelifte Auris weer een Touring Sports 1.8 Hybrid Lease komt, waarover je maar 14 procent hoeft bij te tellen.

Toyota Auris Facelift15 reacties

Laatst in de nieuwe (voor deze) Auris gereden. Heeft 1 leukigheidje, het koppel tussen de 0 en 50 km/u. Verder is het duidelijk een auto die ontworpen is als een magnetron: doet wat het moet doen, niet verschrikkelijk om te bedienen, maar niemand die ’s avonds in z’n bed ligt en nog even trots aan z’n magnetron denkt.
@jochempie: tenzij je flink trek hebt in een snack na het stappen ;-)
@gtwillem: een snack uit de magnetron?
@jochempie: Sommige mensen flikkeren er alles in..
Blijft lelijk
De voorkant is niet mijn ding geloof ik. Ik shop over 10 jaar wel bij mazda voor een 2e hands ‘emotieloos betrouwbare kilometervreter’.
Toyota heeft iets teveel gekeken naar de laatste facelift van de Megane. Naar mijn inziens is dat geen geslaagde zet geweest van Renault, en ook Toyota doet er geen goed aan. Wat een saai hok is het nu.
Ough, -1 voor de toyo
Opzich ziet hij er best goed uit als estate. Maar qua rijden erg saai en het interieur is ook niet de mooiste.
Zag de nieuwe Avensis er niet exact hetzelfde uit?
Leuk voor de lease, zo’n Auris. Maar als autoliefhebber heb je momenteel weinig te zoeken bij Toyota. Mijn vader heeft zo’n hybride Auris, prima auto maar helemaal niets spannends aan.
via Android app
Wow, ik hoop dat het interieur er in de praktijk beter uit ziet. Op de foto zie ik een onsamenhangende bende van keihard plastic. Maar, het is de enige estate met 14% bijtelling, dus met de verkopen zal het wel goed zitten.
@knipperlichtje: knap dat je uit een foto kunt afleiden hoe hard het plastic is.
Hoop dat ze de achterkant ook hebben aangepakt. Wat vind ik die lelijk zeg. Lijkt wel of ze nog losse stukken overhadden en daar maar de achterklep van hebben geconstrueerd.
Nog saaier dan nu, wist niet dat het kon….
Touring sports en hybrid lease hoe krijgen ze het voor elkaar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).