Toyota vernieuwt zijn meest sexy model

Auteur: , 34 Reacties

Man, die wil je gewoon hebben!

Toyota vernieuwt zijn meest sexy model

Brekend nieuws op deze vrijdagmiddag, Toyota heeft de Prius Plug-in Hybrid in het nieuw gestoken! De lunch op de Autoblog redactie laten we koud worden om je dit hete nieuws te brengen. De belangrijkste wijziging met deze update heeft betrekking tot de achterbank. Volgens de Japanse autofabrikant kun je er voortaan drie personen fatsoenlijk kwijt. Voorheen was er slechts plaats voor twee personen achterin.

Andere wijzigingen zijn nieuwe stoelbekleding en extra isolatiemateriaal voor een stillere rijervaring. Aan de aandrijflijn is niet gesleuteld. Dit betekent dat je nog steeds 50 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. Met de meegeleverde Mennekes laadkabel (type 2) is de batterij in twee uur weer vol. Naast de batterij is er een 1.8-liter hybridemotor aanwezig. Optioneel kun je de auto uitrusten met zonnepanelen op het dak. Deze worden gebruikt om de batterij op te laden als de auto geparkeerd staat.

Toyota vernieuwt zijn meest sexy model

De vernieuwde Toyota Prius Plug-in Hybrid is er vanaf 38.995 euro. De hybride is standaard uitgerust met onder andere 17-inch velgen, een navigatiesysteem en een parkeercamera. De Japanners leveren het model vanaf augustus 2019 in Nederland. De luxere Executive-uitvoering is er vanaf 40.895 euro en komt met zaken als een Head-up Display en JBL audio met 10 speakers.34 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
toch knap van toyota,
40k valt reuze mee,
spul gaat niet stuk,
hoge restwaarde
laagste tco

maar waarom kunnen ze geen fatsoenlijke designer inhuren?
@gove: Ze kunnen het wel. De nieuwe Corolla vind ik erg goed gelukt.
Zowel hatchback als station variant.
@torsen: zeker! Alleen het verbruik ligt gevoelig hoger
@tom307: Er komt nu toch ook eindelijk een hybrid versie van de Corolla? dat wordt vast en zeker de nr1 auto voor Uber chauffeurs in de VS.
@gove: kijk naar de nieuwe Corolla. Geen hond die de Prius nog koopt. De Corolla is op alle vlakken beter.
@gove: willen ze niet, ze willen de Prius (net zoals de nog lelijkere) Mirai een innoverende uitstraling meegeven, waar over gepraat wordt en waarbij vorm functie volgt.
@hooesi: als vorm functie volgt; wat is dan die functie ? Oogpijnmachine?
Ooit zeer vooruitstrevend nu lijkt hij wel achterhaalt. Moet bij gezegd worden, hybride is nog altijd geen gek idee. Dagelijks met weinig uitstoot van en naar je werk, en in het weekend en de vakanties geen range beperkingen.
@dutchdriftking: kijk naar de nieuwe Corolla. Geen hond die de Prius nog koopt. De Corolla is op alle vlakken beter.
@w0o0dy: Die is in de juiste uitvoering dan ook heel mooi. De Prius was en is nogal lelijk.
Man wat is het toch een gedrocht, niet te geloven.
Altijd al geweest natuurlijk, maar met deze laatste versie is het zeker niet beter geworden.
Het is echt opvallend hoe de verkoopcijfers van de Prius zijn ingestort sinds de laatste generatie er is. Daarvoor was het geen schoonheid, maar wel een prima acceptabele auto. Deze variant haalt bij lange na niet de aantallen van zijn voorganger. Terwijl de techniek meer dan in orde is.
@krisp: dat komt vooral door de veranderingen mbt bijtelling. PHEV is nu gewoon de volle bak aan bijtelling en daardoor niet meer zo interessant om te leasen.
@krisp: Natuurlijk niet. De Prius is altijd een gedrocht geweest. Al is deze laatste generatie wel bijzonder lelijk. Maar dat werd altijd goed gepraat door de uitgekauwde boekhouders in driedelig grijs onder het mom van “beter voor het milieu”. Nu de bijtelling aangepast is, schijnt het milieu niet zo belangrijk meer te zijn en zijn de heren en dames over gestapt op andere bijtellingsvriendelijke alternatieven.
@krisp: Eerst was er natuurlijk ook alleen de Prius, nu zit de hybride-succesformule in allerlei modellen. De huidige generatie Prius is ook wel extreem lelijk, terwijl de Corolla/Camy/Yaris/RAV4 hybrides best fraaie auto’s zijn.
Hier word je toch heel verdrietig van.
@falafel: ik vind dat dit een extra belasting moet krijgen wegens uitzichtsvervuiling. Maar dat vind ik ook al van de vorige generaties Priussen.
ik was rustig doorgegaan met mijn lunch, niets gemist. 3 personen op de achterbank ipv 2, om te gillen, what is next?
@edhageman: knap… als ik een prius zie tijdens mijn lunch komt het bij mij meteen omhoog..
-edit: nutteloze bijdrage-
Koopt iemand dat werkelijk?
@ericc: nee iedereen kiest nu de Corolla. Betere styling, betere praktische inzetbaarheid en dezelfde techniek (alleen geen plug in) maar wel stukken goedkoper.
De PHEV uitvoering van de Corolla staat trouwens voor eind 2020 in de planning… ik verwacht dan dus het einde van de Prius (PHEV)
Toyota vernieuwt zijn meest seksloze model, zul je bedoelen.
Toyota heeft geen sexy modellen , enkel opa,oma en boomknuffelmeuk
@gorre: gt 86?
@rob5nismo: tja , als de enige Toyota waar je in gezien wilt worden wordt zo zeldzaam is dat ik hem zelf nog nooit gezien heb in het echt de referentie is ?
@gorre: mr 2 de celica. Ik dacht ik houdt het even bij het huidige aanbod
@gorre: Landcruiser, Tacoma, Tundra, Supra??
@gorre: GT 2000?
Deze graag met een LS Swap👌🏼
Wacht ik sla dit beeld even op, mocht ik ooit nog eens van een ongewenste boner afwillen kijk even naar deze A-sexy auto.
@zeevink: op mijn leeftijd is elke boner gewenst, geniet er nu maar gewoon van 😉
Waarom maken ze nou auto die wat met electra doen allemaal zo f*cking lelijk?! Tesla is wat dat betreft de enige die gewoon mooie sportief uitziende auto’s maakt, op de X na dan.
Er valt ook gewoon niets aan te pimpen aan zo’n Prius ding, vreselijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).