Vakantieauto van het Jaar (Fun): de video

Auteur: , 9 Reacties

Wie van de drie finalisten is de leukste auto om op vakantie te nemen?

Vakantieauto van het Jaar (Fun): de video

In deze categorie draait het om plezier, sturen en enige praktische bruikbaarheid. Eerder deze week stelden we al de finalisten van de Vakantieauto van het Jaar in de categorie Fun aan je voor.

Het zijn de BMW Z4 M40i, de Porsche 911 Carrera S Cabriolet en de Ford Mustang Bullet geworden. Elke auto heeft zijn eigen kwaliteiten. Zo weet de BMW fun te combineren met het goedkoopste prijskaartje van deze drie, heeft Porsche met de 992 weer een sublieme 911 weten neer te zetten en is de Ford Mustang Bullit met zijn V8 én handbak een dinosaurus in hedendaags autoland.

Een winnaar kiezen viel dan ook niet mee. Wouter en Casper gingen als vakantie-experts deze zware uitdaging aan. Aan de hand van diverse challenges op het gebied van fun en bruikbaarheid kwamen de twee Autoblog overlords tot een conclusie. Bekijk de Autoblog Vakantieauto van het Jaar 2019 video in de categorie Fun hieronder om te zien hoe de auto’s het tegen elkaar opnemen.9 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Mustang op 1, dan de 911 en als laatste een mx5.
@jpoers: Mustang en 911 ja, MX5 nope.
Als Mustang rijder kan ik dit alleen maar beamen ! Moet wel nuanceren, hier in BE zijn de prijzen een pak vriendelijker, mijne heeft 38k€ gekost wat echt een koopje is, maar idd voor op vakantie te gaan zeker goed te doen :)
Er wordt wel iets heel belangrijks vergeten ! Met de mustang kan je dat leuke grietje van de tent naast je wel meenemen naar de discotheek en dat kan je met dat germaanse spul niet. Doe mij dus maar de mustang.
@zjos: Dat kan prima met de Porsche!
Zolang ze maar geen obesitas heeft. Die met en met jouw Mustang mee, hahaha
@peterenkamila_schorr:
Verbetering:
Die moet met jouw Mustang mee.
Ik had het geluk beide auto’s te mogen bezitten, een Mustang 5.0 MY14 en daarna een 991 C2S, weliswaar geen 992 maar toch. Beide, toppers in hun klasse.

De Porsche is een fantastische wagen, eigenlijk beter in alles, maar mag ook wel voor die prijs. Daarnaast zie je ze bijna net zo vaak als een VW Golf, maar eerlijk is eerlijk, kwaliteit is top en het rijdt subliem.

Vlak de Mustang echter niet uit, wat een karaktervolle wagen, bouwkwaliteit wat minder (mag ook wel want in VS al een V8 voor minder dan $40k) maar toch verrassend goed, met een idd heerlijke V8….mijn uiteindelijke keuze: Mustang
Ik vind deze “specials” erg leuk Autoblog, dank!
BMW: 80k, Mustang 120k, 911: 180k. Nogal grote stappen, om deze met elkaar te vergelijken. 911 natuurlijk! Snap nooit dat die Z4 verkocht wordt, dan is een gebruikte 911 toch meer waarde voor je geld? Een gebruikte Z4 daarintegen…top!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).