Van wat voor type sporter zou deze Cullinan zijn?

Auteur: , 22 Reacties

Fout! Het is net even anders.

Van wat voor type sporter zou deze Cullinan zijn?

Een gepimpte Rolls-Royce Cullinan. Die moet wel van een voetballer zijn. Toch? Daar zit je dan toch fout, al heeft het ook met een bal te maken. American football in dit geval. Dit is namelijk de Rolls-Royce van Odell Beckham Jr. en de sporter heeft de SUV een tikkie gepersonaliseerd.

Die klus werd uitbesteed aan Dreamworks Motorsports. De auto is nu in elk geval makkelijk te herkennen op de parkeerplaats van de Walmart zullen we maar zeggen. Te beginnen met de oranje wrap. Beckham Jr. heeft geen liefde voor oranje tompoucen, maar speelt voor Cleveland Browns. Dit team heeft oranje als themakleur. Het laat de liefde van Beckham Jr. voor zijn footballteam goed zien. Het oranje komt verder terug op de remklauwen en het Rolls-logo op de velgen.

Van wat voor type sporter zou deze Cullinan zijn?

Andere modificaties zijn 26-inch (!) zwarte wielen, getinte ramen en een zwarte grille. Het moet gezegd worden: het Need For Speed gehalte is hoog bij deze Cullinan. De kont van de achterpassagiers zullen goede vibraties voelen met de subwoofer in de kofferbak, achter de achterstoelen. Een controversiële aanpassing is het vervangen van de Spirit of Ecstasy door de Spirit of Odell.

Van wat voor type sporter zou deze Cullinan zijn?

Fotocredit: dreamworkmotorsports op Instagram22 reacties

Ik dacht eerst aan meneer Blokker… Maar die sport natuurlijk niet
@msfiorentina: Bridge, denksport
@msfiorentina: Niet meer want hij is dood…
dreamworks doet toch iets met films?
Geen spinners? Flauw hoor.
Haha. De spirit of odell. Daar moet ik om lachen
@pignon: gewelfig om zo rijk te zijn dat het kan. Ik ben benieuwd of hij ook in te klappen is.
Spirit of Odell in het Nederlands:
de geest van odol.
Memphis Depay ;-)
Gatverdamme.
dikkuuuh woofah achterin hahahah
Bah. Verder geen woorden aan vuil maken.
De vervanging van de Spirit of Ecstasy is natuurlijk humor. De kleurstelling zou mooi zijn op een Mclaren, maar is natuurlijk wel fout op een Rolls.
Dat het een Amerikaanse sporter betrof kon je op de eerste foto zien door het feit dat er aan de voorkant geen kenteken zit.
Een darter(als je dat al een sport kunt noemen)
Ik snap hem wel. Heb laatst voor het eerst een Cullinan gezien in het zwart. Statig, maar niet zo denderend als ik eerst dacht. Niet het majestueuze effect wat een Phantom heeft. Dus dat je hem meer wilt laten opvallen snap ik best.

Niet dat ik oranje daarmee de mooiste kleur vind, maar dat terzijde.
Sunburst ..
Mooie ledsled kleur ..

Ken Odell niet .. maar lijkt me een vrolijke kwibus ..
Ik neem aan dat fabrieksgarantie vervalt met zulke woofers achterin?
En voor de genen die die scene niet volgen? Odell is een jongen/meisje ? Klinkt vrouwelijk maar American football doet dan weer vermoeden dat het een jongen is maar zo ga ik tegen alle SJW regels in, a fijn ik ga er maar vanuit dat het iig een kind van David Beckham betreft of ?
Die subwoofers achterin.. Sjezus.. Zou de standaard geluidsinstallatie zo bedroefd zijn dat er nog tweea aftermarket subwoofers bij moeten om het wat dragelijker te maken?
@rikus: die pauper units achterin maken het wel echt af he
Vind dit veel minder lelijk dan ik het zou moeten vinden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).