Meer vermogen voor vernieuwde Mercedes-Maybach Pullman

Auteur: , 18 Reacties

Zo, is de rijkste 1 procent ook weer tevreden.

Koningen, oliesjeiks en benevolente dictators: verzamel u! En wel voor het hoofdkantoor van Mercedes-Maybach, alstublieft. Ondanks dat de nieuwe Pullman pas drie jaar geleden werd onthuld, is hij nu alweer vernieuwd. Maar ja, je weet hoe dat gaat, niet? Die euro’s moeten rollen, en het liefst in overvloed!

De voornaamste veranderingen herkennen we terug aan de voorzijde, waar de grille met horizontale pijlers is vervangen door, jawel, verticale exemplaren. Het lijkt een minimale aanpassing, maar klanten kunnen hun aankoop wellicht rechtvaardigen door het feit dat de grille geïnspireerd is door de bijzonder fraaie Vision 6 van Mercedes-Maybach. Mocht dit niet voldoen, dan kun je jezelf blijmaken met een reeks nieuwe interieurkleuren en een optie voor two-tone lak.

Onder de motorkap vinden we de hemelse biturbo V12, die in de vernieuwde Pullman goed is voor 620 pk. Daarmee is het 6,5 meter lange gevaarte precies 90 pk sterker dan zijn voorganger. Over het koppel hoeft eveneens niet geklaagd te worden. Waar de vorige Pullman met zijn 830 Nm’s absoluut niet tekort kwam, heeft de vernieuwde slee met zijn 1.000 Nm een complete plug-in Ford C-Max aan extra koppel. De chauffeur zal er echter niet goed aan doen ze allemaal in te zetten. Het laatste wat hij wil is dat Zijne Hoogheid champagne over zichzelf morst en zijn familie linea recta de gulags in wordt gestuurd.18 reacties

Mooie reflector aan de zijkant. Alsof iemand dit gevaarte over het hoofd ziet.
@berlinetta: Heeft volgens mij met regelgeving te maken in sommige landen. Vanaf een bepaalde lengte moet er een reflector op vanwege de zichtbaarheid in het donker.
Als ik het geld had: donkerblauwzwart, walnootbruin leer, zwarte hemelbekleding, chauffeur.
@vonklausenburg: of is dat laatste niet een optie op de lijst?
@vonklausenburg: nog even wachten en dan kan je de 57 zakelijk rijden. Denk dat dat nog best te doen is.
De ultieme dictatorbak. Pokdalig en lomp.
Wie heeft er tot nu toe eigenlijk eentje aangeschaft?
@noflexzone: Lewis Hamiliton is er druk mee bezig. Hij wil/wenst wel een AMG Sportonderstel en meesturende active achteras en daar zijn de engineers nog niet klaar mee. Het entertainmentsysteem wat Lewis wil schijnt lastig te zijn om stabiel werkzaam te houden…. 5000Watt over 28 speakers en 2 subwoofers is een uitdaging om goed weg te werken. Hihi ;-)
Het is uiteraard super luxe en ruim binnen, maar vind dit toch wel erg lomp en lelijk:
https://www.benzinsider.com/wp-content/uploads/2015/10/126.jpg
Wat zien die grijze boxjes er cheapy uit zeg
Ik vraag me af waarom er nog geen rappers rondrijden in deze dingen, een maybach 62s landaulet was ook niet te duur voor sommigen.
Als ik het geld had dan wist ik het wel; kocht ik nogsteeds gewoon een leuke auto om zelf te rijden..
En nu ophouden Mercedes! Weg met alles onder de S-Klasse. Dit is waarom jullie bestaan: luxe rijdende appartementen voor de welgestelden. Die A-Klasse met Renault Megane troep erin tot aan de E-Klasse beige taxi rommel kan me gestolen worden. Het is smakeloos, lelijk, en een verkeerd soort patserig. Maar dit… Beeldschoon en briljant! Nu nog een landaulet van maken.
Dat komt mooi uit, ik geil op een verticale spijl.
Wat is het stuur veel naar rechts geplaatst tov de voorstoel
Willem Alexander zal nu wel balen dat hij in zo’n lullige Audi A8L rijdt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).