Vertegenwoordig oranje op het WK met deze Audi A6

Auteur: , 18 Reacties

De actieradius is enorm, dus je rijdt er zo mee naar Rusland volgend jaar.

Op een dag als vandaag zou je het bijna vergeten, maar ‘we’ gaan zeer waarschijnlijk niet naar het WK voetbal. Daarmee missen we na het EK van vorig jaar de tweede grote eindronde op rij. De leeuw staat in zijn hemd.

Maar wellicht had je al ontzettend vroeg kaartjes gekocht en/of een hotel geboekt voor het WK in Rusland. Je zou ze natuurlijk voor veel geld kunnen verkopen, maar je kan ook naar Rusland afreizen om te genieten van topvoetbal van landen als Saudie-Arabië, Japan en Zweden.

Als je daarnaast, net als Dennis Bergkamp, geen fan bent van vliegen hebben we het ideale vervoer voor je gevonden. Zoek niet verder dan deze oranje Audi A6 Avant (rijtest) 3.0 TDI Quattro uit 2016! Collega @willeme zal beamen dat het een heerlijke reisauto is om lange afstanden af te leggen, waarbij je door de zware Nase vrijwel geen stuurcorrecties hoeft uit te voeren op de snelweg. Daarnaast zal je flink opvallen met de oranje kleur van de auto, die verder (helaas) nergens in het straatbeeld te zien zal zijn.

De Audi werd door Audi Exclusive namelijk voorzien van oranje lak. Het gaat hier dus niet om een wrapje. Voor de rest is de auto lekker compleet, hoewel de eerste eigenaar opvallend genoeg gekozen heeft voor de standaard stoffen bekleding in plaats van leder. Kan in principe prima ook, dat stof. De Matrix LED-lampen, adaptieve cruise control en zwarte S6-velgen zijn wel van de partij. De diesel onder de kap is weliswaar niet meer echt policor, maar is met zijn 272 pk wel een fijne metgezel om enorme afstanden af te leggen zonder teveel satan sap te nuttigen. Je kan de A6 voor 39.930 Euro oppikken bij een Audi-dealer in Duitsland, inclusief :plus garantie. Koopje?18 reacties

Elke Audi die niet zwart of grijs is nieuws hier?
@snorrewietskie: elke Audi is nieuws net zoals elke BMW en Mercedes
@snorrewietskie: Vind je het gek? Ik vind her wel een baas hoor, degene die dit bestelt bij de dealer.
Ik wacht wel tot de vrouwen weer moeten…
Aparte spec zo met die goedkoop ogende stoffen bekleding, en dan wel een fortuin uitgeven aan een kleurtje en een setje niet heel smaakvolle velgen…. Maar, elke Audi met een andere tint dan grijs kunnen we natuurlijk alleen maar toe juichen!
Stof zit zoveel comfortabeler dan leder, en dan zeker het basisleder lekker volgepapt met verf en een printje van vermeende nerven.
@wimof: zeker waar. Staat alleen minder mooi
@wimof: Neem dan op zijn minst het S-Line interieur…
@boxergt: Dan heb je alweer zo een goedkoop ledertje (en een harde stof middenin)
Ik moet wel toegeven dat het mij meestal moeite koste om mijn klanten het verschil te laten zien tussen een nappa , aniline of een lakledertje van niveau 4.
Laat ze eerst maar van Zweden winnen anders wordt het een oranjeloos WK.
@bmwfreak038: Zweeds blauw is wel fraai!
Stof, exclusieve kleur en Idd beetje foute wielen. Ben erg benieuwd naar de 1e eigenaar. Succes met verkoop zeg ik.
een auto zoals heel Duitsland vol staat. dikke motor en amper iets uit de optielijst aangeduid.
komaan, een A6 zonder leer…. k wist zelfs niet dat het bestond.
@saxoke: nee hier in NL is het lekker.. én geen dikke motor én amper iets uit de optielijst aangeduid..
Zonder leder is het toch geen fijn interieurtje vind ik. Oogt wat “arm” om het zo maar te zeggen.

Oh.. “Policor” of niet, zo’n 3.0 TDI met 272 PK is inderdaad gewoon een zalig blok om lange afstanden mee af te leggen. Dit jaar met de iets sterkere BiTDI (327 PK) in de maand juli & augustus ongeveer 10.000 km afgelegd en het was gewoon een genot. Spijtig dat diesels momenteel in de hoek staan waar de klappen vallen en helaas niet meer gewenst zijn. Anders zou ik serieus kandidaat geweest zijn om zo’n V6 km-vreter op satansap voor de deur te parkeren.
Gokje: Magma orange, de kleur van de VW Polo Cross. Zie je ook wel eens op een USA VW Golf /Rabbit. Komt op een compacte hatchback beter uit dan op een dikke station, maar leuk voor de afwisseling.
@escort77: Neen , was reeds een Audi exclusief kleur 2005 heb er zo eentje besteld in 2008.
De polo kleur is lichter, er zit meer gloed in die van Audi.
Ik vind het wel een fraai kleurtje, en dat leer kan je achteraf erin zetten door een specialist, betere kwaliteit dan van Audi

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).