Vettel geinponemt: “De fairplay award heb ik niet verdiend”

Auteur: , 13 Reacties

HUHUHUHUHUHU!

VET-HAM-RIC

Het einde van het F1-seizoen is helaas in zicht. Terwijl op de achtergrond de noeste arbeid voor volgend jaar alweer in volle gang is, betekent dat ook tijd voor reflectie en de traditionele FIA awards. Uiteraard wordt er bij dit gala stil gestaan bij de winnaar van het kampioenschap. We verheugen ons nu al op de ongemakkelijkheid die zal ontstaan op het moment dat Rosberg zijn beker af moet geven aan Hamilton.

Daarnaast zijn er echter ook awards voor de persoonlijkheid van het jaar en de inhaalactie van het jaar. Al enkele jaren is het vaste prik dat Max deze twee onderscheidingen even op komt pikken.

Wellicht vanwege de dominantie van Max in dit bekerklassement werden Lil’ Lewis en Sebastian Vettel tijdens de persconferentie gevraagd of het wellicht een goed idee is als er nog meer categorieën verzonnen worden, zodat ook andere coureurs in de prijzen kunnen vallen. LH44 geeft echter aan dat er eigenlijk al genoeg bekers worden weggegeven in zijn ogen. Vettel daarentegen ziet wel heil in een fairplay award, maar grapt:

Ik zou persoonlijkheid van het jaar en inhaalactie van het jaar sowieso moeten winnen. En wat dan nog meer? Nou ja, de Fair Play award misschien maar niet dit jaar…

HAM kan wel om gniffelen om deze Bakoe-referentie. De Brit stelt voor dat er misschien maar een award moet komen voor degene die het minste aanspraak maakt op de fairplay award. Maar ja, zul je zien dat thugs als Kevin Magnussen dat als aanleiding zien om nog horkerig over de baan te hoeken…Check het fragment hier.

Vettel13 reacties

Ik vond de opmerking van Daniel het mooist. “Between us 3 we have 8 world titles”
@kilum: Die was inderdaad erg goed!!
@kilum:
Topkerel die Daniel ;-)
@kilum: Vettel: “You didn’t have to pass many people this year.”

Hamilton: “I passed you a couple of times this year, that’s enough.”

:’)

De interviews waren wel leuk vandaag.
Beste steward award
Voor een Duitser is dit best een redelijk niveau van humor. Zelfspot is niet het sterkste punt van onze oosterburen. Begrijpelijk, maar toch. Mooi dat Vettel de eerste stapjes zet, al heeft ie wel even een slokje water nodig om bij te komen.
@PeugeotGTI: Gelukkig zijn wij daar goed in :’)
@PeugeotGTI: vettel is over t algemeen een best grappige kerel. Jammer dat een groot deel van Nederland hem alleen maar ziet als ‘jankerd’. Kijk maar eens die filmpjes als ie bij kimmel is en bij topgear enzo, is echt wel een goede gozer hoor
@mauricerma: kimmel = letterman

Ik was verkeerd haha
Voo sed ze Dzjermans have neu hjoemor…..HUHUHUHUH!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).