Video: Sabine Schmitz in een BAC Mono op Spa

Auteur: , 15 Reacties

Het circuit in de Belgische Ardennen krijgt bezoek van racedame Schmitz. Ze neemt het in een BAC Mono op tegen die Nederlander uit de vorige battlevideo: Ron Simons.

De BAC Mono kwam onlangs een bizar snelle rondetijd neerzetten op het Top Gear-circuit, en in de nasleep hiervan wordt de eenzitter – die je gratis bij dit racespelletje krijgt – in de handen van zowel Sabine als Ron geduwd.

Sabine is een ‘Ringkoningin, en Ron -eigenaar van raceschool RSR Nürburgring – is een meester in het regenrijden. Om het kort te zeggen: ze kunnen beiden een formidabel potje sturen. Wie het beste de 280 pk sterke racer met een gewicht van 540 kg over het asfalt weet te jagen zie je hieronder.15 reacties

Geef die twee eens heel gauw een Oscar..
@maiik0ll: Een Oscar? Kom op zeg dat is dit toch echt niet waard.
@Donstil: Inderdaad, een Nobelprijs zou meer op zijn plek zijn
Ron had nogal wat verkeer.. niet heeeelemaal eerlijk!!
@baap: Ron sneed ook Eau Rouge af. Hij verloor misschien een beetje tijd door de die McLaren, maar sommige bochten stuurde hij ook niet perfect (te vroeg) in. En hij verloor t meeste op het laatste en snelle gedeelte; efficiënt full-gas rijden is ook een vak.
En ja, hij is beter dan ik en vanaf de zijkant is het altijd makkelijk roepen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Waarom niet de Nordschleife? Lijkt me een stuk leuker
“Proper beer is for me”
Inderdaad, Hoegaarden is sissy-bier. Leffe is nu ook niet echt je van het, maar wel beter dan die witte zooi.
Wat is Ron’s ‘claim to fame’ eigenlijk op racegebied dat hij denkt sneller te zijn dan Sabine?

De beste man heeft dus kennelijk een race-school maar heeft hij ook wat ekte ekte resultaten gehaald in belangrijke races?
@jaapiyo: http://lmgtfy.com/?q=Ron+simons#
@nsmeijer: Grapneus…Had ‘m natuurlijk al ff gegoogled maar zo 1,2,3 zie ik geen indrukwekkende resultaten in aansprekende races, plus ik ken ‘m ook niet van RTL GP en die zenden toch zo’n beetje alle klasses uit waar een Nederlander in zit (behalve the obvious dan…helaas).

Nou ja…hij zal wel een beetje kunnen sturen maar hoe haal je het zereneus in je hoofd zomaar sneller te zijn dan Sabine die haar hele leven al rondrijdt op die twee legendarische banen als je naam geen Fernando, Kimi, Lewis of Seb is…

Zelfs die gozerts zullen op de Nordschleife wel een half dagje nodig hebben om sneller te zijn denk ik…FA zei laatst nog in zo’n promo filmpje dat hij na een paar keer daar rijden nog absoluut niet weet welke bocht de volgende bocht is.
@jaapiyo: Ron rijdt al een jaar of 15 op de Ring. Weinig bezig met racen, wel iedere dag bezig met instructie geven op zowel de Ring als Franchorchamps. Beste man kan echt wel rijden. Ken hem zelf ook al bijna 15 jaar.

Lijk nieuw hier maar kom al op autofora sinds dat Wouter nog wokaa heette ;)
Leuk speelgoed, vind die lap time maar niks met dat verkeer, ze hadden beter met identieke wagens geracet.
Hé Michael Schumacher met een staart!
Leuke meid die Sabine

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).