Vier dit jaar Kerst met twee Rolls-Royce Dawns

Auteur: , 9 Reacties

Only in 'Murica.

Vier dit jaar Kerst met twee Rolls-Royce Dawns

Het is kerst. Of nou ja, voor sommigen dan. In de echte wereld zijn we de helft van oktober pas net gepasseerd, maar bij de Amerikaanse luxe warenhuisketen Neiman Marcus zijn ze er al helemaal klaar voor. Deze naam zal niet direct een belletje doen rinkelen, maar op het gebied van auto’s zijn ze allesbehalve onbekend. Na een lachwekkend dure speelgoed racebaan, een Ghibli en een gruwelijk dikke Mustang, is het nu tijd voor een tweetal Rolls-Royce’s om de mensheid te verblijden.

Omdat het straffe winterse weer niet al te lief is voor diegenen in cabrio’s, gaf Neiman Marcus de Bespoke-afdeling van Rolls-Royce de opdracht om beide wagens in een Mediterraanse klederdracht te hijsen. Als gevolg pikt de ene Dawn inspiratie van het Comomeer, terwijl de andere juist de vibes van Saint-Tropez dient uit te stralen. De Comomeer uitvoering heeft blauwe lak en een zilveren motorkap, met aan de binnenkant geborsteld aluminum en zwart en grijs leer. De Saint-Tropez uitvoering heeft eveneens een zilveren motorkap, maar is oranje. Het leer is crêmekleurig, en er is geen gebruik gemaakt van aluminium, maar hout van Canadel.

Neiman Marcus biedt in hun catalogus slechts 20 exemplaren aan. Mocht je er een cadeau willen doen, reken dan op een aardig bedrag. De Como uitvoering kost $439,625 en de Saint-Tropez uitvoering is met $445,750 een paar koppen duurder. Koop je ze, zoals de advertentie vraagt, als een ‘setje’, dan betaal je $885.375. Moet je nog wel even met je partner vechten om te beslissen wie welk beestje mag besturen.9 reacties

Zijn er niet iets meer foto’s. Nu weet ik nog niet of ik er 1 moet bestellen, ja of nee.
@branko: Ik vrees met grote vrezen dat jij en ik niet tot het clientèle behoort van Neiman om in aanmerking te kunnen komen van hun jaarlijkse kerstcatalogus voor de betere foteau’s We zullen het eerder moeten doen met the greatest hits van Bennie Nijman.
@branko: ja hoor! kijk op mijn Facebookpagina Speed Spots! ik heb de Saint-Tropez versie al gespot een eind geleden. is eigendom van het zo goed als chicste hotel daar. (Le Byblos)
Krijg je niet eens een beetje korting als je de twee versies tegelijk koopt ? Tsskkk, wat een krentenkakkerTs bij Neiman Marcus . . .
Yo mensen pas op voor Rolls Royce!! Laatst wou ik eentje gaan halen en toen wou de dealer eerst doekoe hebben en wou die aan me bankrekening en zo! Dus ik wou het eerst negeren want ik wou de sfeer niet verpesten en ik wou gewoon die Rolls Royce maar toen werd ie heel erg opdringerig en zo en toen heb ik gezegd van flikker op douw die Rolls maar in je kont want je moet respect hebben vriend!! Dus mensen… weet waar je aan begint en blijf sterk!! #metoo
@e36thuglife: #metoo moest lachen.
De echte grapjas rijdt natuurlijk de Saint Tropez versie rond het Como meer en andersom.
Zou dat het probleem met het Nederlands mannen voetbalelftal >18 zijn? Dat ze teveel feesten in Saint-Tropez?
Met zo’n monsterkorting wordt een setje wel heel aantrekkelijk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).