Villa in Breda van autoliefhebber kent smakelijke garage

Auteur: , 17 Reacties

Deze garage is groot genoeg om kleinschalige basketball wedstrijden te organiseren.

Een moderne villa in de provincie waar men ’s avonds nog net even een uurtje langer doorgaat met het drinken van een pilsje. Deze woning staat te koop in Breda en momenteel huist er een petrolhead die weinig lijkt te hebben met modern spul, maar een liefde heeft voor klassiekers en youngtimers.

De woning beschikt over zeven kamers en drie badkamers, maar het echte feest begeeft zich onder de begane grond. Er is namelijk een grote parkeerkelder waar in totaal negen auto’s geparkeerd kunnen worden. De eigenaar heeft er meerdere BMW’s, een oude Kever en een Peugeot 106 staan. Laatstgenoemde is winnaar van het rijtje, want ondergetekende heeft exact zo’n 106 in een dergelijke specificatie *high five*. Kudo’s voor de lezer die de auto (voor de kijkers) rechts naast de Kever herkent. Er is een keukenblok met roestvrijstalen spoelbak en de roldeur is elektrisch. Daarnaast is er een aparte loopdeur aanwezig.

Naast de parkeerkelder zijn er buiten ook nog twee parkeerplaatsen beschikbaar. De woning staat te koop voor 1.695.000 op Funda.

Met dank aan iedereen voor de tips!17 reacties

Basketbal wedstrijd voor lilliputters?
@bakker: hoebedoelu? Snappumniet.
Evenmin on topic: op AB zou het gebruik van het woord ‘ondergetekende’ verboden moeten worden want de auteur van het verhaal staat altijd boven het verhaal genoemd, niet eronder.

OnTopic: ik houd meer van oude huizen maar deze is wel OK. Behalve de manier waarop die verwarming in de woonkamer tegen de muur is aangepleurd.
@ghengiskhan: dat is een hele dikke afknapper
@ghengiskhan: inderdaad, beide geen porem, garage kun je wel iets gaafs van maken
Is het niet een eerste generatie 911 of een 912 die naast de kever staat?
Een NSU Prinz?
Waarom geen ‘Trabi’? Beetje flexibel gedacht nav foto/schilderij in de hal met een rij Trabantjes.
De buitenkant van die keet ziet eruit als een douanegebouw uit de Sovjet-tijd, maar van binnen vind ik het nog best mooi. Garage is lekker gevuld.
Autobianchi Panoramica?
Hebben we deze niet al vaker langs zien komen hier op ab?
Die 1602 staat te koop. Ook op de advertentie foto’s is die verstopte auto niet te zien https://www.autotrack.nl/tweedehands/bmw/1602/41116938
Is het misschien een 2002 touring? Als de eigenaar BMW fan is moeten we het misschien in dat straatje zoeken
Of misschien een 504?
Sjezus, is die Polenvilla eindelijk af? Dat gebouw heeft bijna 10 jaar (letterlijk) onder water gestaan, half afgebouwd, in verband met een conflict tussen de aannemer en opdrachtgever. Uiteindelijk de aannemer failliet en een eigenaar met lege handen. Ik zou daar eerst een jaar lang vochtvreters in de kelder zetten.
Van binnen is het best mooi en die garage is natuurlijk ook lekker maar de buitenkant…..hoe kan je toch voor zoveel geld zo’n lilluk hok neerzetten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).