Vin Diesel krijgt krachtig cadeautje voor zijn verjaardag

Auteur: , 22 Reacties

Met 1.650 pk kun je dat wel zeggen, toch?

Je kent wel die uitdrukking ‘wat geef je iemand die alles al heeft’. Vin Diesel is zo’n guy voor wie dat op het oog ook geldt. Een leuk gezin, een lucratieve filmcarrière, beef met de Rots, wat wil je nog meer? Toch wisten de collegae van Vin de oude brulboei even stil te krijgen met het cadeautje dat ze bedacht hadden voor diens 52ste verjaardag.

In het bijzijn van de FF9-crew werd Vin namelijk de sleutels toegeworpen van ‘de Tantrum‘, een creatie van SpeedKore die in 2017 gebouwd werd voor de SEMA show. De Tantrum baseert op een Charger uit de jaren ’70, wat natuurlijk bekend materiaal is voor Diesel. Het is namelijk het vervoer van diens personage Dominic Toretto in de Fast & Furious filmreeks.

De Tantrum is echter een restomod, met een dubbelgeblazen 9.0 liter(!) grote V8 onder de kap. De motor was eigenlijk bedoeld voor een boot. Hij loopt overigens wel gewoon op benzine, niet op diesel.

In dezer dagen kan je er blind op varen dat iemand een dergelijk momentje vastlegd op camera. Ook dit keer is dat weer het geval. Door de stereotype PR heen lijkt Vin toch een beetje geraakt te zijn door het cadeautje en ook veel te weten over de auto. Ik was eerst sceptisch omdat het een acteur betreft, maar toen herinnerde ik me The Pacifier. Iets anders dan het actiegenre is niet echt Vins ding. Dus misschien is het wel echt? Check het hieronder en oordeel zelf.22 reacties

Sinister ding. Maar zie het liever iets klassieker. 1 keer flink gas geven en de vonken vliegen van het asfalt, dat dunne rubber is zo weg
Heerlijk!
Gaaf ding!
Ik ken Tantrum alleen uit HIMYM. Tantrum!!111!
Gave wagen. Heerlijk!
Super gaaf apparaat!
Staat in ieder geval beter op zn pootjes dan Vin Diesel. Die lijkt nogal wat toe-in te hebben.
Wat een fantastische kerel blijft het!
Ik vind deze nog gaver: https://youtu.be/2l5tL1xLc40
Wat me het meest verbaast is dat deze regisseur op 1:20 zegt: “…we’re making indie movies…”.
Fast & Furious? Indie?
Hoe ver van de wereld is deze knaap?!
@okdoei: Als ik het goed verstaan heb zegt hij “we were”
Ovdrreacted
Wat een apparaat :0 ooit kwam ik onder de indruk van een 800pk skyline.. en dacht dat het echt het Max haalbare was. Blijkbaar niet… maar dit is wel een hele vette verschijning.
Potverdorie zeg, dat zijn ook joekels van remschijven. Een van die zeldzame keren dat de velgmaat verantwoord is. Verder bijzonder vette bak. Gezond jaloers op Vin’s verjaardagscadeau :-)
Goeie acteur. 😂 🤣
@yaapiyo: Hij loopt overigens wel gewoon op benzine, niet op diesel 😂
Een toepasselijk cadeautje dacht ik zo. En ja, Vin Diesel is niet de allerbeste acteur aller tijden, een de FF franchise is ook zeker niet Oscar waardig, maar laten we eerlijk zijn, het is best vermakelijk!
@dutchdriftking: Vin Diesel is wel degelijk de allerbeste acteur ter wereld. Als je hem privé leert kennen kom je er achter dat het een zeer erudiete en eloquent heer is met een prachtig rasta kapsel.
Even off-topic, ben ik de enigste die de F&F film’s echt slechte films vindt?
@rikv99: bij lange na niet de enige maar wel de enigste.
@rikv99: weet niet of je enig bent, maar als ’t gaat om die filmreeks… Nee… Nooit veel aan gevonden. Doe mij maar gewoon Ronin en zo.
Euhh… als er één auto zou zijn die de beste man achter Paul Walker aan kan sturen, is het deze wel. 🤔
@nout: Goed punt. Hopen dat hij een beetje kan rijden dan he

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).