Volkswagen geeft T-Roc een sportieve jas

Auteur: , 15 Reacties

Wel zo hip, natuurlijk.

Helemaal hip anno nu: een compacte crossover. Eveneens helemaal hip: een S/AMG/ST-‘Line’ sportpakket. Dus als je helemaal prima-de-luxe wil voorkomen rijden dan is een combinatie natuurlijk het summum. Volkswagen doet het gewoon door de splinternieuwe T-Roc nu ook aan te bieden als ‘R-Line’. Ben je helemaal het mannetje (m/v) op de parking bij de bowlingbaan.

De T-Roc R-Line (lekkere naam om uit te spreken als je een piraat bent) smoelt net even wat lekkerder dan de gewone T-Roc. In dit geval komt het ook door de citrusgeel lakkleur. Kies je voor het R-Line exterieurpakket dan krijg je kekke 18″ velgen (19″ is optioneel), dikke ‘sport’-bumpers, wat zwarte accenten, R-Line badges en donkere LED-achterlichten.

Daarnaast kun je ook kiezen voor het R-Line interieurpakket. Dan wordt je verwend met items als pedalen in edelstaal (echt waar!), speciale matten, zwarte hemelbekleding, R-Line logo’s en versnellingspookhoes met contrasterende stiknaad. Het sportstuurwiel is in heus leder bekleed. Dat is samen met de poolknop het enige echte leder. Want de armleuningen, gedeelte van de zittingen en middenarmsteun zijn uitgevoerd in lederlook. Toe maar.

Prijzen zijn vooralsnog niet bekend. De T-Roc staat in de showrooms in december van 2017. De T-Roc R-Line is komt waarschijnlijk rond april 2018.15 reacties

Wat een onzinnig overgedesignde auto.. Waar zijn de dagen van de Golf IV…

https://s26.postimg.org/szi29831l/Volkswagen-_Golf_GTI_25th_Anniversary-2001-1600-0.jpg
@jochempie: God wat mis het minimalistische design van de vroege 2000’s. De huidige generatie auto’s zal waarschijnlijk nog slechter oud worden dan auto’s uit de vroege jaren ’90.
@jochempie: Er staat er hier nog steeds eentje, een 1.6SR, voor de deur. Niet de meest spannende uitvoering, maar nog altijd betrouwbaar. En ja, de Golf I en de IV hebben mijn voorkeur.
@Jochempie: sinds de Golf III is het janken met de pet op. De Golf I en II waren nog leuk, daarna is het snel bergafwaarts gegaan.
Zo zo, dat is het vermelden wel waard. De cirkel is rond
Leder look? Zelfs bij de Scapino word je dan uitgelachen. En de stiksels. En badges. Super toll
lelijk hok, rijmt op T-roc. Ook echt een in- en in- trieste naam voor een vompacte fwd compact crossover…
Ik heb het idee dat ome @willeme niet bijster enthousiast is over dit hok..
via Android app
Moet dit?
De voorzijde van de auto doet mij erg denken aan de Ford Edge (die ik wel mooi vind)
Het moet toch echt niet gekker worden bij Volkswagen… Bijna niet te geloven dit…

Komen ze ineens nog met mooie modellen ook nog. Eerst de Arteon, nu deze T-roc… Ziet er zeker niet verkeerd uit, integendeel. Zelfs wel een klein beetje chique voor een auto in dit segment…

Nu maken twee zwaluwen nog geen zomer, maar met als de Arteon en T-roc een voorbode zijn van wat er nog komen gaat zijn ze op de goede weg terug…
@moveyourmind: ik vind dit ook gewoon een leuk ding, kan niet anders zeggen
Dit is zowaar een best leuke auto. Volstrekt overbodig om nu nog een Audi te kopen als je ook dit kunt hebben voor minder.
Wel geslaagd, net als het r-line pakketje op de tiguan.
Can’t unsee Audi logo’s op de T-roc

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).