Voor zo’n 20 euro een nieuwe Mustang Shelby GT350R!

Auteur: , 20 Reacties

Klinkt goed!

Voor zo'n 20 euro een nieuwe Mustang Shelby GT350R!

In Nederland kennen we dit soort raffles niet, maar in de Verenigde Staten zijn jaarlijks meerdere van dit soort acties te vinden. Ook later dit jaar zal er weer zo’n event plaats. De Shelby American Collection verloot door middel van een raffle een gloednieuwe Mustang Shelby GT350R.

Voor zo'n 20 euro een nieuwe Mustang Shelby GT350R!

Om deel te nemen aan de raffle dient men een ticket te kopen voor 25 dollar, omgerekend 22 euro. De Shelby American Collection is een non-profit organisatie en het geld gaat naar het Shelby American Historic Automobile Museum in Boulder, Colorado. Door middel van dit soort initiatieven kan een klassiek museum zoals die in Boulder in leven worden gehouden. Voor die 25 dollar krijg je drie tickets. Het is ook mogelijk om meer te doneren. Met een donatie van 100 dollar krijg je 16 tickets en met een donatie van 1.500 dollar krijg je 310 tickets. Het maximale deelnemende bedrag is 2.500 dollar voor 525 tickets.

Voor zo'n 20 euro een nieuwe Mustang Shelby GT350R!

De te winnen Mustang Shelby GT350R betreft een Performance Blue exemplaar met het Technology Package en carbon wielen. Onder de kap een 5.2-liter grote V8, goed voor dik meer dan 500 pk en 581 Nm koppel. Dit alles gekoppeld aan een handbak met zes verzetten.

De trekking is op 31 augustus. De brute machine winnen en naar Nederland brengen gaat je overigens iets meer dan 20 euro kosten, maar dat mag de pret niet drukken. De dame op foto krijg je er overigens niet bij.

Voor zo'n 20 euro een nieuwe Mustang Shelby GT350R!20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
In het VK heb je BOTB, daar kan je echt voor zo’n beetje elke auto een raffle kopen voor circa €5,- gemiddeld. Worden ook allemaal verloot, echt de gekste modellen ertussen.
@ghost: Kende het niet dus even gezoekeld. Staan idd een paar pareltjes tussen. Naast de gewone moderne leukerds, ook een paar “okkazies” zoals R34, Escort Cosworth, RS2000, Quattro, RX7, etc…

Bijzonder…
@Esprit_de_Flandre: jup, klopt. Vroeger deden ze dat met name op Engelse luchthavens, inmiddels is het veel groter. Oprecht wel leuk, speel liever voor een 10tje per maand aan zoiets mee dan aan de Staatsloterij.
@ghost: @Esprit_de_Flandre: Uhm.. heb daar ook al meermaals berichten van gehad in m’n Instagram en bijna geld aan gegeven tot ik het ff van naderbij bekeek. Sorry, maar dat is de grootste afzetterij. Het is een beetje zoals een lotto ticket met als extra een schiftingsvraag. Niet fake, maar eerlijk is anders en niet echt wat je verwacht dus.. Kijk maar ff op YouTube hoe het in z’n werk gaat. Search: Botb scam. Er zijn genoeg filmpjes. Je koopt eerst het ticket van je droomauto en moet daarna zogenaamd een voorspelling doen op welke pixels de (voet)bal valt of de voetballer raakt op je scherm. Dan is er een team van 6 juryleden die het 100% met elkaar eens moeten zijn of jij het juist hebt voorspelt. En de zogenaamde winnaars? Promotie voor hun lotto? Oordeel zelf..
@flyerbunch: precies daarom mag het waarschijnlijk niet in Nederland. Want hier noemen we dat oplichting.
@flyerbunch: Wees gerust, ben niet van plan om mee te doen. Ben gewoon aangenaam verrast door de autokeuze, vooral de oudjes…
@flyerbunch: Er is dus ook een Nederlandse “winnaar” tussen van een Alfa Giulia QV. Omdat ik graag wilde verifiëren of het spel nu echt of nep was, heb ik op meerdere manieren geprobeerd contact te krijgen met desbetreffende heer maar: geen reactie. Betwijfel of hij überhaupt bestaat..
En als je hem gewonnen hebt mag je daarna de belasting aftikken. You get a car, and you get a car, and you get a car!
Ah, loterij, belasting voor de dommen…

Maar op zich geen slecht idee voor een fundraiser voor een museum.

Alleen zal ik weer walgen van het breed uitgesmeerd gesprekje met de winnaar: “AW MY GAWD!!1!!”
Als je dit wint moet je volgens mij nog kanslozespelbelasting betalen. Gaan ze de NL prijs op basis van de uitstoot berekenen. En daar mag je dan nog even 30.1% van aftikken. Tel daarbij shippingkosten, plus de daadwerkelijke CO2 tax die nog niet is afgedragen bij het importeren op, plus nog de btw omdat de auto nieuw is. Ze lachen zich dood daar op het belastingkantoor: je hebt een auto gewonnen, maar eerst ff uitgaande van de prijs van mustang (123.000) zal sit apparaat in NL wel 150.000 euro kosten.
Kansspelbelasting: 45.000
De BPM bij import: ook ongeveer 45.000 en dan nog de btw omdat ie nieuw is: 30.000.
En uiteraard nog de shippingskosten: 5000 (gokje).
@por100: Ah, ALS je ‘m toch zou winnen, boek even een vlucht naar de US en haal ‘m zelf op. Maak er dan een roadtrip mee van een maand of twee. En verkoop ‘m op de parking van de luchthaven net voor je terugvlucht.

Of beter nog, verloot dat ding als je vertrekt. Heeft toch maar 22 euro gekost.
@esprit_de_flandre: dat is een goeie ja. Je zou ook een ‘gap year’ kunnen nemen en een jaar in VS gaan wonen. Als je dan terug komt na een jaar mag je auto als inboedel meenemen.
@por100: Betaal je nog steeds BPM naar ratio …
Sponsor loterij artikel?
Leuke meid. Goede uitstraling ook 👍🏼
Die dame is echt raar naast de auto geshopt
Mooi dat carbon wielen wat meer mainstream worden
Die dame wil ik er niet eens bij.
Leuke loterij!
De brute machine winnen en naar Nederland halen gaat je iets meer dan 20 euro kosten ja duhh. Nederland is deze auto niet eens waard, dit kleine kikkerlandje. Een keer gas geven en je bent Nederland alweer uit met deze auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).