Waarom ‘DC’ vandaag de interviews deed na de race

Auteur: , 17 Reacties

Popcorn!

Merc

David Coulthard trotseerde zojuist na de F1 race van vandaag (verslag) weer en wind om de top-3 finisher wat zachte vragen voor te schotelen. Maar eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat Coulthard deze taak op zich nam dit weekend. RTL-verslaggever Nico Rosberg was daarvoor namelijk aanvankelijk de aangewezen man, net als in Monaco.

De Duitser was eerder stil over deze kwestie, maar laat nu aan Bild weten dat Lewis Hamilton bezwaar heeft gemaakt tegen Rosbergs nieuwe rol als interviewer na F1-races. Zoals bekend groeiden Rosberg en Hamilton min of meer samen op bij de opleidingsteams van McLaren en Mercedes, maar kwam er een eind aan hun ‘vriendschap‘ door de keiharde tweestrijd die de twee voerden bij Mercedes.

Dramakoning Lewis zou er kennelijk nog steeds zo salty over zijn, dat hij notoir petgooier Rosberg belemmert zijn nieuwe baan uit te voeren. Je zou nog kunnen denken dat ROS nonsens de wereld inslingert om zijn oude frenemy zwart te maken, maar het lijkt er toch op dat hij de waarheid spreekt. De FIA heeft namelijk bevestigd dat Coulthard Rosbergs plaats ingenomen heeft nadat ‘een coureur’ bezwaar heeft gemaakt tegen de aanwezigheid van de laatste op het podium. Man man man…17 reacties

Waarom heeft een coureur hier überhaupt iets over te zeggen?
@zelfbenoemdingenieur: Hamilton zit nogal vaak op het podium. En dan wil je niet dat hij flauw gaat doen tijdens de interviews.

Mja, Hamilton komt sowieso over als een dweil dus wie is hier verbaasd over.
@zelfbenoemdingenieur: Ik vind het ook een beetje kinderachtig, maar hij heeft natuurlijk alleen bezwaar gemaakt tegenover deze beslissing wat zijn goed recht is denk ik. Dat iemand hiermee akkoord is gegaan is pas echt dom.
@zelfbenoemdingenieur:

Zo, zo, wie zegt dat Rosberg tegen Bild (dé boulevard krant van Duitsland) gezegd zou hebben dat dit zo is. Is het dan waar?

Zodra de FIA een en ander publiceert dan wil ik het misschien geloven.

Dit is gewoon in de BRD te makkelijk om te stoken tussen HAM en ROS.

#fakenews
Mooi om te zien, miljoenen binnenslepen maar uiteindelijk blijven het toch tokkies in hart en nieren.
Wat een calimero gedrag zeg.. man man man
Jemig, wat laat je je dan kennen zeg. Als Liberty Media ennof FIA ook trouwens. Gewoon niet toegeven en Hamilton straffen als hij zich dan misdraagt. Stampvoetende peuters nooit hun zin geven…
@Dizono: nope, maar dat is in de praktijk lastiger dan de theorie. (Weet ik inmiddels door zo’n stampende peutert in huis)
@crosscabouter: Maar de peuter voert zo’n act op omdat het merkt dat het werkt.
Dat heb ik zelf ook mee gemaakt, vaak stoppen ze even om te kijken of er al reactie komt. Zo nee gaan ze door, zo ja dan hebben ze vaak hun zin.
Als ze merken dat het geen effect heeft hebben ze het echt snel afgeleerd.
@ronnys: helemaal mee eens. Maar consequent blijven is imo dè uitdaging voor ouders naar het onafhankelijk worden van kinderen.
Haha wat een sneuheid. Zou juist reden zijn om Rosberg een paar races meer te laten doen… Die huilboy moet maar gewoon meespelen.
frenemy, in wat voor wereld leven we tegenwoordig?
F1GP of GTST?! Het is nagenoeg hetzelfde.
Juist toch leuk voor Ham. Elke keer dat je op het podium staat kun je het er weer even bij ROS inpeperen…
A gossie. De arme rapper heeft moeite met zijn verleden..
Ik geloof er niks van. Rosberg stond gewoon in de pitbox van Mercedes tijdens het weekend
@paginl: Maar dat hoeft niet te betekenen dat Ham en Ros elkaar ook tegen komen/spreken tijdens het weekend!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).