Wat je hebt gemist op onze andere sites [w38y2013]

Auteur: , 20 Reacties

Met extraveel aandacht voor iOS 7 en GTA V.

iPhone irritaties

Yep, bij onze techburen van Apparata zijn afgelopen weken maar 2 dingen van belang: hoe krijg ik mn leven op de rails met dat fucking irritante iOS 7? En hoe vind ik zoveel mogelijk informatie over GTA V? Welnu, we geven je een kort overzicht.

We beginnen met iOS. De enige belangrijke recensie over iOS7 vind je HIER, daarnaast kun je jezelf informeren over tien verborgen features in iOS7 en tien irritaties in iOS7 (en hoe ze te fixen). Kotsmisselijk van dat OS? Dat kan, check de symptomen in dit artikel.

Nieuwe iFeun nodig? De iPhone 5c en iPhone 5s zijn uit, mocht je het gemist hebben. Apple verkocht 9 miljoen units in drie dagen, bam! Inclusief vingerafdrukherkenning, maar ook tepelherkenning werkt!

Verder met GTA, het spel dat 1 miljard dollar ophaalde in slechts drie dagen. Bizar! Speciaal daarom hebben we drie video’s op een rij gezet die je niet mag missen. Heb je het spel al uitgespeeld? Dan kun je binnenkort verder FIFA 14, of met de nieuwe Carmageddon? (2014)

Ander nieuws: CTRl-ALT-DELETE was een fout, zo zegt Bill Gates. Een goedkope smartphone van de HEMA? Dit is em! Alles weten over de nieuwe iPad 5? Check het.

Tot slot het groene nieuws van afgelopen dagen. Jaguar bouwt een nieuw R&D centrum en wil daar nieuwe technologieën voor elektrische auto’s en connectiviteit ontwikkelen. Handig, want elk jaar kunnen er wereldwijd 3 miljoen levens worden gespaard als emissies drastisch worden teruggedrongen. Maar let op, we zijn afhankelijk van China. In Noorwegen zijn ze echter al om, daar is de Tesla Model S de bestverkochte auto!20 reacties

Ik mis het weekelijkse top tien reacties van de week artikel?
@gop1: Ik niet, blij dat ze daar mee gestopt zijn.
Helaas zijn de plusjesjagers daarmee niet verdwenen, maar je kunt niet alles hebben.
@gop1: goed idee, we zullen em weer eens proberen te posten!
@autoblogger: verzoekje foto vd maand? Was altijd mooi! Of ben ik te snel en is dat nog geen maand geleden?
@jweelden: je bent te snel!
@autoblogger: mijn excuus. Waar ik me op verheug duurt altijd lang (a)
@autoblogger: die missen wij zeker
@autoblogger: ik heb het idee dat die awards de strijd om te scoren onder sommige reaguurders vergroot, wat soms ten koste gaat van een inhoudelijke comment.
@SCscreamGT2: klopt, dat is ook een puntje..
@SCscreamGT2: @autoblogger:
Daar heb je helemaal gelijk in, van mij mag het ook weg blijven.
Een grapje is leuk, maar ik vind bijzonder irritant als mensen enkel en alleen reacties gaan plaatsen om plusjes te vangen.
@autoblogger:

Laat de captioncontest maar weer eens terugkomen, dat was af en toe echt hilarisch.
Jullie zijn lekker bezig met Apparata! Leuke site met een goede formule. :)
@SCscreamGT2: thanks!
Verkopen goed die Tesla,s zeg.
@Autoblog: Vind dit wel erg opvallend. Lijkt me dat de verwachte traffic op de gadget site wat lager uitvalt dan jullie hadden/hebben? Zie hier wel heul veul doorverwijzingen er naar toe… Hou het lekker bij Autoblog.
@joejojo2012: lol, de traffic gaat supergoed. Boven verwachting. Maar het zou raar zijn als we het niet onder de aandacht zouden brengen toch? Daar is dit artikel voor.
@autoblogger: Ok, gelukkig maar dat ik het bij het foute eind heb :) Moet wel geld opleveren natuurlijk en als je dan goede traffic hebt, dan zal dat wel de juiste adverteerders aantrekken.

OT: Ben wel beetje jaloers op jullie private network… ;) Ga zo door!
Ik vind Apparata een erg fijne site. Alleen doet de app het al een paar dagen niet. Hoe kan dat?
Heb GTA net uitgespeeld.. kan niet wachten tot de online modus uitkomt..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).