Welke supercar is hier tegen de muur beland?

Auteur: , 12 Reacties

Tip: het is een Amerikaan.

Corvette

Het is nog steeds wennen: een Corvette met de motor achterin. Als de auto ook nog eens onder de sneeuw zit en de foto niet al te scherp is, zou het net zo goed een Ferrari of McLaren kunnen zijn.

Maar goed, wat is er gebeurd? Het precieze verhaal is nog niet bekend, dus we zullen het even moeten doen met deze ene foto van een toevallige voorbijganger in Detroit. Aangezien leveringen nog niet begonnen zijn, gaat het nog om een pre-productie exemplaar. Wellicht wilden de Amerikanen de auto eens aan een proef onderwerpen onder winterse omstandigheden. Hoe dan ook, het ritje is niet goed geΓ«indigd.

Aangezien het nog vrij vroeg is voor sneeuwval, is het mogelijk dat de Corvette nog niet van de juiste banden was voorzien voor deze omstandigheden. Maar ook als er al wel winterbanden onder zaten, zit met 490 pk op de achterwielen een ongeluk in een heel klein hoekje onder deze omstandigheden.

Wat de schade is, geeft de aardappelfoto niet prijs. Het is niet eens te zien of de β€˜Vette’ ΓΌberhaupt de muur heeft gekust, maar het lijkt er veel op. Heel erg hard is het in ieder geval niet gegaan. In augustus was dat echter wel het geval, toen een blauw exemplaar een behoorlijk stevige klapper maakte. Dat was voor zover bekend de eerste crash van de kersverse C8. Toen lag het niet aan de weersomstandigheden, want die crash vond plaats op zonnige zomerdag in California.

Voordat de productie goed en wel begonnen, is het nu dus al minstens twee keer mis gegaan. Het wachten is op de volgende die de Amerikaan niet in bedwang weet te houden.12 reacties

Lijkt zo allemaal nog wel mee te vallen toch?
Bestuurder zit volgens mij nog steeds te appen.
Een nieuwe blogger?
@toyotafortuner: Jazeker! Mijn eerste artikelen waren nog gepost onder Ruben’s naam, maar nu is mijn eigen account geactiveerd, dus dit is inderdaad de eerste keer dat je mijn naam voorbij ziet komen.
@machielvdd: Welkom!! Veel plezier met schrijven over de belangrijkste bijzaak van het leven…
@crosscabouter: Dank! Dat komt wel goed!
ik heb het liedje ook wel eens gehoord van “Put Your Hands Up for Detroit” Het komt wel heel dichtbij zo!
Zo zit de motor in ieder geval weer aan de goede kant.
7,5 miljard mensen, 2 miljard daarvan heeft de mogenlijkheid een fortuin op te bouwen. 1% daarvan is daadwerkelijk miljonair of hoger, weer 20% hiervan heeft een of meerdere snelle autos. Ik ga er vanuit dat ongeveer 1% van de autos in een ongeval beland. Angezien we in een tijdperk can foto en film leven zeg ik dat 50% van deze auto’s gefotografeerd of gefilmd word.

Dit komt er op neer dat per dag 54.7 artiekelen met crashes als dit gepost kunnen worden.
@dampu020: πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
@dampu020: weer druk op de zaak vandaag?
Vette Cor!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).