Wouter, Tom Coronel & Nyck de Vries op Nürburgring circuit

Branded content, 24 Reacties

Het prachtige GP-circuit in de Duitse Eifel was het decor voor een uitdagende challenge.

Wouter, Tom en Nyck op de Nürburgring GP

Vorige week kon je zien hoe de mannen van StukTV de strijd aangingen met Tom Coronel, Nyck de Vries en onze Wouter. In een simulatie setup met een PlayStation 4 en Gran Turismo Sport vond de strijd plaats. De deelnemers vochten om de snelste rondetijd op de Nürburgring GP in een BMW M4.

Toen deze challenge erop zat, besloten de mannen richting Duitsland te vertrekken. In dit tweede deel zien we hoe dat is verlopen. Ze moesten op de echte Nürburgring rijden en zo werden de
rondetijden wederom met elkaar vergeleken. Aangezien de mannen van StukTV wat tijd hadden goed te maken, mochten zij plaatsnemen in een Posche 911 GT3 RS. Wouter, Tom en Nyck namen plaats in een Renault Clio RS. Twee auto’s die ook speelbaar zijn in de game. De video laat goed zien hoe realistisch Gran Turismo Sport daadwerkelijk is. In totaal zijn er meer dan 150 voertuigen beschikbaar, maar dat aantal wordt in de toekomst nog verder uitgebreid middels downloadbare content.

Check het tweede deel van de challenge hieronder!24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
“Een race-Clio”. Zeker Tom, een race-Clio. Maar he, wel mooie muts heb je op!
Maar leuk om te zien dat Nyck de Vries gewoon een lekkere tijd neer heeft gezet met de Clio. Een echte Sneeker, dat zie je meteen!
@viezefreddyw: moaie minsken dy’t frieze
@lekkaah: Vooral de Sneekers. Binne gewoan moai folk no?!
@viezefreddyw: Me ouweheer noemt ’t altijd Snitch ;p
@lekkaah: Hahaha! Dien ouweheer het ut net su op Sneekers, hek wol inne gaatn!
@lekkaah: Dit mag je ook niet doorvertellen zoon.
@viezefreddyw: Kist der ek oldermachtig moai fiskje jer! Aldus Nino Schaap de fisker ut Snits op Skerjon klompen :P
@gertjano: D’r binne een hoop gouden plakjes in Snits no!
Lekker voorbereid daar. Heb je voor het eerst (toch) Porsche’s in Gran Turismo (zelfs een 911 GT3 RS), rijden ze in het eerste filmpje met een BMW (m2 niet?). Lekker vergelijkbaar.
@gregorius: Dit dus. Waarom niet virtueel en in het echt dezelfde auto? Pas dan heb je een goed vergelijk.
@breinstein: Ik denk dat het zo niet zo realistisch was als gehoopt; uiteindelijk blijft dit gewoon een advertorial he ….
@gregorius: Nope was een m3 of m4
Mijn zoontje heeft gisteren GT gekregen. Vanavond eens wedstrijdje spelen. De eerste week kan ik het nog halen tot hij de knopjes beter beheerst………
@ericc: Leuk! Ik vind het best een leuk spel. Voor de gein heb ik er een stuurtje (Logitech G29) en een playseat bijgekocht. Dat maakt het echt heel leuk om te doen. Een aanrader.
@viezefreddyw: Koop voor je eigen lol ook assetto corsa of pc2.
@fmgarcia: Assetto Corsa heb ik niet. Project Cars 2 wel maar die heb ik nog niet veel gespeeld. Ben eerst met GT Sport begonnen.
@viezefreddyw: Ik heb t precies andersom gedaan. Heb al veel langer project cars 1 en sinds kort project cars 2. Daar kan ik ondertussen met mijn stuur goed mee overweg. Daarna gt sport geprobeerd, maar die viel mij sterk tegen. Ik vond qua stuurgevoel project cars 2 superieur aan gt sport en je hebt echt een enorm scala aan circuits meer. Dus ik ben wel benieuwd naar jou ervaring nu het andersom doet..
@srthellcat: Ik kan daar nog niets over zeggen. Het enige wat ik gedaan heb met Project Cars 2 is het installeren. Ben eerst begonnen met GT Sport. Bevalt mij prima, ik heb nooit echt hoge eisen aan een spel ofzo. Vind het gewoon leuk om te spelen. Zal binnenkort met Project Cars 2 beginnen.
@viezefreddyw: Ik krijg juist de indruk dat het bij jou meer gaat om de beleving en authenticiteit dan het competitieve gedeelte. Denk dat je online momenteel meer lol beleefd aan GT sport dan project cars, maar voor je geluidjes zoals piepjes kraakjes of backfire moet je die andere 2 hebben. Denk dat ik me ook met de crew2 zal gaan vermaken. Lekker cruisen met wat gasten door de VS!
@fmgarcia: Klopt inderdaad. Online heb ik het nog niet gespeeld, ik zal eens kijken of het me daar een beetje bevalt. Vast wel. Vooralsnog heb ik plezier met offline GT Sport spelen. En een beetje Call of Duty natuurlijk.
Ik had wel verwacht dat ze op ze minst weer in een M3 zouden gaan rijden. Was wel logischer geweest. Dan kun je tenminste echt zien hoe veel het spel afwijkt van de realiteit.
Volgens mij had Wouter echt een flinke kater!?
Ik dacht even nat het zien van de foto. Hey een nieuwe New Kids turbo ….
sow, die Wouter, dat valt me dan toch weer vies tegen. Maar jeh, driften is ook wat anders dan de Nürburgring rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).