YouTube-babe kan niet wachten op Tesla pickup

Auteur: , 23 Reacties

Dus gaat ze zelf aan de slag.

Model 3 pickup

Wen er maar aan: binnenkort gaat Tesla ook de markt der pickups veroveren. Volledig elektrisch gaan zij voortborduren op het succes van de Ford F-150. Tesla’s productie mag dan wel lekker in de lift zitten, het zal niet voor een jaar of drie zijn dat de pickup daadwerkelijk voor je deur staat. Voor sommigen duurt dat wachten veel te lang. YouTuber en klusser Simone Giertz bijvoorbeeld. De Zweedse bezit een Model 3, maar wil graag de pickup. En geduld lijkt ze ook niet te hebben.

Aan het ene aspect, klusser, heeft Giertz zelf wat. Door te gaan zagen in haar Model 3 bouwt ze zelf een pickup. En warempel: het is haar nog gelukt ook. Haar Model 3 heeft nu daadwerkelijk een laadbak en geen achterbank meer. Het andere aspect, YouTuber, komt ons weer goed uit, want dan kunnen we zien hoe de vrouwelijke Willie Wortel het heeft gedaan.

Wat wel knap is aan de creatie is dat alleen een stuk van het dak is afgezaagd. De achterkant, waar de laadvloer nu ligt, heeft nog de originele Tesla-achterlichten, spatborden en zelfs de originele achterklep. Bij een nadere inspectie kunnen we zien dat voor de achterruit, de afsluiting tussen de laadvloer en het bestuurdersgedeelte, een nieuw stuk plaatwerk geplaatst is. Om een kleine kritische noot toe te voegen: de afwerking is niet geweldig. Dat wordt waarschijnlijk nog wel aangepakt, want ook een dakhemel ontbreekt momenteel. Toch lijkt de buitenkant redelijk af.

Om het af te maken krijgt de ‘Truckla’ (zoals het project heet) een hele bullbar-constructie met rally-lampen mee, dit om het stoere van de pickup te benadrukken en het project iets extremer eruit te laten zien dan de standaard Model 3. Daarover gesproken: Musk is van plan om van de echte Tesla Truck een bijzonder apparaat te maken. We zijn benieuwd wat de knettergekke CEO nou weer uit zijn hoge hoed tovert.23 reacties

Een babe zou ik Sabine niet noemen, maar wel een schatje. Het was een gaaf project om te zien!
@jochempie: Euh Simone. Sorry Sabine. Euh Simone.
@Jochempie: dank je wel Simone. Kun je zien dat ik heb geplast?
@str8six: Ja jij wel, ik sta op knappen.
Now that’s the kind of crazy I love!
Dame is een doorzetter… veel leuke projecten ondanks zware operaties ivm twee hersentumoren..
@lebeaunl: 1 hersentumor, die na partiële resectie weer ging groeien, waarvoor toen radiotherapie. Dus wel 2 behandelingen, maar blijft 1 tumor (Brian the brain tumor noemt ze hem)
@audirs3: oh dan valt het wel mee!
Van zo’n chick kan ik meer genieten dan van de zoveelste insta-kip.
Beetje (behoorlijk)denigrerende titel voor zo’n toffe dame….
Hi guys, thanks for watching met video. Today I gonna transform my brandnew Tesla Model 3 in a real electric truck.

First I take my electric saw, and then…

I cut Tesla over here…
and cut Tesla over there…
cut Tesla everywhere…

So now the roof had been removed we’re half there. Next time I will show you how I’m finishing the bodywork by filling up the panelgaps around the reardoors.

See you soon. If you like my video, please subscribe my channel
@moveyourmind: Ok. Misschien even eerst je Engels wat bijspijkeren?
Wat een cracky!
Deze dame is uniek; super positief, grappig en zelfspot. En dat na het overleven van een hersentumor (meningeoom).

De grootste vraag; is ze nog vrijgezel?
@janjansen: moet je ook nog zorgen dat je haar huis overleeft. Het schijnt er vol te liggen met robots die meer kwaad doen dan goed :P
Het houdt je van de straat…
Wow ik kan niet beslissen wat ik lelijker vind die ‘chick’ of die tesla. Maar beide zien de er denk ik beter uit na hun verbouwing.
@gebruikersnaam3: ok thanks man goeie bijdrage.
Zou ze nog garantie hebben op de auto?
Zoals ze op Jalopnik al zeiden; jammer dat ze de auto niet E-Camino heeft genoemd :) Niet in het minst omdat de auto zelfs uit de fabriek is komen rollen waar vroeger El Camino’s werden gebouwd. Full circle!
Bij nadere inspectie… wordt er in de video uitgebreid gesproken over waar de vervangende body delen vandaan komen
This one time at bandcamp…
Gaaf project! Lang leve de Willie Wortels van deze wereld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).