Zal iemand de Audi e-tron in deze kleur bestellen?

Auteur: , 17 Reacties

Blauw kan nog, oranje gaat wel wat ver.

Kan het alweer een jaar geleden zijn dat Audi het doek trok van zijn eerste volledig elektrische auto? Nee, maar wel bijna. Op 18 september 2018 werd de Audi e-tron officieel onthuld. Hoewel er in de tussentijd nieuwe modellen zijn gepresenteerd, staat ook de e-tron weer in Frankfurt, in de 55 trim. Ditmaal met een geinig kleurtje, dat waarschijnlijk niemand zal bestellen.

De Audi e-tron 55 quattro is momenteel de duurste versie die je kunt bestellen. De auto kost 84.100 euro en staat in de pikorde boven de 50 quattro, die 71.900 euro kost. Voor ongeveer 12.000 euro meer krijg je in dit geval een actieradius die 100 kilometer groter is dan die van het huidige instapmodel. De 55 quattro doet 410 kilometer, de 50 quattro kan grofweg 300 kilometer verteren.

De Audi e-tron 55 quattro is voorzien van een 95 kWh-accupakket, dat in het beste geval in een halfuur tijd tot 80 procent is op te laden. Wie geen snellader tot zijn beschikking heeft, bereikt hetzelfde in een periode van ongeveer 8 uur tijd. Wie geen behoefte heeft aan een dergelijk rijbereik, vindt in de 71 kWh-accu van de 50 quattro een prima alternatief. Let wel: deze uitvoering van de Audi e-tron heeft ruim 100 pk minder.17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Staat goed! Zal zeldzaam blijven
Ja, ik heb ze al zat zo gezien.
Ziet. Er. Niet. Uit.
Prachtige auto! Ik zou hem zo bestellen als ik kon… Wel idd andere kleur…
@tig3r: en andere wielen
Ik zag hem een maand of wat geleden in Bergen, Noorwegen in de kleur die jullie in dit artikel appeltjesgroen noemen rijden. Erg bruut, maar was te laat een foto te maken. Weet de officiële benaming van de kleur alleen niet meer.
https://www.autoblog.nl/nieuws/appeltjesgroen-op-een-audi-rs7-mag-dat-78261
@circlestorm69: Java green komt het dichtst bij. Is zo’n exclusieve lak.
Dan betaal je 80k voor een auto en is de fabrikant te gortig om zelfs maar de hele auto te spuiten.
@fabian159: Tja, maar dan kan je wel lekker het dashbord aaien….
Ik heb het nog nooit iemand zien doen, maar ken er genoeg die er vele duizende euro’s voor betaald hebben om in staat te zijn het te kunnen doen op het moment dat ze ooit in de verleiding zouden komen….
Dit is toch gewoon Catalunya Red met, zoals normaal op beurzen, slechte belichting?
Ik zou m in deze kleur bestellen!
Twee maanden voordat ik een tiguan mocht bestellen heeft VW oranje uit het kleurenpalet verwijderd. Anders had ik een oranje tiguan gehad!
Ik zou hem nooit met die rare camera’s kopen, doe mijn maar de standaard gewone buitenspiegels.
Die dikke zwarte randen rondom mogen ze op een plaats stoppen waar de zon niet schijnt …
En ondertussen maar klagen dat er zoveel grijze Audi’s zijn… dat ligt dus niet aan de fabrikant.
Ik heb een witte besteld, met de optie vollak, zoals Audi dit noemt, gecombineerd met black optiek en 22” wielen, ik kijk er naar uit!
Met de kleur heb ik nul problemen, graag zelfs. Maar omdat er zoveel schijters rondlopen in het land voor wie rood als te gewaagd of te agressief wordt gezien moet de leasebak per se in een ouwelullenkleur zijn.

Wat dat betreft is het ook een enorme self fulfilling prophecy, dat kleurbeleid. Want aan het eind van het jaar valt men over elkaar heen om adhv statistieken te stellen dat het maar goed is dat rood niet mag, omdat iedereen zwart “kiest”.

Maar oprecht tof dat Audi het aanbiedt.
Ikke
Is idd Catalunya Red.

Al die grijze / zwarte bakken, dit is mooie kleur
(Maar heb ook gele van Bommels, dus misschien niet representatief)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).