Zo scoor jij een goedkope autoverzekering

Branded content, 20 Reacties

Goedkope autoverzekering afsluiten?

Zo scoor jij een goedkope autoverzekering

Je hebt net een auto gekocht, je bent op zoek naar een (tweedehands) auto of je overweegt de zoektocht te starten. Nadat je dan een keuze hebt gemaakt en helemaal tevreden bent met de prijs en belangrijke zaken als de staat van de aangeschafte auto is er nog iets heel belangrijk. Namelijk een goedkope autoverzekering afsluiten. Op zoek naar een verzekeraar waar je van op aan kunt en waar je niet te maken hebt met een veel te dure premie of onduidelijke voorwaarden.

Wat dat betreft is bijvoorbeeld Allsecur een aantrekkelijke verzekeraar om te overwegen. Deze aanbieder van autoverzekeringen heeft niet alleen een interessante premie, ook kun je bij deze organisatie gebruik maken van tal van extra’s. Afhankelijk van wat voor soort auto je gaat rijden geven experts je advies of een WA, Beperkt Casco of een All Risk autoverzekering bij de auto hoort. Meestal adviseert men All Risk voor auto’s jonger dan zes jaar, Beperkt Casco voor auto’s van 6 tot 10 jaar oud en WA voor auto’s ouder dan 10 jaar. Het maakt in dit geval niet uit welke type autoverzekering je van plan bent af te gaan sluiten. Hier krijg je altijd een goedkope premie. Eentje die bij jouw situatie past.

Via de website kun je al binnen drie minuten een goedkope autoverzekering afsluiten. Ook als je reeds een autoverzekering hebt en online gaat vergelijken zal het opvallen dat deze verzekeraar vaak als goedkoopste uit de bus komt. Overstappen is geen issue, deze taak neemt de organisatie jou uit handen. Tevens kun je voor aanvullende dekkingen zoals pechhulp, een inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering bij deze verzekeraar terecht.

Ze hanteren een aantal (extra) gratis services die soms handig van pas kunnen komen. Denk aan het feit dat deze verzekeraar geen kleine lettertjes-strategie hanteert. De autoverzekering kan maandelijks opgezegd worden. Ook regelt deze verzekeraar vervangend vervoer bij een schade. Tel daarbij op dat het eigen risico standaard op 0 euro ligt.

De prijs van een autoverzekering heeft te maken met een aantal factoren. Een verzekeraar kijkt onder meer naar je leeftijd, locatie, schadevrije jaren en het type auto. Een persoon woonachtig in een stad zal doorgaans meer betalen in vergelijking met iemand die in een dorp woont. Ook zal een sportwagen duurder zijn om te verzekeren dan een kleine boodschappenauto. Mocht je echt op zoek zijn naar de goedkoopste autoverzekering dan is het ook belangrijk om deze punten in gedachte te houden.

Mocht je er niet uitkomen, dan staat Allsecur voor je klaar. Deze verzekeringsmaatschappij is te bereiken per telefoon, via online chat of via WhatsApp.20 reacties

“Ze hanteren een aantal (extra) gratis services die soms handig van pas kunnen komen. Denk aan het feit dat deze verzekeraar geen kleine lettertjes-strategie hanteert.”

Als ze dit al als (extra) gratis service zien lijkt het mij dat ze niet bijzonder veel onbetaalde service bieden
Wel adverteren met de broertjes Coronel, maar voor mij met m’n Cooper Works bedankten ze vriendelijk ;-)
Tip 1: koop geen auto met meer dan 299pk

Tip 2: doe je het wel, wees dan ouder dan 26

Tip 3: als je bovenste twee tips negeert, ga dan niet op zoek naar de goedkoopste maar naar de best dekkende.
Nou erg aantrekkelijk!!
Auto 1* kan niet in verzekering genomen worden. (Wel bij Interpolis).
Auto 2* is belachelijk duur tov huidige verzekering (Interpolis)

Goedkoper autoverzekering afsluiten? Kan maar niet bij Allsecur. doei doei.
Ik moet altijd lachen om deze verzekering. Wie is er hier echt goedkoop uit?
Mijn kleinste auto all risk is hier bijna €25 per maand duurder.
De andere is niet te verzekeren bij hun.
Gewoon Independer checken
@baklava: Helaas is independer verre van independent….

Vergelijkingssites leven van bonussen etc dus je weet nooit zeker of de echt goedkope uberhaupt zichtbaar zijn in hun lijstjes…

Zo was vroeger OrionDirect goedkoop maar die was zelden in vergelijkers te vinden.

Nu zit ik bij PMA. Gewoon even bellen en je verhaal doen en vragen of ze je aan een verzekering willen helpen en wat dat zou kosten.
Voor de grap even gekeken: alle drie (RS2, E46 330Ci en R129 320) krijg ik niet verzekerd bij deze maatschappij. 37 jaar, 18 schadevrije jaren… Blijf wel bij mijn huidige verzekeraar.
Sorry ik blijf bij TVM.
@dutchdriftking: met de vlam in de pijp?
@hotze: zeker!
Mijn verzekering is inderdaad het voordeligst bij deze maatschappij. Geen idee hoe het zit met de regeltjes, als ik verzekerd ben vind ik het prima.
Dat je een advertentie als deze plaatst via een mediaplatform als Autoblog is begrijpelijk.. maar de manier waarop dit gebeurd is erg misleidend.. Ze zijn zeker niet de goedkoopste en bieden ook niet de beste voorwaarden in mijn ogen. Ik betaal substantieel meer voor mijn twee auto’s dan bij andere maatschappijen. Één ervan willen ze überhaupt niet accepteren, en dat is niet bepaald een racemonster.. Ze weigeren zowat alles wat sneller dan 10 seconden over 0 – 100 km/u doet, maar zoals eerder genoemd adverteren ze wel doodleuk met de broertjes Coronel..

Voor sommigen zullen ze misschien wel goedkoop of voordelig zijn, maar ik houd het liever bij Independer voor advies en vergelijken.
@pechweg: Hier 8,7 sec geen enkel probleem, terwijl er andere verzekeraars waren die mij weigerde omdat er “sport” in de type omschrijving stond… Gewoon inderdaad zelf goed vergelijken, er is niet 1 verzekeraar het beste of goedkoopste..
@techniekmeneer: Swift sport 2012+ als ik goed gok..?
@f599: Jep!
Bij veel verzekeraars geprobeerd mijn auto te verzekeren met 21 jaar, niet alleen de overheid maar ook de verzekeringsmaatschappijen willen dat je in een koekblikje rond rijdt. Veelal kreeg ik te horen niet meer dan 100 KW te mogen hebben, dan kan 243 KW al helemaal niet, gelukkig was er 1 maatschappij waarbij het wel kon en ook voor geen gekke prijs.
Ik zit ook bij Allsecur. Jarenlang bij de moloch uit Apeldoorn gezeten, maar via een prijsvergelijker bleken zij toch flink goedkoper te zijn.

Toch denk ik dat het slim is om net als bij bijvoorbeeld je energieleverancier minimaal een keer per jaar in de vergelijking te checken. Het zal me niets verbazen als de premie die ik nu heb (20 jaar schadevrij) toch wel weer zal zien stijgen.
Voor S60 zonder turbo uit 2004 met 9 schadevrije jaren zou ik van iets onder de 30 naar €75,94 voor alleen wa gaan.. Niet serieus te nemen deze boeven. Waarom staat er niet bovenaan dat het een advertentie is? Alleen onderaan zie ik het als tag.
@stropdas: Staat erboven, ‘branded content’

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).