Zo woont een gefortuneerde liefhebber van Italiaanse auto’s

Auteur: , 33 Reacties

Binnenkijken bij autoliefhebbers met geld, dat willen we allemaal wel.

Tenminste, jij wel als je het tot deze tekstregel hebt geschopt. Dan heb je de voyeuristische drang om te gluren naar dat gene wat normaal verborgen blijft niet weten te weerstaan. Snap ik volledig, want de hierboven getoonde garage is alvast het toonbeeld van een zeer goede smaak en dus is de interesse in de rest van dit huis in Den Bommel gewekt.

We zien onder andere een Alfa Romeo Montreal, 2600 Spider, 1900 Super Sprint, Maserati Quattroporte V en een Maserati 4200 GranSport Spyder. Op een andere foto kunnen we ook nog het neusje van een vroege Alfa Spider ontwaren. Al met al een collectie om je vingers bij af te likken. En dan lijkt er achter de Nissan Navara nog iets schuil te gaan, zou daar soms een Alfetta staan te pronken?

Als we de rest van de foto’s bekijken, dan lijkt de hobby van de heer des huizes (m/v) zich vooral te beperken tot de garage, iets waar de vrouw des huizes (m/v) vermoedelijk de aanleiding toe is geweest. Dat een dergelijke autofanaat slechts een klein schaalmodelletje in een boekenkast heeft staan, is toch op z’n minst opvallend te noemen.

De neo-klassieke inrichting van het in 2006 gebouwde huis vertoont hier en daar wat landelijke trekjes, maar dit zijn zaken die een koper natuurlijk vrij kan inrichten. Dat geldt niet voor het zwembad, dat naar keuze overdekt dan wel een een buitenzwembad is: niets meer aan doen! Het perceeloppervlak is liefst 4.260 vierkante meter groot, dus groene vingers dan wel een tuinman zijn een vereiste. Evenals een goed gevulde bankrekening om de vraagprijs van 2.250.000 euro neer te tellen voor dit optrekje. En dan moet er nog genoeg overblijven om die fijne garage weer te vullen…

Met dank aan @donvincenzo voor de tip!33 reacties

Ik zou er zelf niet willen wonen
Yeah right, tweemiljoentweehonderdvijftigduizend euro voor een dijkwoning….gaat hem niet worden kan ik je verzekeren.
@cpp1: wel een erg leuke dijkwoning
@cpp1: Zegt de pauper van 2 hoog achter, je kan de klok erop gelijk zetten hier op AB wanneer er weer een paleisje voorbij komt, niets anders dan ordinaire kinnesinne.
@toniominestrone: nee, ik slaap in m’n auto’s…heb de keuze uit 4.
@cpp1: een renault 4 zeker?
@hplh: nee 2CV x4 ;)
@toniominestrone: de “hou je bek want jaloers terwijl ik 0 inzicht heb in jouw huis-garage” zijn er anders ook genoeg hoor.
Brrrrr… Geglazuurde dakpannen….
Zo zie je maar dat een pick up altijd kan, zelfs tussen een koppeltje Italiaanse klassiekers in de garage van een huis van ruim 2 miljoen.
@robert110: dit betreft geen huis van ruim 2 miljoen euro. Deze prijs is er gewoon op gezet door een of andere idiote makelaar die geheel mee gaat in het gedachtegoed van de eigenaar/verkoper. Dit huis gaat max 1,4 miljoen euro opbrengen.
Vanaf de dijk lijkt het zo’n lief klein huisje…
Niet mijn smaak maar het heeft wel met fatsoenlijk zwembad en een ruime garage.
Ik zie ook nog een 147
Slimme architectonische vondst om het inbrekers lastig te maken:

http://www.autoblog.nl/gallery/0_Divers/Huis_van_Italie_liefhebber/alfa-huis-01.jpg

In het donker breek je gegarandeerd je nek op die trap.
Slimme architectonische vondst om het inbrekers lastig te maken:

http://www.autoblog.nl/gallery/0_Divers/Huis_van_Italie_liefhebber/alfa-huis-01.jpg

In het donker breek je gegarandeerd je nek op die trap.
@moveyourmind: LOL! Scherp!
Het is een prachtig huis maar het staat aan de verkeerde dijk zie nergens een rivier stromen
Je zit daar midden in de polder
Prachtig huis met een mooi klassiek interieur, gebruik gemaakt van zeer exclusieve materialen peperdure keuken en vloeren. Die keuken kost al €70k . Heerlijk binnenzwembad en dan nog een droomgarage! Ik vind €2.2 niet zo veel. Al weet ik niet waar dat plaatsje ligt. In de randstad zou dat nog een stuk duurder zijn.
@rovadepo: hou op joh, die keuken kost geen €70k. Mijn schoonpa had een €70k keuken, maar die zag er wel even 100x beter uit met allemaal hightech apparatuur, waaronder een keuken die van kleur veranderd a la s-klasse.
2,4 miljoen voor dit huis in the middle of nowhere – gaan ze er nooit voor krijgen. Het zal mij niks verbazen als dit huis over 2 jaar (want wie gaat dit kopen) voor 1 miljoen weggaat.
@e550: hou op joh?!?, dit is een Clive Christian keuken. Klassiek, dit soort keukens hebben geen kerstverlichting en andere kermisachtige features. Uiteraard iedereen zijn smaak. Maar jouw argument over dat jouw schoonpa een mooiere keuken heeft , zegt niks over de prijs. Een Morgan kost ook €150k en heeft nul opties. Een Rolex daydate kost ook 40k en een Apple watch wat in alle kleuren kan veranderen 400 euro. Klassieke tijdloze spullen kostten geld en blijven vaak mooi en geld waard. Gadgets daarin tegen niet, die schrijven af. Dit huis is afgeladen met exclusieve klassieke materialen. Ik snap dat je dat niet mooi vindt, maar het is iig hoogstaand.
@rovadepo:
Ik heb 20 jaar lang een plåt-hout verpakte oer-degelijke keuken van een Zweedse måssa-fåbrikånt gehad, we ‘namen hem voor twee jaar omdat er nog zoveel aan het huis moest gebeuren keuken’ en het eten wat ik køøkte smaakte net zo goed als dat uit de nieuwe disaign keuken die we nu hebben.
Ok, oven op ooghoogte maar je moet donders goed opletten want in de meeste inbouw ovens past nog geen kip met accessoires.
@desjonnies: tja dure dingen zijn vaak een illusie, maar daarom niet minder leuk
@e550: En toen had hij er ook nog 70K afgeluld zeker? Dit is inderdaad een Clive Christian keuken; zeer exclusief en uitgesproken keukendesign. Niet mijn smaak, maar daarom niet minder exclusief.
Aan het plafond zie je waar de huidige eigenaar zijn hart ligt. Ik hen geen idee over de vraagprijs van het onroerend goed, maar zijn autoverzameling is gewoon puik. Ik zou het nog verder verrijken met een Alfa Spider Guilletta, idd een Alfetta 2.0 of een Alfa 90 V6 EN een M550xD voor dagelijks gebruik. En een LMC 522K (die heb ik al iig) voor vakantie.
@spidermann: alfa 90! Lekker hoor, goeie smaak!
Leuk huisje, mooie keuken, goed ingericht!
Wauw, smaak kan je duidelijk niet kopen.
@denbrice: smaak is overal te koop , je moet alleen naar de juiste winkels gaan. Over smaak valt niet te twisten gelukkig.
Jammer dat je maar twee foto’s ziet van de auto’s. Het interieur doet me niks, veel te klassiek en daar hou ik niet van. Zwembad is wel mooi. Tussen de auto’s staan wel een aantal mooie klassieke Alfa’s zo te zien van de hand van Touring.
Vindt dit juist 1 van de mooiere huizen die ik hier gezien heb. Niet zo patserig aan de buitenkant maar luxe van binnen.Meubilair past niet echt,verschillende stoelen in 1 kamer maar kniezo die daar op let,toch?
Eindelijk een huis waar je fatsoenlijk sex kunt hebben onder de douche.
Eindelijk een huis met een binnen / buitenzwembad gecombineerd.
Das een best huisje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).