Zo ziet de boodschappenkar van een Ecclestone eruit

Auteur: , 17 Reacties

Als je een dochter van omkoper annex zeepjesraper Ecclestone bent, haal je de luiers natuurlijk in je Mansory Rolls-Royce Phantom. Maar waarom met één auto op pad gaan, als dat ook met vier kan?

De boodschappenkar van een Ecclestone

Leuk hoor, die Twingo met achterwielaandrijving, maar een echte ster kan daar natuurlijk niet mee naar de buurtsuper. Petra Ecclestone, een bijproduct van een avondje rollenbollen tussen graaimeester Bernie en ex-model Slavica Radic, neemt gerust een Phantom Mansory, een standaard Phantom en een gitjezwarte én witte Range Rover mee als ze samen met haar man James Stunt nieuwe sokken moet.

Het wagenpark van zo’n 500.000 pond is uitgerust met bijpassende nummerplaten als 57UNT, 52UNT en JA 5IUNT. Juist, de achternaam van haar man Stunt geschreven in een combo van cijfers en letters. P3TRA mag haar naam op de witte Range Rover vereeuwigen.

Moet gezegd, het is een stijlvol ensemble, zo bij elkaar. En die Mansory Rolls, poeh. Niet mis. Jammer alleen dat ‘ie niet van die kekke ronde koplampjes heeft, zoals een Conquistador hoort te hebben.

Lijkt allemaal misschien duur, pappa Ecclestone hoeft er maar één van z’n boeken voor te verkopen.17 reacties

Hij is gewoon een slimme zakenman,dat je daar jaloers op bent is logisch
@cthijs: Hij is ook een erg lelijke zakenman, dus ik weet niet of ik jaloers moet zijn.
@berlinetta: Maar wordt wel iedere ochtend wakker naast mevrouw Ecclestone jr.
@sandervzanten: Hij slaapt naast zijn dochter of wat bedoel je nu?
@berlinetta: We hebben het toch ook niet over Bernie, maar over die James Stunt. Al zou ome Bernie een vrouw met de leeftijd van zijn dochter ook zijn bed niet uit schoppen.
Mag je getinte ramen hebben in Engeland?
@e550: Ach als je geld hebt kan/mag alles. Als de politie het ziet geven ze hun een fooi en je kunt weer verder… ;)
@Karim Setta: zolang je maar een verzekeringspolis hebt.
Echt nederig en subtiel zijn ze niet die 2nd generation riches. Achja Bernie zal het worst wezen die heeft aan de F1 een kind.
oh Stunt, ik zag eerder CUNT staan in de nummerplaten …
Niemand het filmpje goed bekeken? Check 1:06 wat een lekker geluidje ook als ie het rustig aan doet, G65 Brabus!
Van een Rolls blijf je af!
Die zwarte Range Rover is wel gaaf.
Dit kan je zo’n auto echt niet aan doen ! Het hele RR sfeertje is er van af.
Hoezo verwende kinderen? De Kids Ecclestone hebben nog nooit van hun leven in een auto gezeten die minder als 1,5 ton kost volgens mij.
Dat ik jaloers ben lijkt me duidelijk (niet te verwarren met afgunst) want ik zou ook wel dikke auto’s willen kunnen kopen alsof het potten pindakaas zijn. Maar puur uit praktische overwegingen vraag ik me af; Waarom!? Waarom heb je in ’s hemelsnaam zoveel auto’s nodig als je naar Harrod’s gaat? Totaal onzinnig dit.
@gulli: de leider van bagwan had 365 Rolls Royces terwijl de aanhangers van het geloof alles weg moesten geven . Die hadden waarschijnlijk dezelfde gedachte als jij.
Een tijdloze verschijning deze Rolls Royce Phantom de uber sedan als je het mij vraagt. Ronde lichtjes maken een Phantom nog indrukwekkender, maar de facelift Phantom is mooier. Ik vind hem gewoon gaaf, lekker in het zwart met zwarte velgen is een beauty.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).