Zoek je geluk in de Renault Talisman Estate

Auteur: , 21 Reacties

Leaserijders shoppend in het D-segment, maak kennis met jullie volgende stationwagon.

Zoek je geluk in de Renault Talisman Estate

Nadat Renault de Talisman in sedanvorm presenteerde, volgde vorige maand de Estate-versie. Onder de kap van de door Laurens van den Acker getekende Fransoos vinden we louter motoren met 1,6 liter inhoud. In de benzinerange zijn dat TCe-blokken, in vermogen variërend van 150 tot 200. De dCi-dieselmotoren zijn te krijgen met 110, 130 of 160 pk. Meer info vind je HIER, wij zijn even plaatjes kijken.
21 reacties

Ziet er geweldig uit zo met dat kleurtje!
Waarom nog een passat kopen als je zo’n stijlvolle fransoos kunt rijden met lekkere dikke opties erop (geld ook voor de superb), nette wagen hoor netzoals de megane, ben benieuwd naar de nieuwe opel insignia.
@henkhupelschoten: Omdat als je hem zo uitrust als deze talisman de passat er ook heel lekker uitziet en omdat het motorenpallet van VAG toch wel lekkerder en diverser is. Gr
@leeno: Alleen moet je er bij VAG minimaal 10k extra voor neerleggen. Bij 21% bijtelling is dat toch al gauw 175 euro bruto bijtelling in de maand meer. Ik zou het wel weten… Oh, en probeer niet kwaliteit te noemen, want VAG gaat al genadeloos de bult af als het om betrouwbaarheid gaat.
@adinsx: 10k*21/100*52/100/12 = €91. De restwaarde van de Passat is traditioneel gezien beter, daarmee de leaseprijs lager. De leaserijder kan volgens mij dus redelijk budget neutraal tussen Passat en Talisman kiezen. En kan dan ook nog eens bij een Mondeo oz Mazda 6 uitkomen.
@mashell: € 10.000,- x 21% = € 2.100,- bijtelling op jaarbasis : 12 maanden = € 175,- per maand.
@adinsx: voor mij is de kwaliteit tussen frans en duits hetzelfde dus dan is het smaak en praat nie met de rest mee want ik heb ondertussen ervaring genoeg. Ik persoonlijk vind de techniek en motoren van VAG toch net iets fijner rijden en is de meerprijs waard voor mij, mss is dat voor u niet zo. Maar goed dat niet iedereen dezelfde smaak heeft anders wordt het wel heel saai. Gr
@henkhupelschoten: Voor mij nooit meer een Renault. Wat een gare bak is mijn Clio van net 3 maanden oud.
@flutterby: En dat merkte je niet met de proefrit? Ben altijd zeer verbaasd dat mensen na 2 maanden rijden de auto opeens compleet afkraken
@wif1: nee hoor direct toen ik de showroom uit reed. Proefrit heb ik niet gehad aangezien ik er alleen bijtelling voor betaal.
helaas geen logo in de koplamp…. “dit zal hem dus nooit worden. bedankt @wouter: !
Wat een strakke bak om te zien! De eerste keer dat ik Renault een mooie station maakt.
Ik ben geen leaserijder. Mag ik dan toch kennismaken als ik ga shoppen?
Wat is hij goed geslaagd zeg!
Als je mij had gezegd dat dit de nieuwe Audi A4 Avant was, dan had ik je ook geloofd..
Mogen nog wel wat sterkere diesels bij eigenlijk. Verder een heel geslaagde auto, hopelijk gaan we ‘m veel op de weg zien, in dat blauw graag! Niet in VW lease grijs.
Is het hip dat alle achterlichten van tegenwoordig op (zonne)brillen gaan lijken?
Het begon met die amerikaanse SUV (weet even niet zo snel meer welke).

En nu zie ik die Talisman en de nieuwe Sportage met vergelijkbare achterlichten. Ik vind t maar een beetje kek staan…
Als er een 200pk diesel komt dan ga ik sowieso een testritje maken als hij lekker rijd dan word het de opvolger van mijn huidige auto
Stap in en je ziet waar het prijsverschil vandaan komt. De instaplijstjes, de manier waarop het infotainment erin is geplakt, het non design van sommige elementen. Een oogpuist in het wybertje als achteruitrijcamera. Een rubber knopje voor de elektrische achterklep, maar een leek ontdekt niet wat het is. Afijn, mooie auto, maar moet op details beter.
Ik zie een Passat Steesjun met Renault badges…

Aber nicht schlecht. Gar nicht Übel…
Swel leuk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).