Zweed verzamelt € 3,5 miljoen aan parkeerboetes

Auteur: , 15 Reacties

Dat zijn 320 nieuwe Nissan Micra's. Of 39 F-Types, zo je wilt.

Typische Zweedse bonnenschrijver

We horen wel eens over uit de klauw geëscaleerde parkeerboetes, maar zo zout als bij ons Zweedse onderwerp uit Malmö heb je het vast nog niet gegeten. Deze meneer heeft voor meer dan 30 miljoen SEK (3,5 miljoen euro dus) aan parkeerflappen op zijn naam staan.

Als dit al niet verwonderenswaardig genoeg is, de man blijkt ook nog eens sinds 2010 geen geldig rijbewijs te hebben, en bovendien meer dan 2.000 nieuwe auto’s op zijn naam te hebben staan. Hebben we hier de ultieme stroman te pakken?

Waarschijnlijk niet, eerder een glitch in the Matrix. Zijn naam komt namelijk 4 keer voor bij een top 11-lijstje van grootste zondaars, aldus The Local. Misschien moeten ze in Zweden hun datakoppeling en software nog eens goed nakijken. Tot dat gebeurd is kan de ‘topcrimineel’ mooi pochen dat hij voor een paar miljoen aan boetes open heeft staan. (via Jalopnik)15 reacties

Een katvanger dus…
Net als die vrachtwagen in belgie die met 16.500 km/h geflitst was en een boete binnenkreeg van 450 euroton.
@aallex: Geintje? Zoniet, bron?
@SimonMc: Het is België hè, die mensen hebben vaak meerdere dingen fout, maar denken dat ze het goed doen.
Die moppen zijn er niet voor niets.
@bsxc2: Ja en waar die Nederland moppen aan deze kant van de grens vandaan komen, ik heb er geen idee van! Leve stereotypetjes…
@adyton: Maak je maar niets wijs.
Kijk eens naar rechts en kijk onder het kopje Autojunk: Zo slepen Belgen een auto weg.
@bsxc2: Och ja als dat je gedachtegang is.
@bsxc2: ‘Het is België hè’ Dat was laatst in NL ook het geval met een vrachtwagen die zoveel km te hard reed, toen de mensen van de nieuws gingen kijken wat er aan de hand was liet de chauffeur zijn dat zijn truck niet harder dan 90km/u rijd en ik woon in NL niet in België.
@SimonMc:
Niet zeiken joh.
Als Clarkson zegt dat de nieuwe G-klasse 30 miljoen kilo weegt, ligt half autoblog onder het toetsenbord van het lachen.
Of moet hij dan ook met een bron aankomen?
@aallex: hahaha, dat wil ik zien!
Dus dit is meer item dan mijn jay lenno`s garage tip ( 10 min Mclaren P1 op topgear test track met Jay achter het stuur)
@yerrie: idd, prachtig filmpje is dat..
@laulau: Ik krijg het idee dat autoblog de telegraaf niet in de weg wil zitten en dus altijd later komt met auto nieuws, telegraaf groep eigenaar van autoblog ?
@yerrie: ik vermoed een hele berg auteursrechten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).