13-jarige held regelt auto voor zijn tobbende moeder

Auteur: , 38 Reacties

Dikke bak ook!

13-jarige held koopt auto voor zijn tobbende moeder

Het is vrijdag, tijd om wat feelgood meuk door je strot te duwen om het weekend met een glimlach te beginnen. Dit 13-jarige jochie genaamd Krystal Preston is een jonge eindbaas, want hij kocht een tof cadeau voor zijn moeder.

Er is geen vader in beeld en zijn moeder heeft de taak drie jongens op te voeden (en drie honden). De 13-jarige is de oudste thuis en heeft nu al de volwassen taak om als grote vent voor het gezin te zorgen. Geïnspireerd door YouTube-video’s waar kinderen ouders verrassen met een nieuwe auto, wilde Preston hetzelfde voor elkaar krijgen. Helaas voor hem moest dit zonder YouTube money.

De jongen had geen geld om een auto te kopen, maar was vastbesloten er eentje voor zijn moeder te regelen. Hij contacteerde een vrouw die haar 1999 Chevrolet Metro te koop had staan. Hij liet weten geen geld te hebben, maar wilde zijn Xbox ruilen voor de Chevy. Mocht ze daar niet geïnteresseerd in zijn, dan wilde de 13-jarige ook wel wat huishoudelijk werk doen voor de vrouw.

In eerste instantie was de verkoopster niet geïnteresseerd in het aanbod, maar later ging ze toch akkoord. De vrouw reed vervolgens de Chevrolet naar het huis van het gezin en de jongen kon zijn moeder verrassen. Krystal deelde zijn verhaal op Facebook, de post is inmiddels meer dan 2.000 keer gedeeld.38 reacties

Gewoon een lief jochie om dit voor zijn moeder te doen. Die komt er wel.
@viezefreddyw: inderdaad mijn eerste reactie: die komt een heel eind in zijn leven. Gied hart, verantwoordelijkheid, vastberaden en creatief.
Als wraak voor hem Krystal te noemen krijgt zijn moeder zo’n kutbak. Grapje, leuk verhaal.
@boomhauwer: Volgens het originele bericht heet moeders Krystal, zoontjelief heet William.
@900t: in de tekst lijkt het of de jongen Krystal noemt, maar goed, je hebt gelijk.
Riante oprit nochtans!
@tge1: Dan hebben die 3 honden tenminste wat ruimte he.
Op bovenstaande foto zien we Krystal meth de auto staan.
@momo: ik ga stuk 😂😂 Hoe flauw ook… 🙈😂
@momo: jij verdient nog meer plusjes 😃
@momo: + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
Here you go, buddy.
https://media1.tenor.com/images/701368810b6d54027fdf8ce82302e791/tenor.gif?itemid=7184458
Tof!!
Nu nog wat dat YouTube kanaal verzorgen en volgend jaar een LS swap?
Tof, heb mijn 6 jarige laten weten dat een Bugatti me wel wat lijkt. We zullen zien!

Zonder grappen, heel goed van die jonge. Zou ze graag wat geld geven voor onderhoud en verzekering. Niet makkelijk je kinderen alleen opvoeden en in de VS zonder auto helemaal al niet.
@sketcher: ik zal morgen onze vierjarige dochter eens een verhaaltje vertellen over de Regera… 😂
@sketcher: weet nog dat ik een keer een auto wegdeed, vroeg 500e. Waar naar z’n waarde, had ’n lekke radiator. Krijg je serieus allemaal berichtjes of er airco op zit, elektrische ramen, etc. Én een mailtje van iemand die er max 300e voor kon betalen ivm bepaalde omstandigheden. Helaas (of misschien beter) vroor het ding kapot, maar zo weet ik wel wie ik ‘m meer gun…
treurig “dikke bak” en treurige comments
@thierryvth: welke treurige comments? Behalve een grapje zie ik niets negatief.
Goeie gast! Super lief natuurlijk, maar de kleine vriend is nog verstandig ook. Geen ouwe zuipende Amerikaan voor mams, maar een oerdegelijke en zuinige Japanner! Die komt er wel.
@tenaci: Dit is geen Japanner, dit is een echte Chevrolet!
@fanboy: Volgens mij in licentie wel gemaakt door Suzuki.
@fanboy: nee. T is eigenlijk een Suzuki.
@fanboy: hij heet inderdaad Chevrolet, meer ook niet. Dit is feitelijk een Suzuki Cultus. De voorganger van de Metro was de Geo Metro en dat was de Swift zoals wij die ook kennen.
Mooi feelgood verhaal zo op de vrijdag!
Gerebagde suzuki swift sedan
@jarnobakker: Suzuki Cultus. Het model Metro hiervoor was wel een gerebatchte Swift
Heel lief, maar met zijn snoezig snoetje had ie vast wel een Model 3 kunnen lospeuteren van Elon. Ah ja, volgende keer…
Leuke actie van die jongen. Altijd mooi om te zien dat zoiets lukt.

Nu nog iemand vinden die die moeder gaat vertellen dat die jongen helemaal geen x-box in had hoeven leveren om die auto te kopen, maar dat ze het zelf prima had kunnen betalen als ze die honden niet hadden gehad. Want dat vind ik pas echt zielig, een jongen die zo z’n best doet terwijl moeders er een zootje van maakt.
@lekbak: Ja ik snap het ook niet. Arm, 3 zoons en dan nog 3 honden hebben! Oh wacht, ik snap het wel..
@lekbak: Dat dacht ik ook een moment, maar wie weet is ze met die honden opgezadeld door ex of was er een tranentrekkend tafereel met puppies en kinderen. Dit alles terwijl ze bewust geen auto had om zo voor een goeie toekomst voor die jongens te sparen, maarja die jongen regelt wel even dat hij naar de McDrive kan elke week :D
@defl8: Geloof je het zelf ;)
@defl8: Ach shit…. ik heb te lang getikt
@lekbak: Maar stel je nu voor dat het volgende is gebeurd;
Vader en moeder hebben ooit de verantwoordelijkheid genomen voor 3 kinderen en 3 honden. Het gezin was gelukkig, er stond een auto op de oprit, er was genoeg eten, zoonlief kreeg een x-box voor zijn verjaardag. Kortom, niks aan het handje.
Vader besluit, om welke reden dan ook, om “even sigaretten te gaan halen” en pakt de auto. Nooit meer iets van gehoord. Moeder, de lieve schat, vindt dat ze ooit de verantwoordelijkheid heeft genomen voor de honden (naast de drie kinderen). Dus in plaats van haar geld uit te geven aan een auto zorgt ze dat haar kinderen en honden elke dag te eten hebben. En juist omdat ze zoveel liefde in het gezin inbrengt besluit onze jonge held een enorme verrassing voor zijn moeder te regelen. En die x-box, ach, die stond toch te nietsen doordat zijn moeder al haar vrije tijd gebruikt om de kinderen te vermaken.

Heb ik de “vrijdagmiddag-feel-good” weer een beetje in ere hersteld? ;-)
@galant: ik zal er wel te realistisch voor in het leven staan. Overal om me heen zie ik dat kinderen in armoe leven omdat ouders verkeerde beslissingen maken. Soms bewust, soms onbewust.
@lekbak: hallo. Weet je wel hoe moeilijk het is om te stoppen met roken? En soms een lekker borreltje erbij, dat gun je toch iedereen?? En ach gut, die kat, die heeft niemand… En het hondje van de overbuurman is toch zo’n poepie… En ooh, heb je die nieuwe smartphone gezien!?!?
Denk dat zijn Xbox nog meer waard is dan deze auto…
De jongen heet William, z’n moeder is degene, die Krystal heet . . .
Give this kid a medal!
Wat een lief knulletje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).