Agenten willen drankrijders op gruwelijke wijze martelen

Auteur: , 36 Reacties

Horror na de klik.

Nickelback

De Canadese mounties van de Kensington Police Service weten dat het feestseizoen in aantocht is en dat er in de koude winterdagen wel eens wat gedronken wordt. Om hun mede-Canucks er even aan te herinneren dat je na de eggnog beter niet achter het stuur kan klimmen, halen ze een gezonde dosis humor uit de kast.

Voor mensen die toch betrapt worden op het rijden met een slok op, hebben de agenten namelijk een extra straf in petto. Op de weg terug naar het bureau worden arrestanten blootgesteld aan een waarlijk gruwelijk marteling. In hun Dodge Charger Pursuit hebben de dienstkloppers namelijk een ongeopend exemplaar van Nickelback’s ‘Silver Side Up’ album liggen. En ze zijn niet bang om deze te gebruiken, mochten ze daartoe gedwongen worden door drankorgels.

In een Facebook-post beschrijven ze de martelgang die rijdende drankorgels riskeren. De post is inmiddels helaas verwijderd, maar gelukkig hebben onze vrienden van Jalopnik ‘m nog kunnen redden.

“…Now, with that [zorg dat je een taxi belt of onbeschonken blijft] being said, know that the Kensington Police Service will be out for the remainder of the year looking for those dumb enough to feel they can drink and drive. And when we catch you, and we will catch you, know that on top of a hefty fine, a criminal charge and a years driving suspension we will also provide you with a bonus gift of playing the offices copy of Nickelback in the cruiser on the way to jail. (…)

So please, let’s not ruin a perfectly good copy of Nickelback. You don’t drink and drive and we don’t make you listen to it.”

Dat het geen loos dreigement is blijkt wel uit deze bijgevoegde foto waarop het nog in het plastic zittende album te zien is.

nickelback

Oefff. Dat lijkt ons wel een érg effectieve manier om drankorgels weg te houden van het stuur van een auto. Welke artiest van eigen bodem nomineer jij om deze aanpak ook in Nederland zo effectief mogelijk te maken?36 reacties

Hebben ze geen Bieber daar?!
@gunthervogler: Daar zijn ze net vanaf
Amnesty kom er maar in!
Ben ik dan echt de enige die gek is op Nickelback?
@dutchdriftking: ik denk van wel
@dutchdriftking: nee hoor, ik luister Nickelback ook met grote regelmaat.
@dutchdriftking: t is een beetje als bij Audi. Als je een nummer mooi vindt, dan vind je meteen alles mooi. Maar onderaan de streep is het gewoon weinig originele rotzooi.
@dutchdriftking: Masochisme noemen we dat.
@dutchdriftking: Oude Nickelback, dit album dus, is zeker wel goed
Zanger Rinus, Wolter Kroes, Dries Roelvink of een willekeurige andere zanger met een grote foto van zichzelf op de album-cover
@aambei: Django Wagner en ik ga alleen maar met drank op achter t stuur zitten. Gezel!
Doe dan een nummer van Cannibal Corpse laten horen.
@dutchoutlaw: Oeps, ik zat niet op te letten tijdens typen… fail.
@dutchoutlaw: Da’s toch geen marteling joh… Zou de popo mij een groot plezier mee doen in ieder geval.
@racerx: Haha okè, voor mij zou het wel een marteling zijn lol. Ik vind CC net ff te extreem. :P Geef mij maar Upon A Burning Body en Parkway drive :)

Btw, smaken verschillen voordat mensen erop reageren.
@dutchoutlaw: crushed by the fist op god; geweldige pit op lowlands 2016. Fijne band! ??
@racerx: anders wel met RacerX, racerx?
@drdre1: U snapt het ;)
Frans Duits…
Alles uit Volendam. Niet alleen voor dronken rijden maar voor alles. Zo heb ik de criminaliteit in Nederland even opgelost! Dank je wel Jan Smit!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik hoorde vandaag een plaat van de heer Douwe Bob.. Dat zou toch wel het laatste duwtje in de rug zijn al stond ik bovenop een hsl-viaduct..
Ik had toch wel verwacht dat ze dan Kensington zouden gaan draaien…
@potver7: maar dat zou dan toch helemaal geen martelen zijn?
@ej20g: in vroegeren dagen niet, maar tegenwoordig? Ik steek liever een mes in mn oren :$
@koeckenbacker: hahah, dat is inderdaad helemaal persoonlijk. Ik luister gewoon nagenoeg alles wat ik kan vinden en me aan staat. Dat zorgt nog weleens voor scheve gezichten.
Andre hazes, dan heb je de paupertjes sowieso onder de duim. Voor de anderen, kies maar.
Als ze in Nederland nou eens drankrijders naar bløf laten luisteren is het hier ook snel gedaan met die lui.

En taxi’s standaard hazes laten afspelen om ze aantrekkelijker te maken voor kroegenlopers.
Moeten ze eigenlijk een foute jaren 80 mixtape maken. Stel je voor dat je naar ‘Europe’, INXS, Paul Young en Tears for Fears moet luisteren… Wat een hel.
Keihard aanpakken die drankorgels!

Verplicht drie uur laten luisteren naar het nummer dat de slechtste artiest, b-acteur, clown én comediant van Nederland tijdens het Correspondence dinner ten tonele bracht.

Drie uur Rutte aanhoren, dat zal ze leren!
!?!?!: CASSETEBAND?!?!
Ik dacht dat cassette spelers al 10 jaar niet meer in auto’s zitten. (heb ooit eens gehoord dat de Lexus sc430 de laatste was bj2006)
Steve Tielens! Want Steve is de man!
Marco borsato, de ultieme marteling. Geef me dan maar een kogel!
Leeft Frans Bauer nog? Of is ie eindelijk stil?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).